Máte rády děti z předchozího vztahu vašeho partnera?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32941
7.9.16 13:21
@Mr. X píše:
Má 5 a bylo mi řečeno, že je upovídaný až moc, :D ale mi to teda nepřišlo. Ono to je asi stejné jako u mě, že ta situace prostě není nic obvyklého.

Já mám děti 4 a 6, ukecani jsou až až ale taky záleží na situaci. Teď už nevidím že by se stydeli a s přítelem se chovají standardně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.12.16 12:27

Jen jsem chtěla říct, že ne každá matka, ktera se stane macechou, musela zaručeně být něčí milenkou. Přítel má dítě, protože mu osoba se kterou vlezl do postele řekla, že bere prášky. V té době jsme spolu ještě nebyli, jako partneři, ale jen jako kamarádi. O dítě, ktere nechtěl, neplánoval, se příkladně stara narozdíl od matky, ktera pořízením dítěte s ním, chtěla docílit jen toho, že s ní bude. Jeho syn k nam chodí jednou za 14 dni na víkend, věčně nemocný, neveselý, špinavý. A co cítím? zlost!!! že se najdou takové, které tohle dokážou a že já ani partner s tím nic nenaděláme. Budem nadále platit matce vysoké alimenty a ona nám bude nadále strkat nemocné dítě o které se ji nechce pečovat i když ho má v péči.

• Citovat
  • Upravit
2205
8.12.16 14:41

Tak nemá líst do postele jen tak s někým a když už má tu potřebu, tak ať se nespoléhá na řeči nějaký ženský, kterou pomalu pořádně ani nezná a vezme si pláštěnku. Už jen kvůli sobě. Takovýho mi líto není. Ona je blbá mrcha a on je tupej vůl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
666
8.12.16 15:41
@Anonymní píše:
O dítě, ktere nechtěl, neplánoval, se příkladně stara narozdíl od matky, ktera pořízením dítěte s ním, chtěla docílit jen toho, že s ní bude. Jeho syn k nam chodí jednou za 14 dni na víkend, věčně nemocný, neveselý, špinavý. A co cítím? zlost!!! že se najdou takové, které tohle dokážou a že já ani partner s tím nic nenaděláme. Budem nadále platit matce vysoké alimenty a ona nám bude nadále strkat nemocné dítě o které se ji nechce pečovat i když ho má v péči.

A proč si nevezme do péče dítě otec? Když matka pečovat nechce a péči zanedbává? Nebo proč alespoň rapidně nezvýší svůj podíl péče? 1/14 dní to je jak návštěva babičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
8.12.16 21:30
@Anonymní píše:
Jen jsem chtěla říct, že ne každá matka, ktera se stane macechou, musela zaručeně být něčí milenkou. Přítel má dítě, protože mu osoba se kterou vlezl do postele řekla, že bere prášky. V té době jsme spolu ještě nebyli, jako partneři, ale jen jako kamarádi. O dítě, ktere nechtěl, neplánoval, se příkladně stara narozdíl od matky, ktera pořízením dítěte s ním, chtěla docílit jen toho, že s ní bude. Jeho syn k nam chodí jednou za 14 dni na víkend, věčně nemocný, neveselý, špinavý. A co cítím? zlost!!! že se najdou takové, které tohle dokážou a že já ani partner s tím nic nenaděláme. Budem nadále platit matce vysoké alimenty a ona nám bude nadále strkat nemocné dítě o které se ji nechce pečovat i když ho má v péči.
  1. ze sexu jsou děti.

b) každá antikoncepce může selhat
c) když se vystříkáš ženský do vaginy, vždy hrozí, že nějaká spermie oplodní vajíčko
d) o děti, co si uděláme, se staráme
e) malé děti jsou často nemocné, to je normální

Hm, zapomněla jsem na něco? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
8.12.16 21:47
@Inaris píše: :D :D Jo. Že když posloucháš macechy, tak žádné dítě z předchozího vztahu toho jejich dárečka není dobré. Buď jsou zanedbané, nebo neposlušné, nebo nevychované…

Přesně tak. Všechny jsou chamtivé, zlostné, zanedbané…

Zvláštní…

A většinou to macecha řeší tím, že po dítěti šlape s odůvodněním, že „konečně princezna/princátko pochopil/a, že nebude po jeho a u nás platí naše pravidla“.

Je to fakt jak v pohádce. Macechy si čančají ty své Marfuši a Dorinky a na Nastěnky a Popelky nasazují, jak jsou vzpurné, drzé, vzteklé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8138
8.12.16 21:53
@Inaris píše: :D :D Jo. Že když posloucháš macechy, tak žádné dítě z předchozího vztahu toho jejich dárečka není dobré. Buď jsou zanedbané, nebo neposlušné, nebo nevychované…

Dovolím si nesouhlasit :mrgreen: Ani jedno nemohu říct o své nevlastní dceři. Má své mouchy, ale to mám i já, její otec, její matka, sousedka, soused, ostatní příbuzní…prostě každý máme něco. Teď je slečna v pubertě, začíná to být výživnější, ale to je normální. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
8.12.16 22:14
@Kissie9 píše:
Dovolím si nesouhlasit :mrgreen: Ani jedno nemohu říct o své nevlastní dceři. Má své mouchy, ale to mám i já, její otec, její matka, sousedka, soused, ostatní příbuzní…prostě každý máme něco. Teď je slečna v pubertě, začíná to být výživnější, ale to je normální. :)

Tss, chtěla jsem tě nachytat na švestkách, protože jsem si pamatovala, žes o malé zakládala diskuzi. Tak jsem si ji našla. Ale nenachytala tě, ty o ní fakt píšeš na macechu hezky… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24002
8.12.16 22:15
@Anonymní píše:

Podívej, přítel má děcko jen proto, že se nechránil, je to jeho problém. S kým do té postele vlezl o něm mnohé vypovídá. Já bych nechtěla chlapa, který ojede kdejakou šmudlu. Chce se mi zvracet jen při myšlence, kde ho všude vymáchal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.12.16 22:20
@Inaris píše: :D To mě jedině těší. :D
Já jsem měla dceru svého kamaráda radši než jeho :D.

to já taky, ale nedovolím si to kamarádovi říct. On by mě dal přes držku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24002
8.12.16 22:35
@Inaris píše: :D :D
Ty jsi drsná, bereš mi prvenství. Proti chlapům jsem přece zásadně jen já :D :D.
No ne, máš pravdu.
I když on je ten život pestrý, no. Když někdo udělá jednou chybu, nemusí být hned ten nejhorší, že jo. Ale „líbí“ se mi, jak ty nové partnerky lepí svatozář tomu svému dárkovi doma, zatímco ta, co ji měl v pelechu (o své vlastní vůli) před nimi, je nejšpatnější. :D

Mě to prostě a jednoduše vytáčí. Chudák chlap, on přece jen šuškal a ani nevěděl, že se tak dělají děti. A ty super důvody, proč matku svého dítěte opustil… :zed:.Chudák. Můj muž o své ex v životě neřekl křivého slova a já si ho za to moc vážím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
8.12.16 22:40
@Inaris píše:
Ale „líbí“ se mi, jak ty nové partnerky lepí svatozář tomu svému dárkovi doma, zatímco ta, co ji měl v pelechu (o své vlastní vůli) před nimi, je nejšpatnější. :D
Tak ale ty nové partnerky za to nemohou… Kde mají ty „objektivní“ informace vzít? Ony mají většinou k dispozici pouze verzi svého partnera. To by se jedině museli začít „kamarádit“ s exkou, aby vyzvěděli názor druhé strany, což nebývá moc zvykem. :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24002
8.12.16 22:51
@Theli píše:
Tak ale ty nové partnerky za to nemohou… Kde mají ty „objektivní“ informace vzít? Ony mají většinou k dispozici pouze verzi svého partnera. To by se jedině museli začít „kamarádit“ s exkou, aby vyzvěděli názor druhé strany, což nebývá moc zvykem. :nevim:

Tak stačí mu slepě nevěřit a hlavně nepomlouvat někoho, koho neznám. Chlap, který se není ochotný chránit a jede natvrdo až dokonce musí počítat i s možností, že jeho styk bude s následkem. Mohl by mi nakecat nevím co, ale zodpovědnost byla na něm, to je holá skutečnost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869
8.12.16 23:02
@Jasorka píše:
A proč si nevezme do péče dítě otec? Když matka pečovat nechce a péči zanedbává? Nebo proč alespoň rapidně nezvýší svůj podíl péče? 1/14 dní to je jak návštěva babičky.

Presne tohle jsem chtela napsat ja. tak at si dite vezme on do pece, je stejne otec jako ona matka. Chudak dite v takovem prostredi :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
8.12.16 23:24

Co si budeme říkat, děti z rozvrácených rodin takové často jsou (minimálně z pohledu nerodiče), ať je to chyba, čí chce. Kdyby byly stejně v pohodě jako děti ze šťastných harmonických rodin, proč by se lidi snažili udržovat vztahy kvůli dětem, že?
Pokud se rozejde pár s dětmi, tak je dle mého buď ichyl jeden z nich, nebo oba. A který z nich, to máš 50:50.
Osobně s dětmi partnera nemám problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria