Matka mi v mých 30ti mluví do života

Napsat příspěvek
Velikost písma:
842
8.7.19 16:25

@7.straka Hele a je to alespoň nápomocný názor? Nebo tě spíš nasere jak zaživa? :mrgreen: :mrgreen: řekni, že nápomocný - dej mi alespoň niakou naději! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
8.7.19 17:13

Hele a proc s ni resis takove veci? Ani toho kluka nezna. Ocividne to neni nic vaznyho, kdyz si je nepredstavila. Tak proc ji o nem vykladas? :nevim:

A uprimne, razne bych nastavila hranice. Tohle neni normalni.

• Citovat
  • Upravit
24995
8.7.19 17:15
@Verun83 píše:
Hele a proc s ni resis takove veci? Ani toho kluka nezna. Ocividne to neni nic vaznyho, kdyz si je nepredstavila. Tak proc ji o nem vykladas? :nevim:A uprimne, razne bych nastavila hranice. Tohle neni normalni.

To je pravda, vlastně klidně může říct, že jde o nový objev…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1351
8.7.19 17:17
@katintheBOx63 píše:
@7.straka Hele a je to alespoň nápomocný názor? Nebo tě spíš nasere jak zaživa? :mrgreen: :mrgreen: řekni, že nápomocný - dej mi alespoň niakou naději! :lol:

No, jak bych to řekla… nápomocný jak kdy, funguje jako hlas svědomí a dobrého mravu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
9.7.19 07:41

@Verun83 Protože jsem vemeno, co jí všechno popravdě vybleje :nevim: Já nevím, sama ten „vztah“ v tuhle chvíli neberu nijak vážně, netuším, jestli spolu budeme ještě za měsíc, ale prostě mě mrzí, že mě vlastní matka není schopná podpořit, když já za ní stojím pokaždý. A ona se se mnou fakt nebaví. Včera mi psala, neodepsala jsem hned a okamžitě mi psala, jestli jsem s ním, že jí neodepisuju. To je na palici prostě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
9.7.19 07:42

@PaníBovaryová Myslíš, že jí supluju partnera? To je přece úchylný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
9.7.19 08:53
@Monikap3 píše:
@Verun83 Protože jsem vemeno, co jí všechno popravdě vybleje :nevim: Já nevím, sama ten „vztah“ v tuhle chvíli neberu nijak vážně, netuším, jestli spolu budeme ještě za měsíc, ale prostě mě mrzí, že mě vlastní matka není schopná podpořit, když já za ní stojím pokaždý. A ona se se mnou fakt nebaví. Včera mi psala, neodepsala jsem hned a okamžitě mi psala, jestli jsem s ním, že jí neodepisuju. To je na palici prostě…

Moje matka me taky nikdy nepodporila. Proste se ji nesveruju s,,blbostma,,.

• Citovat
  • Upravit
885
9.7.19 09:04

@Verun83 Je to smutný, ale asi to budu muset taky zavést…Vždycky jsem s ní chtěla mít ten kamarádskej vztah, aby na mě byla pyšná a mohly jsme si říct všechno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21703
9.7.19 11:09
@Monikap3 píše:
@PaníBovaryová Myslíš, že jí supluju partnera? To je přece úchylný…

Je, souhlasím, to ale neznamená, že to tak není. Já jsem své matce taky suplovala partnera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21703
9.7.19 11:11
@Monikap3 píše:
@Verun83 Je to smutný, ale asi to budu muset taky zavést…Vždycky jsem s ní chtěla mít ten kamarádskej vztah, aby na mě byla pyšná a mohly jsme si říct všechno…

a proč jako? To může fungovat jenom tehdy, když jste si rovné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
9.7.19 11:42

@PaníBovaryová Asi jsem se moc dívala na Gilmorky :nevim:
Asi máš pravdu…Ale stejně mě to mrzí. Teda vlastně mě to i dost štve, že si to ke mně vůbec dovolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
842
9.7.19 11:53

@Monikap3 Na možnost, že se to vyřeší nalezením partnera bych nespoléhala. Moje matka má tátu a tohle co jsem psala dělá i tak. Takže sice si může někoho časem najít, ale pokud to má v povaze tak rýpat bude furt :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21703
9.7.19 20:29
@Monikap3 píše:
@PaníBovaryová Asi jsem se moc dívala na Gilmorky :nevim:
Asi máš pravdu…Ale stejně mě to mrzí. Teda vlastně mě to i dost štve, že si to ke mně vůbec dovolí.

co ti mám na to říct? Jo, mě to štve taky. Moje máti je snad jediná, kdo mě dokáže vytočit úplně do vrtule, ale úplně, hned za ní se drží tchyně. :nevim: Je to tím, že jim můžeš „nastavovat hranice“ klidně celý život a efekt nebude žádný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
10.7.19 10:55

@katintheBOx63 @PaníBovaryová No, koukám, že se budoucnost nejeví úplně růžově…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1157
1.2.20 18:35
@PaníBovaryová píše:
co ti mám na to říct? Jo, mě to štve taky. Moje máti je snad jediná, kdo mě dokáže vytočit úplně do vrtule, ale úplně, hned za ní se drží tchyně. :nevim: Je to tím, že jim můžeš „nastavovat hranice“ klidně celý život a efekt nebude žádný

Existuje film Kladivo na čarodějnice, ale i ten je oproti matinkám ještě pořád slabý odvar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová