Manželské postele na dovolené

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1663
7.7.26 08:05
@Anonymní píše: Více

Po tolika letech manželství je prostě divný spát zvlášť. To se nám stalo jen jednou, na víkendu s kamarády, že jsme spali na palandách- super divný. I ty sražené postele stojí za houby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80383
7.7.26 08:10

No tak si to zaplať a je to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
484
7.7.26 08:13

Ano, je to pro mě důležité. A to i přesto, že doma často spíme odděleně. Na dovolené bych chtěla spát v manželské posteli. Dokázala bych to akceptovat pouze pokud bychom řešili každou korunu. Ale když píšete, že máte peněz dost, tak by se mě tohle taky hodně dotklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1229
7.7.26 08:16

Hele, ale na užší posteli se přitulíš líp! My máme ještě vždycky mezi sebou navezeného juniora, když jsme na dovolené. Takže já někdy vyhrožuju, že půjdu do té jeho postele. Abych měla prostor pro sebe.

Takhle, kdybychom jeli jen my dva, asi bych na „letišti“ trvala. Jinak by mi to bylo šumák a řekla bych, že ušetřené peníze projíme, ať se na to připraví. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1584
7.7.26 08:24

Pokud bychom neresili penize, tak by se mne to dotklo, nase postel je pro mne „svata“ a chci ji se svym muzem sdilet, kdyz to jde. Ikdyz tam spi obcas mezi nami decka, tak jasne vi, ze jsou tam jen na „navsteve“.
Zaroven, pokud to nejde na ruznych chatach nebo navstevach, tak to neresim a neprozivam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.7.26 08:40
@ALIPELI píše: Více

Přesně tak, vždy jsou dohromady příjem a výdaje. My máme příjem, který některým přijde super, ale hypotéka plus energie je přes 50 tisíc.
A ten příjem máme i proto, že jsme finančně gramotní a 2500 jen za jinou postel bychom nedali.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.7.26 08:40
@starfish_at_night píše: Více

Tak pokud manžel vybral levnější variantu, tak asi peníze řeší :nevim:

• Citovat
  • Upravit
25116
7.7.26 08:51

Mne by to zamrzelo, ale peníze docela řeším i když nouzí netrpíme, takže bych mrkla, zda jdou srazit k sobě a vyřešeno.. spíš by mne zamrzelo to jeho podání. A ne, jedno by mi to nebylo a napadlo by mne, že moji blízkost prostě už nechce/nepotřebuje… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2295
7.7.26 08:53

Pro mě to je naprosto nepodstatné. Zatím všude, kde jsme spali, šly postele srazit k sobě. A i kdyby ne, nevidím to jako tragédii. Už jsme se oba vyspali i na úzkém gauči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
955
7.7.26 08:57

Na dovolené chci mít pohodlí. Dvě singl postele přiražené k sobě jsou na prd, ten rantl uprostřed je nepohodlný. Takže já bych chtěla manželskou postel. A klidně budu za hysterku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11158
7.7.26 09:02

Manželská postel je mi úplně u řiti :lol:. Dvě oddělené postele jsou srazit vždy. Tulení nesnáším. Umíme spát normálně bez sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.7.26 09:04

V pripade ze to tak neni nade preferovane spani, tak by mi to vadilo. Chapu ze nekomu se tak treba spi i lip z ruznych duvodu, ok, tonje neco jineho. Tobe ale ne. Kdyby to byla po dohode lowcost dovolena, neresila bych, to se vyspim klidne na zemi, palande, gauci u kamaradu, jakkoliv. Ale kdyz je to dovolena ve dvou, hotel, tak mi prijdou kompromisy uplne nanic. Jedete si to tam snad uzit. To prirovnani se snidani uplne sedi. Jasne, zvladnout se to urcite da, usetri se, ale jako fakt to chci na dovoleny? Na dovoleny snad ma byt vsechno pokud mozno perfektni, aby clovek naplno relaxoval s uzival si to podle svych preferenci

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.7.26 09:04

A srazit postele vzdycky nejdou, mohou byt za sebou, mohou byt napevno, cokoli…

• Citovat
  • Upravit
13019
7.7.26 09:05

Mě by to vyhovovalo, protože se lépe vyspím, mám to dokonce jao jeden z požadavků a je to docela omezující při výběru dovolené. Ne všude to mají. Pokud to nemají, chci alespoň oddělené matrace v té posteli, pokud nejsou, nejedu nikam. nehodlám jet někam, kde se nevyspím a vrátím se fyzicky úplně rozložená.
Ale, a to je podstatné, já to takhle chci a je mi to příjemné.
V případě, že tobě to příjemné není a ve vašich příjmech tato částka nehraje roli, tak bych teda byla dost zaražená, že manželovi to za ty peníze nestojí a pokud by navíc ještě reagoval tak, jak zaregoval, dost bych přemýšlela o tom, jestli s někým, kdo takhle vůči mě reaguje, chci ještě jezdit na dovolenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21623
7.7.26 09:09

Ja se teda spis setkala s tim, ze se priplaci za oddelene postele.
Manzelskou postel nacpete kamkoliv. Ale ne kazdy chce na ni spat ve dvou - teambuildingy, sluzebni cesty atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí