Manželka už mě nemiluje

Napsat příspěvek
Velikost písma:
77
13.11.11 21:03
jakkoli píše:
No, po docteni poslednich stranek me napada me par veci…
Za prve pises, ze sebrat se a odjet nemuzes, protoze mas nasmlouvanou praci - to je blbost!! Sebrat se a odjet muzes behem tydne, praci dodela nekdo jinej, je spousta lidi bez prace, ty svoje klienty ve stychu nenechas. Pokud by ti manzelciny rodice navic vyplatili, budes mit jak na samotnou cestu, tak i pripadne na zivobyti, nez se po navratu zase zapracujes a dostanes prvni penize za novou praci.
Za druhe, rodice maji ty byty tri?? Nemuzes se s nima dohodnout, zvlast, kdyz sou vic na tvoji strane, ze by z toho bytu odesla manzelka?? Kdyz bys to mel od nich posvecene, treba najemni smlouvou na tve jmeno, dobu urcitou (treba 20 let) a nizkou najemni sazbou, aby byly zohledneny tve invstice do bytu, no proste bys hned vuci ni byl v uplne jine pozici, najednou by ona byla ta, kdo musi opustit ten svuj zivot (a ne jen „vymazat“ jednu jeho soucast), to by se ji sakra jinak premyslelo.
No a za treti, uz to tady zaznelo, zarazilo me, ze ti s rekonstrukci nepomahala. Ja si to neumim predstavit - ted se budeme stehovat, pritel byt zarizuje a dodelava, a ja trpim, ze mu nemuzu pomahat, protoze mame dve deti a je to 300 km daleko. Nejde ani tak o tu praci, ale hlavne o sdileni toho, ze budujete vase spolecny hnizdo…

Odjet prostě nejde.Já jsem za tu práci zodpovědnej a nemůžu si dovolit,nabrat kde koho a práci odvest nekvalitně.Je to moje obživa a přijít ještě o tohle,tak už si to fakt můžu jít hodit.Není to práce kterou může dělat každej.Tohle prostě neudělám.S tím bydlením není nic rozhodlého,já jsem jí řekl,že prostě neodejdu,i kdyby mě to mělo stát cokoliv.Takže ona ví,že když to definitivně padne,tak půjde ona.Jenže je to složitý a když to nepujde nějak udělat,tak mě asi nic jiného nezbyde.Její rodiče mě jen řekli,že by bylo nejjednodušší,kdybych odešel já.Sme ale domluvení,že to zatím nebudem řešit,dokud se nestane něco zásadního a bude jasné,že je konec.Tohle je asi potřeba probrat s právníkem a zjistit jaké jsou možnosti.Zatím to ale neřeším,pořád doufám,že se to napraví.
Neměla k tomu žádnej vztah.Nepomáhala mě s ničím.Na druhou stranu,vyběhala všechny potřebný papíry a to bych zase já nezvládal!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1042
13.11.11 21:06

Goofiku, je nám všem jasné, že jsi jednal impulsivně, prostě tak jak jsi to zrovna cítil…ono málokdo v takové situaci ví přesně, co by bylo nejlepší udělat. Prostě je jasné, že ji velmi miluješ, záleží ti na ni a v ten moment jsi prostě jednal od srdce.
Nejrůznějších rad jsi tady slyšel dost, tak doufám, že si něco z toho opravdu vezmeš k srdci a snad to k něčemu bude.
Každopádně i kdyby to ve finále nedopadlo a rozešli jste se, pamatuj, že všechno zlé je k něčemu dobré a pro jedno kvítí slunce nesvítí. Jsi mladej, evidentně upřímnej kluk, co umí makat a ví, co je to láska…neboj, dlouho sám nezůstaneš… :wink: . Nicméně i tak ti přeji, aby vše dopadlo dobře a ty byl zase šťastný…ať už se svou ženou nebo bez ní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.11.11 21:07
goofik píše:
jakkoli píše:
Za prve pises, ze sebrat se a odjet nemuzes, protoze mas nasmlouvanou praci - to je blbost!! Sebrat se a odjet muzes behem tydne, praci dodela nekdo jinej, je spousta lidi bez prace, ty svoje klienty ve stychu nenechas. Pokud by ti manzelciny rodice navic vyplatili, budes mit jak na samotnou cestu, tak i pripadne na zivobyti, nez se po navratu zase zapracujes a dostanes prvni penize za novou praci.
Za druhe, rodice maji ty byty tri?? Nemuzes se s nima dohodnout, zvlast, kdyz sou vic na tvoji strane, ze by z toho bytu odesla manzelka?? Kdyz bys to mel od nich posvecene, treba najemni smlouvou na tve jmeno, dobu urcitou (treba 20 let) a nizkou najemni sazbou, aby byly zohledneny tve invstice do bytu, no proste bys hned vuci ni byl v uplne jine pozici, najednou by ona byla ta, kdo musi opustit ten svuj zivot (a ne jen „vymazat“ jednu jeho soucast), to by se ji sakra jinak premyslelo.
No a za treti, uz to tady zaznelo, zarazilo me, ze ti s rekonstrukci nepomahala. Ja si to neumim predstavit - ted se budeme stehovat, pritel byt zarizuje a dodelava, a ja trpim, ze mu nemuzu pomahat, protoze mame dve deti a je to 300 km daleko. Nejde ani tak o tu praci, ale hlavne o sdileni toho, ze budujete vase spolecny hnizdo…
Odjet prostě nejde.Já jsem za tu práci zodpovědnej a nemůžu si dovolit,nabrat kde koho a práci odvest nekvalitně.Je to moje obživa a přijít ještě o tohle,tak už si to fakt můžu jít hodit.Není to práce kterou může dělat každej.Tohle prostě neudělám.S tím bydlením není nic rozhodlého,já jsem jí řekl,že prostě neodejdu,i kdyby mě to mělo stát cokoliv.Takže ona ví,že když to definitivně padne,tak půjde ona.Jenže je to složitý a když to nepujde nějak udělat,tak mě asi nic jiného nezbyde.Její rodiče mě jen řekli,že by bylo nejjednodušší,kdybych odešel já.Sme ale domluvení,že to zatím nebudem řešit,dokud se nestane něco zásadního a bude jasné,že je konec.Tohle je asi potřeba probrat s právníkem a zjistit jaké jsou možnosti.Zatím to ale neřeším,pořád doufám,že se to napraví.
Neměla k tomu žádnej vztah.Nepomáhala mě s ničím.Na druhou stranu,vyběhala všechny potřebný papíry a to bych zase já nezvládal!

Tak to si protiřečíš, ne? :think:

• Citovat
  • Upravit
77
13.11.11 21:08
Anonymní píše:
goofik píše:
Ale nevím,jak mě bude brát jako chlapa,když stojím u žehlícího prkna a žehlím si svoje věci. :-D Chci jí ale dokazovat,že si dokážu poradit i bez ní a nezblázním se když odejde.Je to asi fakt jediná možnost,jak jí donutit přemýšlet…
Víš, to je ten paradox. Když tohle napíšeš, co děláš, nejedna musí říct, tebe mít doma … co si ona stěžuje, takovýho hned tak nenajde … jenže současně je fakt, že asi každá chceme mít doma v první řadě chlapa … ono poradit si sám, to je v principu „chlapské“, ale v tvém případě mi to spíš přijde ne chlapské, ale … promiň … zbabělé … :nevim:

Proč zbabělé?Prostě jsem si řekl,že po ní nebudu nic chtít a nebudu se o nic prosit.A když nechci chodit v nežehlených věcech,tak mě nic jiného nezbývá!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.11.11 21:13
goofik píše:
Anonymní píše:
goofik píše:
Ale nevím,jak mě bude brát jako chlapa,když stojím u žehlícího prkna a žehlím si svoje věci. :-D Chci jí ale dokazovat,že si dokážu poradit i bez ní a nezblázním se když odejde.Je to asi fakt jediná možnost,jak jí donutit přemýšlet…
Víš, to je ten paradox. Když tohle napíšeš, co děláš, nejedna musí říct, tebe mít doma … co si ona stěžuje, takovýho hned tak nenajde … jenže současně je fakt, že asi každá chceme mít doma v první řadě chlapa … ono poradit si sám, to je v principu „chlapské“, ale v tvém případě mi to spíš přijde ne chlapské, ale … promiň … zbabělé … :nevim:
Proč zbabělé?Prostě jsem si řekl,že po ní nebudu nic chtít a nebudu se o nic prosit.A když nechci chodit v nežehlených věcech,tak mě nic jiného nezbývá!

No právě. To není o tom si sám poradit, to je o tom, že ti nic jiného nezbývá !!! To je prostě z nouze cnost …

• Citovat
  • Upravit
77
13.11.11 21:17
Anonymní píše:
goofik píše:
jakkoli píše:
Tak to si protiřečíš, ne? :think:

No já sem myslel,že myslíš jako práci na baráku.To jsme se nepochopili…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
13.11.11 21:18

No, neprotireci, a mylim, ze je to z kontextu jasne, ne?? No rozhodujici je, ze ste ty cinnosti nedelali spolecne, no a jestli ji to nezajimalo, tak je to sice podle me divny, ale samozrejme mozny, kazda sme jina povaha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kathula
13.11.11 21:19
Svet je malej … …
Anonymní píše:
goofik píše:
Anonymní píše:
goofik píše:
No právě. To není o tom si sám poradit, to je o tom, že ti nic jiného nezbývá !!! To je prostě z nouze cnost …

Proc, ze nic jineho nezbyva, to se ma doprosovat, aby mu vyzehlila?? kdyz to umi sam - u nas treba zehli jen manza.

A pisu to stale dokola - je blbost odejit z prace, jak nekdo psal, bud na dovcu, kdyz to nejde, odejit na chvilku k rodine, a to si myslim by urcite slo.

A to protireceni taky nechapu, dyt uz na zacatku psal, ze opravoval vsechno sam, na barak se tesila, ale asi k neopravenemu bytu nemela zadny vztah a nechodila opravovat - ale podle me si neprotirecil. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
77
13.11.11 21:23
Anonymní píše:
goofik píše:
Anonymní píše:
goofik píše:
No právě. To není o tom si sám poradit, to je o tom, že ti nic jiného nezbývá !!! To je prostě z nouze cnost …

No a není to jedno?Prostě to udělat musím a myslet si může co chce.Je mě to milejší,než ju o to prosit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.11.11 21:23

Asi jsem vnáším právě ty své nevyřešené problémy … :nevim: tak se omlouvám. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
77
13.11.11 21:27
Kathula píše:
Svet je malej … …
Anonymní píše:
goofik píše:
Anonymní píše:
goofik píše:

Proc, ze nic jineho nezbyva, to se ma doprosovat, aby mu vyzehlila?? kdyz to umi sam - u nas treba zehli jen manza.

A pisu to stale dokola - je blbost odejit z prace, jak nekdo psal, bud na dovcu, kdyz to nejde, odejit na chvilku k rodine, a to si myslim by urcite slo.

A to protireceni taky nechapu, dyt uz na zacatku psal, ze opravoval vsechno sam, na barak se tesila, ale asi k neopravenemu bytu nemela zadny vztah a nechodila opravovat - ale podle me si neprotirecil. :nevim:

Na chvílu bych asi k rodině mohl a vážně nad tím uvažuji.Ale chtěl bych to udělat tak,že jí jenom zavolám že mě nemá čekat a neříct jí kde jsem.At jí to vrtá v hlavě. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
13.11.11 21:31
jakkoli píše:
No, neprotireci, a mylim, ze je to z kontextu jasne, ne?? No rozhodujici je, ze ste ty cinnosti nedelali spolecne, no a jestli ji to nezajimalo, tak je to sice podle me divny, ale samozrejme mozny, kazda sme jina povaha.

No ale těžko po ženě chtít,aby bourala zdi,stavěla příčky,vyměnovala okna,pokládala podlahy atd. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
13.11.11 21:31

To ji ani nevolej, a vlastne proc jako, vy si i ted volate, kdyz se nekde zdrzite??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kathula
13.11.11 21:33

Urcite to tak udelej, tys vedel, ze prebyvala u rodicu, nebo ne??

Holky uz napsaly hodne o tom, ze ji to jeste vic leze „na mozek“, kdyz se ji doprosujes, tak fakt zkus jeste toto - ale chce to byt od sebe dyl jak treba jen 3 dny. :lol: :wink:

• Citovat
  • Upravit
1291
13.11.11 21:34

No a proc buy manzelka nemohla pomahat pokladat podlahu nebo bourat pricky?? Obzvlast, kdyz ty muzes zehlit :mrgreen:
Ja nevim, ale kdyz sme se my s petou nastehovali do prvni spolecne domacnosti, tak sme si spolecne opravovali dvere, stukovali rohy kde byla ponicena omitka, malovali, dodelavali tesneni u starych oken… a i kdyz treba nemuzu nektere veci udelat fyzicky tak dobre, jako on, tak platna mu tam sem vzdycky, navic mame spolecny zazitek a hezky se na to vzpomina…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí