Manželství, dítě a psychický teror

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16694
7.9.17 09:30
@botl píše:
@NetopirekVypni capslock :P

Zrovna včera jsem viděla screenshot nějakého chatu:

• AHOJ, JSEM TU NOVÝ, JAK SE MÁŠ?
  • Zmáčkni Caps Lock..
  • JÉ DÍKY, KONEČNĚ NEMUSÍM POŘÁD DRŽET SHIFT
    :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2998
7.9.17 09:32
@AnezkaTr píše:
Tohle nevyřešíte bez pomoci odborného rodinného terapeuta, či psychologa :-/

cituji z příspěvku maffof: Psycholožka nás doslova vyhodila poté, co manžel řekl, že peníze jsou pro něj přednější než psychická pohoda dítěte.

Je to marný, je to marný, je to marný. Musí se od něj odstřihnout, fič pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
7.9.17 09:39

Četla jsem to, ale psycholog by takhle jednat neměl, je na místě jít za jiným, erudovanějším. Kdyby byla z Prahy mohu poradit. Jít od něho pryč je poslední varianta, něco mají za sebou, nějaký důvod proč si toho chlapa vybrala měla, tak asi není úplný hajzl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2998
7.9.17 09:56

Anezka: Nesouhlasím. Psycholog jednoduše poznal člověka s převrácenými hodnotami, manipulativního jedince, a s těma se úspěšně pracovat nedá. Když má štěstí dítěte u zadele, kde asi má štěstí zakladatelky, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8397
7.9.17 10:29
@Kakika píše:
Zrovna včera jsem viděla screenshot nějakého chatu:
  • AHOJ, JSEM TU NOVÝ, JAK SE MÁŠ?
  • Zmáčkni Caps Lock..
  • JÉ DÍKY, KONEČNĚ NEMUSÍM POŘÁD DRŽET SHIFT
    :mrgreen: :mrgreen:
:D :D :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
7.9.17 12:45
@botl píše:
@NetopirekVypni capslock :P

Capslock nezpusobi prepnuti do americké klávesnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
7.9.17 13:06
@jankajj píše:
Anezka: Nesouhlasím. Psycholog jednoduše poznal člověka s převrácenými hodnotami, manipulativního jedince, a s těma se úspěšně pracovat nedá. Když má štěstí dítěte u zadele, kde asi má štěstí zakladatelky, co?

Kdoví jak to bylo. Psycholožka mohla alespoň pracovat s partnerkou. Tomu snad v cestě nic nestálo.

• Citovat
  • Upravit
298
7.9.17 13:41

Se psycholozka nenecha jeste dobit a nadavat si. Si pustit magora do ordinace, to je riziko. Takovy patri k psychiatrovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14630
7.9.17 16:34
@Netopirek píše:

Koukni se na lištu vpravo dole, jak máš hodiny - nevidíš tam písmenka EN?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8397
7.9.17 16:50
@Netopirek píše:

Pokud máš apple, tak vlaječka vpravo nahoře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
7.9.17 17:07

@Michelle_M @botl díky. Problém vyřešen. Mohla za to aktualizace windowsu. Spadlo mi to nakonec celé a hodilo se do továrního nastavení :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
7.9.17 17:09

Zakladatelko a čeho se vlastně bojíš? Myslím konkrétně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
8.9.17 00:44

Myslím, že manžel už to vzdal. Včera jsem mu vezla dceru, doslova mi zabouchl dveře před nosem a nechtěl mě pustit do společného bytu s odůvodněním, že nájem platí on. Když jsem dceru zase přebírala, udělal scénu, že jsem přijela o 11 minut později, než jsem nahlásila, a málem mi přivřel ruku do dveří, jak je překotně zavíral. Bojím se, že se bude mstít. „Prohru“ rozhodně neunese. Nejspíš nemám ani představu, jaké peklo ohledně majetku a dcery mi může připravit. Je tu prosím někdo, kdo zažil naschvály ze strany manžela při rozvodu? Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2998
8.9.17 08:20

Maffof: Tak mu příště řekni, ať si pro dceru přijede on, a zas ji vrátí k tobě/k tvojí matce. Hlavně se mu za takové blbosti neomlouvej, hledá záminky.
Pokud si potřebuješ z bytu vzít nějaké osobní věci, přijeď příště s někým - svědkem /bratr, sestra, matka, kamarád-ka/
Pokud jste manželé, máte nájem bytu společný, a máš zákonné právo jít tam. Můžeš mu pohrozit i policajtama, pokud tě do bytu pro věci i tak nepustí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
8.9.17 08:30

@maffof ne osobní zkušenost s boji, ale přes známku.
Rozhodně si najdi dobře hodin právníka, v takových okamžicích se nevyplatí šetřit.
Dceru mu už nevoz, není to tvoje povinnost. Otec si má dítě vyzvednout v místě bydliště a zpět jej vrátit. Ty máš povinnost ji řádně připravit.
To, že platí nájem neznamená, že je byt jeho. Ve smlouvě je určitě napsáno, že tam máš pravo bydlet i ty a dítě. Peo věci si zajteť s nějakým svědkem a ideálně když tam nebidw

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí