Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
katalyzator píše:
Hm, předělat její chtění. To chtění je její součástí, čili, vypadá to tak, že byste rád tu svou ženu trochu předělal, ano?
On by chtěl, aby ona chtěla. Aby nakonec ona sama ráda uznala, že vlastně chtěla. To ale chce moc. To je nemožné, když ona nechce. Resp. možné, ale děje se tak např. s pistolí u spánku. ![]()
Dále mi dovolte se trochu povrtat v tom bydlení. Našel jsem si ve starších příspěvcích, že byty jsou napsané na tchánovce, a Vy jim splácíte rekonstrukci, ano? A to pak bude ten byt nějak Váš nebo jak je tohle ošetřeno? A hypotéku máte Vy, na koho je napsaná, kdo se zavázal, kdo prostě splácet musí?
Možná jsou otázky nepříjemné …
katalyzator píše:
Dále mi dovolte se trochu povrtat v tom bydlení. Našel jsem si ve starších příspěvcích, že byty jsou napsané na tchánovce, a Vy jim splácíte rekonstrukci, ano? A to pak bude ten byt nějak Váš nebo jak je tohle ošetřeno? A hypotéku máte Vy, na koho je napsaná, kdo se zavázal, kdo prostě splácet musí?Možná jsou otázky nepříjemné …
To s těma bytama jsem taky nepobrala. Že tchánovci mají na 3 byty hypotéku (a jsou zasavené vůči bance) a zakladatel s manželkou na rekonstrukci jednoho z nich také hypotéku, když přitom ty byty už jsou v zástavě?
A pak ještě ten barák do toho… No ztratila jsem se. ![]()
katalyzator píše:
Hm, předělat její chtění. To chtění je její součástí, čili, vypadá to tak, že byste rád tu svou ženu trochu předělal, ano?
V některých věcech malinko ano…
goofik píše:katalyzator píše:V některých věcech malinko ano…
Víš, to pak tady můžeme spekulovat do alelujá a dávat ti za vinu věci, které nemusí být pravda - třeba to s tím, že doma nehrábneš co se týče domácích prací. Jenže tyhle tvoje odpovědi mně teda osobně rozpalují do běla .. jestli takhle komunikuješ i s ní …
![]()
katalyzator píše:
Dále mi dovolte se trochu povrtat v tom bydlení. Našel jsem si ve starších příspěvcích, že byty jsou napsané na tchánovce, a Vy jim splácíte rekonstrukci, ano? A to pak bude ten byt nějak Váš nebo jak je tohle ošetřeno? A hypotéku máte Vy, na koho je napsaná, kdo se zavázal, kdo prostě splácet musí?Možná jsou otázky nepříjemné …
Staří si vzali hypotéku na koupi 3 bytů.My jim splácíme za jeden byt cca 500k.My máme hypotéku na rekonstrukci toho bytu.U stejné banky.Jde to,protože my defakto zvedáme hodnotu majetku té banky.Po splacení hypotéky tchánovců,by byt přepsali na nás.Hypotéka je psaná na mě… ![]()
Emilie píše:goofik píše:Víš, to pak tady můžeme spekulovat do alelujá a dávat ti za vinu věci, které nemusí být pravda - třeba to s tím, že doma nehrábneš co se týče domácích prací. Jenže tyhle tvoje odpovědi mně teda osobně rozpalují do běla .. jestli takhle komunikuješ i s ní …katalyzator píše:V některých věcech malinko ano…
Hm, předělat její chtění. To chtění je její součástí, čili, vypadá to tak, že byste rád tu svou ženu trochu předělal, ano?![]()
![]()
![]()
![]()
Radím přestat číst tohle téma.Vaše příspěvky nemají s pomocí o kterou jsem žádal nic společného…
goofik píše:Emilie píše:Radím přestat číst tohle téma.Vaše příspěvky nemají s pomocí o kterou jsem žádal nic společného…goofik píše:Víš, to pak tady můžeme spekulovat do alelujá a dávat ti za vinu věci, které nemusí být pravda - třeba to s tím, že doma nehrábneš co se týče domácích prací. Jenže tyhle tvoje odpovědi mně teda osobně rozpalují do běla .. jestli takhle komunikuješ i s ní …katalyzator píše:V některých věcech malinko ano…
Hm, předělat její chtění. To chtění je její součástí, čili, vypadá to tak, že byste rád tu svou ženu trochu předělal, ano?![]()
![]()
![]()
![]()
Ty chceš, aby tě milovala. Ona tě už nemiluje. Ty to nechceš pochopit a chceš radu, jak na to, aby tě zase milovala. Máš pravdu, tady není co pomáhat. ![]()
goofik píše:katalyzator píše:Staří si vzali hypotéku na koupi 3 bytů.My jim splácíme za jeden byt cca 500k.My máme hypotéku na rekonstrukci toho bytu.U stejné banky.Jde to,protože my defakto zvedáme hodnotu majetku té banky.Po splacení hypotéky tchánovců,by byt přepsali na nás.Hypotéka je psaná na mě…
Jste manželé? Hypotéka na rekonstrukci se brala až po uzavření sňatku?
(Btw má cenu tady rozádět, proč jste byt od tchánovců nekoupili (třeba za 500k), v kupní smlouvě nebyly oba, na hypotéce na koupi a rekonstrukci také…? A kam se nám ztratil ten barák? Byla tu řeč i o domě, že jo?)
goofik píše:samsona píše:Sama mě ale řekla,že jí mám dát čas na přemýšlení a nemám to hrotit.Podle mě,si potřebuje ujasnit,co vlastně chce.Rozhodlá podle mě není.
Já s tím taky souhlasím, že žena dlouhou dobu přemýšlí a pokud řekne něco se ve mně zlomilo, nic k tobě necítím, tak už není cesta zpátky. Ona všechno sečetla, podtrhla a ví že je konec. Jenom bere ohledy na to, jak ti to podá. U mě to tak bylo a manžel ani po roce nechápe , co se mi mohlo nelíbit a proč jsem se NAJEDNOU tak rozhodla. Snaží se celý rok, ale u mě je už mrtvo, i kdyby se přetrhl. Je mi ho líto, ale to je všechno. A to líto se postupem času mění na nenávist, jak může někdo být tak vlezlý, bez hrdosti a zkoušet to pořád a pořád.Něco jiného jsou výhružky řečené v hádce a něco jiného je, když žena v klidu bez emocí řekne už tě nechci. To potom NE znamená opravdu NE.
Myslím, že to nemusí být nutně milosrdná lež, jak ti tu někteří tvrdí. Já osobně jsem asi 2× příteli navrhla to stejné a opravdu jsem nevěděla, jestli s ním chci být nebo ne
Možná když se neuvidíte, tak se jí začne stýskat, začneš jí chybět. Ale svou neustálou přítomností jí nedáš šanci, aby se jí začalo stýskat a uvědomila si, že s tebou chce být ![]()
Nečtu pozorně dopodrobna vše ,ale proč mu pořád podsouváte, že to není chlapské a důstojné dokazovat ,že se o sebe dokáže postarat.. ![]()
Tak to třeba nemusí dělat demonstrativně - žehlit jí před televizí, či ve 12v noci smažit vajíčka..
Prostě chtěla čas, chtěla přemýšlet - tak tady to má, manžel je už malilinko znechucen a nejel si na svou kolej a vůbec nevypadá na to ,že mu to činí jakýkoli problém ( s tím souvisí i to, že je samoobšlužný)..
Pokud chce být partnerka neotravována, zahrnula bych do toho i to, že jí nebude říkat kam jde a kdy příje - není v tom podle mě nic podlého ani nebezpečného..( nemyslím tím, že se neukáže 3 noci) - prostě si vyjde na pivko, na koncert a třeba to oznámí až když se na to manželka zeptá..
A jinak myslím, že předstírání velice skvěle funguje - lhostejnost dokáže lidi vyburcovat stejně tak mocně jako láska a nenávist..Já bych na to tedy vsadila kartu.. ![]()
Takže k tomu bydlení - jde mi o to, zda je zcela, určitě a na 100% (!) vyloučena situace, že byste se Vy sám musel odstěhovat z bytu (je přeci ve vlastnictví tchánovců), bydlel sám buhví kde, ale ještě navíc byl nucen splácet hypotéku (ta je zase psána na Vás). Máte tohle zajištěno?
Zakladateli, Emilii neznám, ale cítím, že mluvíme o tomtéž, a vnímám ji tak, že má o Vaši trabli zájem, a snaží se Vám říct, jak to vidí ona.
Emilie, jsem rád, když vidím, že píši srozumitelně, díky.
Příspěvek upraven 15.11.11 v 14:10