Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já taky znám pořípad je to moje švagrová ta stratila během roku dvě děti jedno na začátku těhu a to druhé ve 22.týdnu těhu a os té doby zatím neotěhotněla hodně se toho bojí aby se jí to znovu nestalo já sní uplně soucitila.
.
Catherin-Moc díky jsi zlatíčko.
Uplně tuhle diskuzy hltám a taky musím někdy reagovat.
dala jsem špatný odkaz
http://www.apolinar.cz/…at/index.htm
koukněte v levo je JIRP a JIP když hodím odkaz hodí mě to na první stránku
Ještě jsem tu jednou jak se jmenuje její bratr té nexistující Vanesky.
Děkuji.
Katty-Nevm ale mně ty postýlky jsou uplně setejné možná to vzala i z jiné porodnice a taky ´to muže bít i z týhle.
Staninka30 píše:
Ještě jsem tu jednou jak se jmenuje její bratr té nexistující Vanesky.
Děkuji.
Bratr je Jirka
Já totiž myslela že se jmenuje se jmenuje Ondřej.
Nevím zda vám pomohu ale trochu se bojím.
Na BC taky jedna holčina lhala a ten její manžel se právě jmenuje Jiří tak nevím.
To by trestný bylo, zneužití fotky. No, to byste byly super šerločky, kdybyste ji vypátraly…
NiKi
holky jedna holka od nás zdiskuse lednátek říkala, že když poprvé viděla fotku malé Vaness že se jí zdálo že už jí viděla! a myslí, že někde na MMB - tedy mimibazaru! je to možné? dávají se tam vůbec takové fotky??? asi nebudu mít dnes čas tam mrknout…
Macíku na mimibazaru se dávají fotky dětí, bytu,domácích zvířátek jen mě nenapadá jak jí tam vypátrat tu stéjnou fotku
![]()
ahojky.. já vám to taky říkla že sem tu fotku už viděla.. koukám všude možně ale zatím bez uspěchu:(
Macíku-Tam se dávájí fotečky všech dětí a podobně ale taky nevím jak by se ta osubka mohla jmenovat.
Třeba najít podle bydliště nic jiného mně nenapadá.
Třeba se takhle pozná kde to vzala.
jestli fotku ukradla někomu musela vědět že ten dotyčný nechodí na emimino, nevím jestli tuto fotku dávala i na BC.
Kdyby jí ukradla někomu odsud to by se profláklo okamžitě.
holky jestli ta postýlka je růžová já to špatně vidim mohla by to být nemocnice Hořovice tam mají dost podobné hajání pro cvrčky.