Máte rády děti z předchozího vztahu vašeho partnera?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kobea
21.11.15 19:19
@PaníBovaryová píše:
Ve stredoveku se nepohodlne manzelky vrazdily a deti taky

Jo a ty, co schválně rodily holky, ty se zazdívaly :zed:.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.11.15 20:12
@jjelena píše:
Já pořád nějak nedokážu pochopit, proč některý ženský jdou do vztahu s dětným chlapem, když ví, že ho nedokážou přijmout se vším, co k němu patří. To dítě za svého tátu nemůže, to dítě nemůže za to, že se táta zamiloval jinde a odešel, ani že to udělala máma. To dítě ale odnese úplně všechno. :nevim: :think:

Třeba proto, že si jinak rozumí, přitahují se, mají pěkný vztah a celé by to měly odstřelit jen kvůli tomu, že má dítě… já doufám, že se dá i domluvit, nastavit si nějaká pravidla

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.11.15 21:50
@Anonymní píše:
Třeba proto, že si jinak rozumí, přitahují se, mají pěkný vztah a celé by to měly odstřelit jen kvůli tomu, že má dítě… já doufám, že se dá i domluvit, nastavit si nějaká pravidla

přesně takhle je to u nás. Když to řeknu takhle tak jediná vada na kráse…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.11.15 22:07
@Anonymní píše:
přesně takhle je to u nás. Když to řeknu takhle tak jediná vada na kráse…

U nás je na me straně zase pes a on není moc na zvířata, ale od začátku ho bere, jako že ke mne patří, stejně tak já beru to dítě, nemám potřebu do toho zasahovat, at se stara, jak potřebuje, jen do toho nechci byt moc zatahovana

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.11.15 23:25
@Anonymní píše:
U nás je na me straně zase pes a on není moc na zvířata, ale od začátku ho bere, jako že ke mne patří, stejně tak já beru to dítě, nemám potřebu do toho zasahovat, at se stara, jak potřebuje, jen do toho nechci byt moc zatahovana

to je nejlepší se do toho nenechat moc zatáhnout, bohužel vím o čem mluvím a v tomto bohužel platí všechno dobré se ti ve zlém vrátí pokud se jednou proti něčemu ohradíš. hrát švýcarsko je v tomto případě nejlepší

• Citovat
  • Upravit
15
22.11.15 07:44
@Inaris píše:
Nedokázala jsem „dát“ ženatýmu chlapovi - nikdy jsem nebyla v takové duševní nouzi.

Nevím, jestli je to zrovna u tebe projev morální síly, když jsi 30 let nedokázala „dát“ ani vlastnímu (a svoji neoprávněnou hořkost z toho, že mu to nestačilo a našel si jinde, co mu doma chybělo, nespravedlivě a podivně vytrvale otáčíš jen proti té ženě).
Samozřejmě si nemyslím, že spát se ženatým je správné - ale zrovna v tomhle případě mi to přijde velmi pochopitelné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21703
22.11.15 09:47
@Inaris píše:
Nejde o zklamání životem, na to se mám v profesním i osobním životě příliš dobře. Což mi může potvrdit jen ten, kdo mě zná. Tady je to ostatně celkem jedno.
Jde spíš o poznání, kolik lidí je bezcharakterních, neférových, zadubených. A ještě si myslí, že jsou O. K., nepřipustí si chybu a ovlivňují životy ostatních otřesným způsobem.
Toto mě možná drtí, protože jsem dlouho naivně smýšlela tak, že by nikdo nic neukradl, nezalhal, nikdo nelezl ženatýmu chlapovi do gatí, nikdo by nesoptil na vyvdané dítě…
Vlastně ano, tohle je možná zklamání životem. Ctím jedno staré rčení: nedělej ostatním, co sám nemáš rád. Nedokázala jsem „dát“ ženatýmu chlapovi - nikdy jsem nebyla v takové duševní nouzi.
Mě třeba fascinuje povaha milenky, která doslova uhání ženáče, svědomí žádné, ale když spolu začali bydlet, řádila jak tajfun, že to slyšeli lidé i přes ulici, když zjistili, že milý milenec si píše s jinými.
Mě tohle poznání povahy opravdu fascinuje.
A není to jediné poznání podobného druhu.A jak tak stárnu, fascinuje mě, jak málo lidí si je tohoto rčení vědomo a jede jak buldozer jen za svým cílem, aby se oni měli dobře - i na úkor ostatních.
Samozřejmě to myslím obecně, ne jako reakci na tyto stránky.
Prostě se tu všichni jen vypisujeme z názorů a zkušeností, nic víc.

Jde vidět, že jsi nikdy nepracovala s politiky :lol:

dobře, to je všechno pochopitelné, ale neútoč tady na ty ženské, ony nejsou ona. Nevíš, co má kdo prožité, nemůžeš je soudit, jenom to, co zrovna napíší a ty si v těch odpovědích strašně domýšlíš věci, co ony nikdy nenapsaly.

a myslím si, že jsi udělala chybu, že jsi nechala exe, aby ti dál vandroval v životě „kvůli dceři“. On ti chodí domů, tváří se jako mučedník, co udělal chybu, ale vždycky se vrátí za ní odpočatý a spokojený, že splnil svou otcovskou povinnost a jak to dobře vyřešil? A jeho nová si zatím doma dá padla a je spokojená, že nemusí řešit macešské problémy? jediný, kdo z toho vychází blbě jsi ty - podle mého názoru :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
22.11.15 10:45
@PaníBovaryová píše:
Jde vidět, že jsi nikdy nepracovala s politiky :lol:

dobře, to je všechno pochopitelné, ale neútoč tady na ty ženské, ony nejsou ona. Nevíš, co má kdo prožité, nemůžeš je soudit, jenom to, co zrovna napíší a ty si v těch odpovědích strašně domýšlíš věci, co ony nikdy nenapsaly.

a myslím si, že jsi udělala chybu, že jsi nechala exe, aby ti dál vandroval v životě „kvůli dceři“. On ti chodí domů, tváří se jako mučedník, co udělal chybu, ale vždycky se vrátí za ní odpočatý a spokojený, že splnil svou otcovskou povinnost a jak to dobře vyřešil? A jeho nová si zatím doma dá padla a je spokojená, že nemusí řešit macešské problémy? jediný, kdo z toho vychází blbě jsi ty - podle mého názoru :nevim:
:potlesk: :palec:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.11.15 21:06

Ja jsem „vyvdala“ syna a mame pekny vztah uz hodne let. Ale nova zena meho ex nase dite nesnasi. A protoze ex svou zenu asi velmi miluje, tak obetoval sve dite a rekl ze bude lepsi, kdyz uz k nim nebude jezdit, aby pani nestresovalo. Nekde to funguje, nekde ne.. H.

• Citovat
  • Upravit
jjelena
23.11.15 21:19
@Anonymní píše:
Ja jsem „vyvdala“ syna a mame pekny vztah uz hodne let. Ale nova zena meho ex nase dite nesnasi. A protoze ex svou zenu asi velmi miluje, tak obetoval sve dite a rekl ze bude lepsi, kdyz uz k nim nebude jezdit, aby pani nestresovalo. Nekde to funguje, nekde ne.. H.

hnus fialovej. Ale na druhou starnu bud ráda, že takhle bezpáteřní člověk, jako je tvůj ex, nebude mít negativní vliv na tvoje dítě. :hug:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.11.15 21:28
@jjelena píše:
hnus fialovej. Ale na druhou starnu bud ráda, že takhle bezpáteřní člověk, jako je tvůj ex, nebude mít negativní vliv na tvoje dítě. :hug:

Dekuji za povzbuzeni… Me to nejdriv straslive namichlo, fakt jsem zurila jak mi bylo ditka lito. Ale pozdeji jsem dospela k myslence velice podobne te tvoji… :hug:

• Citovat
  • Upravit
jjelena
23.11.15 21:33
@Anonymní píše:
Dekuji za povzbuzeni… Me to nejdriv straslive namichlo, fakt jsem zurila jak mi bylo ditka lito. Ale pozdeji jsem dospela k myslence velice podobne te tvoji… :hug:

Vím o čem mluvím, ted řeknu něco hodně hnusnýho, ale mě by třeba vůbec nevadilo, kdyby otec mých dětí zareagoval taky tak. Je to tak přízemní primitivnéí s odpuštěním svině a já se jeho vlivu na ně docela obávám. U soudu o alimenty řekl, že přispívá nad rámec - např. jim koupil kinder vajíčko :pocitac: a v sobotu mi řekl, že mě vykrade. Jak říkám primitiv

Samozřejmě před dětmi I když to neudělá, tak už jen to, že to řekne :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.11.15 21:45
@jjelena píše:
Vím o čem mluvím, ted řeknu něco hodně hnusnýho, ale mě by třeba vůbec nevadilo, kdyby otec mých dětí zareagoval taky tak. Je to tak přízemní primitivnéí s odpuštěním svině a já se jeho vlivu na ně docela obávám. U soudu o alimenty řekl, že přispívá nad rámec - např. jim koupil kinder vajíčko :pocitac: a v sobotu mi řekl, že mě vykrade. Jak říkám primitivSamozřejmě před dětmi I když to neudělá, tak už jen to, že to řekne :pocitac:

8o páni…tak jeste nezoufej, treba se ten tvuj ex taky tak stastne zamiluje, jako ten muj… :hug: H.

• Citovat
  • Upravit
jjelena
23.11.15 21:53
@Anonymní píše:
8o páni…tak jeste nezoufej, treba se ten tvuj ex taky tak stastne zamiluje, jako ten muj… :hug: H.

Což o to, partnerku už má a on toto nikdy neudělá, protože v jejích očích se dělá hezkým a otcem roku. Zrovna v týhle diskuzi jsem psala, že ona je celkem fajn, zdá se a má ráda děti a ony jí a to je nejdůležitější. Když se děti vrátí, mluví spíš o ní než o otci :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.11.15 22:10
@jjelena píše:
Což o to, partnerku už má a on toto nikdy neudělá, protože v jejích očích se dělá hezkým a otcem roku. Zrovna v týhle diskuzi jsem psala, že ona je celkem fajn, zdá se a má ráda děti a ony jí a to je nejdůležitější. Když se děti vrátí, mluví spíš o ní než o otci :nevim:

Tak zase na jednu stranu je to jeste ta lepsi varianta-ze ma deti rada. A taky to tim padem vypada, ze se jim ex zas tak moc nevenuje, kdyz vypraveji vic o ni..takze by na ne nemusel mit takovy vliv.. :hug: Vim, neni to sranda.. :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky