Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
katalyzator píše:
Něco jste chtěl napsat dnes v 14:31, a není to celé, zdá se mi.
Na tebe snad reagovat můžu, to není k zakladateli, jsem celá zvědavá …
![]()
Wiolla + goofik: No, doufejme. Ale taky to může manželka nebo tchánovci zatáhnout (když jsou majitelé a tedy pravděpodobně nějak i ručitelé), třeba prodejem dalšího z bytů, nebo tu hypotéku od banky nějak odkoupit, a pohnat goofika před soud a do exekuce…snad to máte promyšlené, goofiku
Wiolla píše:goofik píše:To je pravda, pokud bude goofik odstěhovaný, přestane platit, manželka taky, tak banka sebere/prodá zastavený byt (ve kterém bydlí manželka) a zakladateli to může být šumafuk (až na černé puntíky v rejstříku dlužníků a nemožnost do budoucna vzít si jakýkoliv jiný úvěr). Takže i když to není smluvně ošetřené (jakože asi není, že?), tak je v manželčině nejvyšším zájmu to platit…katalyzator píše:Protože když nebudu platit já,tak jí ten byt taky dlouho nezůstane.
Je to ošetřeno smluvně, ano? Nejen sliby (chyby). Proč by totiž měla platit, když hypotéka je na Vás…
zakladateli, občas mám pocit, že ti ostatní dost jasně neporozumněli a řeší tu omáčku okolo..
Tak se drž, já myslím, že už ti to v hlavě docvaklo, co a jak, tak držím palce.. ![]()
Emilie píše:katalyzator píše:Na tebe snad reagovat můžu, to není k zakladateli, jsem celá zvědavá …
Něco jste chtěl napsat dnes v 14:31, a není to celé, zdá se mi.![]()
Je mi potěšením ![]()
katalyzator píše:Emilie píše:Je mi potěšenímkatalyzator píše:Na tebe snad reagovat můžu, to není k zakladateli, jsem celá zvědavá …
Lizbeth to asi vidí jinak, já taky, no … nechci urážet, jen jsem v ráži, protože si dovedu představit, jak to cítí ona, ale asi se mi to holt daří … mám tím na mysli urážet … ono by to fakt chtělo ještě druhou stranu … ![]()
katalyzator píše:Emilie píše:Je mi potěšenímkatalyzator píše:Na tebe snad reagovat můžu, to není k zakladateli, jsem celá zvědavá …
Lizbeth to asi vidí jinak, já taky, no … nechci urážet, jen jsem v ráži, protože si dovedu představit, jak to cítí ona, ale asi se mi to holt daří … mám tím na mysli urážet … ono by to fakt chtělo ještě druhou stranu … ![]()
katalyzator píše:
Wiolla + goofik: No, doufejme. Ale taky to může manželka nebo tchánovci zatáhnout (když jsou majitelé a tedy pravděpodobně nějak i ručitelé), třeba prodejem dalšího z bytů, nebo tu hypotéku od banky nějak odkoupit, a pohnat goofika před soud a do exekuce…snad to máte promyšlené, goofikuWiolla píše:goofik píše:To je pravda, pokud bude goofik odstěhovaný, přestane platit, manželka taky, tak banka sebere/prodá zastavený byt (ve kterém bydlí manželka) a zakladateli to může být šumafuk (až na černé puntíky v rejstříku dlužníků a nemožnost do budoucna vzít si jakýkoliv jiný úvěr). Takže i když to není smluvně ošetřené (jakože asi není, že?), tak je v manželčině nejvyšším zájmu to platit…katalyzator píše:Protože když nebudu platit já,tak jí ten byt taky dlouho nezůstane.
Je to ošetřeno smluvně, ano? Nejen sliby (chyby). Proč by totiž měla platit, když hypotéka je na Vás…
No ale když to zatáhnou,tak bude hypotéka zaplacena a já sice bez bydlení ale taky bez dluhů!
Emilie píše:katalyzator píše:Lizbeth to asi vidí jinak, já taky, no … nechci urážet, jen jsem v ráži, protože si dovedu představit, jak to cítí ona, ale asi se mi to holt daří … mám tím na mysli urážet … ono by to fakt chtělo ještě druhou stranu …Emilie píše:Je mi potěšenímkatalyzator píše:Na tebe snad reagovat můžu, to není k zakladateli, jsem celá zvědavá …
No právě to je fajn, že si to dovedete nějak představit … vlastně být v kůži té jeho … vždyť Vy pohled té druhé strany pomáháte vidět ![]()
Příspěvek upraven 15.11.11 v 15:35
Emilie píše:katalyzator píše:Lizbeth to asi vidí jinak, já taky, no … nechci urážet, jen jsem v ráži, protože si dovedu představit, jak to cítí ona, ale asi se mi to holt daří … mám tím na mysli urážet … ono by to fakt chtělo ještě druhou stranu …Emilie píše:Je mi potěšenímkatalyzator píše:Na tebe snad reagovat můžu, to není k zakladateli, jsem celá zvědavá …
Tak až bude chtít znát názor moje žena,tak jí můžete utěšovat jak jí chápete.Já jsem chtěl poradit něco jiného. ![]()
katalyzator píše:
No jo, no … myslím, že jí, tamté, se toEmilie píše:No právě to je fajn, že si to dovedete nějak představit … vlastně být v kůži té jeho … vždyť Vy pohled té druhé strany pomáháte vidětkatalyzator píše:Lizbeth to asi vidí jinak, já taky, no … nechci urážet, jen jsem v ráži, protože si dovedu představit, jak to cítí ona, ale asi se mi to holt daří … mám tím na mysli urážet … ono by to fakt chtělo ještě druhou stranu …Emilie píše:Je mi potěšenímkatalyzator píše:Na tebe snad reagovat můžu, to není k zakladateli, jsem celá zvědavá …
Ono ve vší úctě k vám k chlapům, já vám mám ráda, ale když se pak pustím do nějaké takovéhle diskuse, právě že bych ráda zjistila, co vás vede, abyste nás takhle (někdy někoho - nelze zobecňovat, a nechci to ani vztahovat přímo na zakladatele - ale to snad je jasné) trápili … a pak se dočtu, že vy ani nevíte, že nás trápíte, … jen se divíte, no … to mně pak samozřejmě vytočí do běla … ale opakuji, sto lidí, sto názorů, toto je můj názor!
Goofiku, teď, právě teď bych se Emilie optal, co to v ní jako v ženské vyvolalo, právě teď a právě tahle reakce ! Teď byste se mohl něco dozvědět!
Lizbeth píše:
Já jsem tedy ve finále na palubě s Goofikem..
To jsou teda karty pěkné rozdané a v úctě k Tobě, má tam u tebe schovaný pěkný eso!
goofik píše:katalyzator píše:No ale když to zatáhnou,tak bude hypotéka zaplacena a já sice bez bydlení ale taky bez dluhů!
Wiolla + goofik: No, doufejme. Ale taky to může manželka nebo tchánovci zatáhnout (když jsou majitelé a tedy pravděpodobně nějak i ručitelé), třeba prodejem dalšího z bytů, nebo tu hypotéku od banky nějak odkoupit, a pohnat goofika před soud a do exekuce…snad to máte promyšlené, goofikuWiolla píše:goofik píše:To je pravda, pokud bude goofik odstěhovaný, přestane platit, manželka taky, tak banka sebere/prodá zastavený byt (ve kterém bydlí manželka) a zakladateli to může být šumafuk (až na černé puntíky v rejstříku dlužníků a nemožnost do budoucna vzít si jakýkoliv jiný úvěr). Takže i když to není smluvně ošetřené (jakože asi není, že?), tak je v manželčině nejvyšším zájmu to platit…katalyzator píše:Protože když nebudu platit já,tak jí ten byt taky dlouho nezůstane.
goofik píše:Emilie píše:Tak až bude chtít znát názor moje žena,tak jí můžete utěšovat jak jí chápete.Já jsem chtěl poradit něco jiného.katalyzator píše:Lizbeth to asi vidí jinak, já taky, no … nechci urážet, jen jsem v ráži, protože si dovedu představit, jak to cítí ona, ale asi se mi to holt daří … mám tím na mysli urážet … ono by to fakt chtělo ještě druhou stranu …Emilie píše:Je mi potěšenímkatalyzator píše:Na tebe snad reagovat můžu, to není k zakladateli, jsem celá zvědavá …
Goofiku, teď, právě teď bych se Emilie optal, co to v ní jako v ženské vyvolalo, právě teď a právě tahle reakce ! Teď byste se mohl něco dozvědět!
katalyzator píše:
Hele, jsem v jedné skupině, jako ftipně si říkáme Zoufalé manželky. Tam jsou story, to by jeden z těch chlapů fakt zvracel!!!! Odtud to mám …