Matka prodává byt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kobliha51
21.6.18 19:38
@Hermina.p píše:
Zakladatelko zkus se matky normalne zeptat. Jinak odpovedi v teto diskuzi jsou :poblion:
Tady aby se clovek bal dat dotaz :,(

A co odpovíš ty?

• Citovat
  • Upravit
20767
21.6.18 19:38
@Anonymní píše:
Nic srdervoucího nevidím :zed: A to bohužel nevím, ale myslím že je pouze na matku, koupili jí ho prarodiče, když jsem se narodila.

Pak nebylo předmětem rozvodu, protože dary do SJM nepatří. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.6.18 19:39

z právního hlediska ne, ale celý ho zrekonstruoval za jeho peníze

• Citovat
  • Upravit
32325
21.6.18 19:39

Tak to měli s tátou nějak právně ošetřit, táta měl na tebe třeba půlku bytu přepsat. Takhle nárok na nic nemáš, matka si může peníze za byt klidně rozhýřit a neuděláš s tím nic. A já se klidně teda přiznám k tomu, že jsem asi sobec a svoje vydělané peníze si chci za svého života užít, našetřit si na stáří, aby se o mě nemusely starat moje děti, které budou mít v tu dobu pravděpodobně dost starostí se svými dětmi. Kdybych prodala byt a třeba nekupovala jinej, peníze bych nepotřebovala, tak bych jim třeba pár korun dala, ale jinak to mám prostě takhle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1884
21.6.18 19:40

Koukni do toho katastru, me to zajima :roll: treba je fakt psany napul na tatu 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473

A když, jak píšeš, byt matka dostala od svých rodičů - tak tím pádem nechápu, proč se s otcem vyrovnávala…? Pokud tomu bylo tak, tak ten byt byl v tom případě od začátku její. A pak je asi úplně jedno, co by otec chtěl, aby s bytem udělala v budoucnu…jaksi i morálně mimo právní normy. Na tvem miste bych s nicim nepocitala…ale nastvana na matku bych asi taky nebyla. I kdyz jine matky by asi detem daly, tak tvoje neda…svet se kvuli tomu nezbori. O to vic bych se soustredila sama na sebe…o neco se snazit a neco si vybudovat. Nespolehat na nic a na nikoho…Nemyslim to ve zlem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

taky že nevyplácela, ale nic nechtěl, jen at je bytjednou můj protože ho celý zrekonstruoval za nemálo peněz

• Citovat
  • Upravit
5866
@Kobliha51 píše:
@Paola21
Jestli ho koupili rodiče matky, tak tam otci asi nepatřila ani klika u dveří. Takže on jí vlastně sliboval něco, co neměl.

Vypadá to tak. Takže povedená matka - o dceru se nestarala, povedený otec - nabízí něco, co nemá a povedená dcera, která si dělá nároky. (Zcela neútočně, jen upřímně :nevim:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
21.6.18 19:41
@Anonymní píše:
z právního hlediska ne, ale celý ho zrekonstruoval za jeho peníze

Má na to faktury?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.6.18 19:41

Děkuji za slušnou odpověď.
Mtka se právě nevyrovnávala, jen se dohodli že byt bude jednou můj jelikož otec ho celý zrekonstruoval za jeho peníze.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.6.18 19:42

určitě ne..

• Citovat
  • Upravit
26270
21.6.18 19:42

Taky jsem prekvapena…otec slibuje neco, co mu nepatri, zaklatelka si narokuje neco co ji nepatri.....jako kacky se hodi kazdymu, ale kdyz se mamka nechce delit, tak musis vydrzet nebo si svoje sny odlozit az na dobu, kdy na jejich plneni budes mit…jsi jeste mlada, tak muzes toho zvladnout jeste hodne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
21.6.18 19:43
@Anonymní píše:
Už asi po 3×…matka otcovi slíbilaže byt bude jednou můj, ted ho prodává a stěhuje se k přítelovi..a zadarmo byt měla - dostala ho od prarodičů

Sliby jsou na nic, když to není na papíru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
@Anonymní píše:
Děkuji za slušnou odpověď.
Mtka se právě nevyrovnávala, jen se dohodli že byt bude jednou můj jelikož otec ho celý zrekonstruoval za jeho peníze.

Tak ale byt je potom celý matky? Je psaný na katastru jen na ní? Otec nevěděl, že to takhle může dopadnout?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
@Anonymní píše:
taky že nevyplácela, ale nic nechtěl, jen at je bytjednou můj protože ho celý zrekonstruoval za nemálo peněz

Když už nic jiného, je to pro tebe poučení do budoucna a to je za všechny peníze. Prostě co je psáno, to je dáno. Nejlépe zaplatit právníka a bude vše OK.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová