Manželské postele na dovolené

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9049
7.7.26 05:23
@Anonymní píše: Více

Nejsi. Mě by vadilo jeho podání. My když jezdíme na wellness a nebo do lázní do Maďarska. Muž vždy kontroluje tip postelí. A když třeba ve Varech jsou už jen postele žvášť, tak to nechává na konec výběru a ptá se mě, jestli bychom to vůbec chtěli. Ale ještě to nikdy nekoupil :mrgreen: vždy naopak připlácí lepší postel či pokoj, když to jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4501
7.7.26 05:42

Já teda hledím, kolika lidem je to jedno. Mně by to vadilo taky. Já už po životních zkušenostech tyto šetřící typy nechci vidět. Zavání to neúctou. Přece nebudu spát na dovolené, jako na internátě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36307
7.7.26 06:11

Mě by to bylo taky jedno. Nemám problém spát ani v jiným pokoji. V noci se chci vyspat a na to je nejlepší klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.7.26 06:14

No, jedeme sami, bez dětí (už jou velké) a finančně omezení nejsme.
Jsme 40+. To už jsme asi jinde, než vy.

• Citovat
  • Upravit
2538
7.7.26 06:16

Za mě zbytečné, protože jsem ještě nebyla v pokoji, kde by ty oddělené postele nebyly u sebe nebo nešly těch pár centimetrů přistrčit :nevim: Fakt neočekávám, když objednávám oddělené postele, že budou od sebe dva metry a mezi nimi vestavěná skříň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9279
7.7.26 06:17

My preferujeme sice manželskou. Ale oddělené se dají vyřešit, že se přisunou k sobě a ušetříte. Vyřešeno. Zbytečné si kazit život nedorozuměním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1925
7.7.26 06:28

Příjem je jedna věc, jaké jsou výdaje? Jemu přijdou třeba dost a nebo bere, že to jsou další peníze, které tam můžete utratit…
Jako postele jsou srazit (pokud to není palanda). Taky bych neplatila víc…už z principu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2018
7.7.26 06:41

My si kupujeme každý svůj pokoj :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.7.26 06:48

A máte děti? Protože jinak už bys to asi neřešila…my jsme s manželem necelých 9 let, 7 let manželé…a doma většinou u sebe nespíme, sexu, lásky a kontaktu máme přes den dost a v noci hlídáme děti …jezdíme na dovolené několikrát za rok a kupodivu i na 5*hotelech jsme si postele sráželi i kvůli dětem, aby nám nespadly a dostali jsme oddělené …na booking jsem naposledy vybírala 3 pokojový apartmán ve Španělsku stal 17 tis a byla tam manželská postel a pokoj se dvěmi postelemi a byl moderně zařízeny, vše nové, čisté …tak se podívej ještě na jiné ubytování, mně spíše jde o lokalitu 😊

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.7.26 07:03
@ALIPELI píše: Více

Nemáme žádné dluhy. Výdaje normální. Bydlíme ve vlastním, hypotéka splacena.

• Citovat
  • Upravit
1663
7.7.26 07:05

Podívej se na obrázky, jak ten levnější pokoj vypadá. Takový rozdíl v ceně nemusí být zdaleka jen kvůli postelím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
7.7.26 07:19
@ambruše píše: Více

Přesně tak. To nebude postelema, ale jinými parametry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.7.26 07:50
@Nevšední… píše: Více

No, prochazeli jsme ty nabídky spolu.

• Citovat
  • Upravit
2924
7.7.26 07:56

Nejsi hysterka. Nelibilo by se mi to stejne jako tobe, ale muj manzel by s takovym napadem neprisel a uz vibec ne kvuli takhle nizke “uspore”.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107394
7.7.26 08:04

Byla bych ráda

Pro mého exm dovolená byla synonymum pro sex… Oddělená postel by byla paráda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...