Manželské postele na dovolené

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4040
7.7.26 09:20

Nevydržet pár nocí na oddělené posteli v jedné místnosti a lkát něco o zklamání? Zakládat o tom diskusi? Fakt dospělá a zralá žena? To mi připadne úplně směšné. Být taková závislá ženuška. A co stříhání nehtů na noze, také mu to z oddané lásky provádí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
7.7.26 09:21
@884135 píše: Více

Tohle nebylo nutné, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24833
7.7.26 09:24

Ty máš starosti. Trtkat můžete i na jedné posteli. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10999
7.7.26 09:30

To bych resila, pokud bych byla milenka. Ze mne nekam vezme a pak postele jalo na tabore.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
824
7.7.26 09:33

Je zajímavé sledovat, jak jsou některé ženy na potřebu manželské postele u muže citlivé a některé to neřeší. Co mi ale, zakladatelko, přijde nejzajímavější je, že ani po šestnácti letech vztahu neznáš svého partnera tak dobře, a že tě tahle jeho spořivost při výběru ubytování překvapuje. Vždyť přece spolu nejedete na dovolenou poprvé. Vždyť už jste spolu museli vybírat spoustu věcí k nákupu, kde se tahle jeho spořivost a menší ohleduplnost k tvým potřebám musela dávno projevit. Přece po takové době soužití už ho musíš mít skrz naskrz prokouknutého. Nechceš si tady jen nechat od ostatních potvrdit, že máš pravdu v jednom z mnoha vašich domácích sporů?

Příspěvek upraven 07.07.26 v 09:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.7.26 09:37
@Sany80s píše: Více

Můžu se zeptat, proč se líp vyspíš, když má manželská postel oddělené matrace nebo jednu společnou? To je snad jedno, ne? Důležité jsou rozměry postele, ale pokud nemáš ráda fyzickou blízkost, tak se nemusíš nikoho dotýkat ani na posteli se společnou matrací, pokud je stejně velká, jako ta s oddělenými. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27029
7.7.26 09:40

Dovolená s manželem bez deti a postele. Zvlášť?? 8o Tak to by toho myho ani nenapadlo. A jo dost by mi vadilo, přijde mi to divný. Nekdo je zvyklý na oddělené spaní, tak to těžko pochopí. Ne vždy jdou postele srazit a navíc to nebývá pohodlné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
824
7.7.26 09:40
@TerezaVoříšková píše: Více

Pohyb na společné matraci ruší druhého spáče, protože je cítit v celé matraci. Oddělená matrace svoje pohyby na tu sousední nepřenáší. Je to podobné jako společná velká romantická přikrývka vs. dvě samostatné nudné přikrývky :)

Příspěvek upraven 07.07.26 v 09:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78186
7.7.26 09:42

pro většinu lidí je dovolená jednou za rok, proč by kvůli 2.500 měli spát odděleně? s jejich příjmy?
stříhání nehtů na noze je faul úplně mimo mísu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27029
7.7.26 09:43

Za to tvůj komentář je uzasna ukázka zralosti a dospělosti že :roll: 🤦‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13019
7.7.26 09:44

Protože když jsou dodělené matrace, tak se pohyb druhého nepřenáší k tobě, když se třeba obrací a tak. Já jsme ve vteřině vzhůru a pokud jsem předtím třeba hodinu spala, už dlouho neusnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78186
7.7.26 09:45
@syslomil píše: Více

všude opravdu srazit nejdou, psala jsem o mých rodičích v Bulharsku, postele za sebou a úzký pokoj, já jsem letos byla třeba v takovém hotelu v Praze, s dcerou, takže nám to vyhovovalo, ale srazit postele by tam také nešly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.7.26 09:57
@Sany80s píše: Více

Aha, tak to jsem nikdy nezaregistrovala, že by to tak bylo. Podle mě, když je kvalitní tvrdší matrace, tak to nemůže být poznat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3557
7.7.26 10:14

Radši bych měla oddělené postele, než manželskou s jednou matrací a jednou přikrývkou, což bývá ve spoustě hotelů, a já nechápu, jak se na tom může někdo vyspat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13019
7.7.26 10:19

Může a je. Mně stačí se lehce dotknout špičkou malíčkua a jsem vzhůru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí