Manžel měl před rokem jinou...

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2972
31.7.10 09:01
Anonymní píše:
Zdravím holky. Tak u nás zatím situace taková, že včera jsem ho ještě nechala žít. Přišel z práce, pohrál si s malým, šel na stavbu. Večer jsme koukali na Saharu, obskakoval mě jak princeznu :mrgreen: Dneska ráno jsem malinko nakousla, že mi ublížil a bylo tedy vidět, jak mu šrotuje v hlavě. Tak mě ujišťoval, jak mě má rád, celou naši rodinu, že jsme pro něj vším, že by nás nepodvedl. No evidentně chce zatloukat a zatloukat, co to jde. Ale je nalomený, protože se mě pořád vyptával, proč si to myslím, byly na něm vidět obavy. Tak jsem mu malinko nasadila brouka do hlavy a večer budeme pokračovat.

Anonymko, tak se drž :palec: .
Hlavně si to pořádně rozmysli, aby to spíš nevedlo k nějaké šílené krizi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
31.7.10 10:16

Ahoj Anonymní,tak jsem si tady pročetla diskuzi a řekla bych, že já na svým místě už bych to asi víc nerozebírala s manželem. Je vidět, že mu to šrotuje v hlavě a asi tuší, že něco víš a není mu to milý. Určitě má výčitky svědomí, že ti kdysi ublížil. Moc dobře vím, jak se cítíš - vlastní zkušenost…Prožíváme teď s manželem dost velkou krizi - jeho nevěra a po svých zkušenostech vím, že by mi bylo moc příjemný, kdyby mě takhle obskakoval a ujišťoval, že mě a děti miluje :kytka: . Tudíž, víc bych vědět nechtěla. Nakonec - k čemu ti budou detaily jejich vztahu? K čemu potřebuješ vědět, kdy a proč ti byl nevěrný…Ty se budeš akorát šíleně trápit a povede to jen k tomu,že prohloubíš krizi mezi vámi a půjdete od sebe.Buď ráda, že je s vámi a nechce od vás utíkat.Já takový štěstí nemám. :nevim:
Já osobně ti radím, na nic se ho už neptej. navíc je to už rok, tudíž bych to brala jako uzavřenou kapitolu. To je jen můj názor…Přeju ti pevný nervy ať to dopadne co nejlíp. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.7.10 12:56
Shílenka píše:
Anonymní píše:
Zdravím holky. Tak u nás zatím situace taková, že včera jsem ho ještě nechala žít. Přišel z práce, pohrál si s malým, šel na stavbu. Večer jsme koukali na Saharu, obskakoval mě jak princeznu :mrgreen: Dneska ráno jsem malinko nakousla, že mi ublížil a bylo tedy vidět, jak mu šrotuje v hlavě. Tak mě ujišťoval, jak mě má rád, celou naši rodinu, že jsme pro něj vším, že by nás nepodvedl. No evidentně chce zatloukat a zatloukat, co to jde. Ale je nalomený, protože se mě pořád vyptával, proč si to myslím, byly na něm vidět obavy. Tak jsem mu malinko nasadila brouka do hlavy a večer budeme pokračovat.
Anonymko, tak se drž :palec: .
Hlavně si to pořádně rozmysli, aby to spíš nevedlo k nějaké šílené krizi :palec:

JJ, promýšlím pořád. Už mě opustil ten první vztek, kdy jsem chtěla házel talíři :mrgreen:

V podstatě je pro mě důležité, že se to stalo, že to skončil a dál nebude pokračovat, je to minulost. Evidentně toho lituje, takže ho nechci pranýřovat nebo něco mu vyčítat.

Nechci doma tichou domácnost nebo naopak rozhádanou, chci klídek :wink: Takže mi bude stačit, když přizná, že udělal chybu a že toho lituje. Smažeme profily na lide.cz, on slečně napíše, že si nepřeje žádný další kontakt a hotovo.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.7.10 13:02
andrejka4 píše:
Ahoj Anonymní,tak jsem si tady pročetla diskuzi a řekla bych, že já na svým místě už bych to asi víc nerozebírala s manželem. Je vidět, že mu to šrotuje v hlavě a asi tuší, že něco víš a není mu to milý. Určitě má výčitky svědomí, že ti kdysi ublížil. Moc dobře vím, jak se cítíš - vlastní zkušenost…Prožíváme teď s manželem dost velkou krizi - jeho nevěra a po svých zkušenostech vím, že by mi bylo moc příjemný, kdyby mě takhle obskakoval a ujišťoval, že mě a děti miluje :kytka: . Tudíž, víc bych vědět nechtěla. Nakonec - k čemu ti budou detaily jejich vztahu? K čemu potřebuješ vědět, kdy a proč ti byl nevěrný…Ty se budeš akorát šíleně trápit a povede to jen k tomu,že prohloubíš krizi mezi vámi a půjdete od sebe.Buď ráda, že je s vámi a nechce od vás utíkat.Já takový štěstí nemám. :nevim:
Já osobně ti radím, na nic se ho už neptej. navíc je to už rok, tudíž bych to brala jako uzavřenou kapitolu. To je jen můj názor…Přeju ti pevný nervy ať to dopadne co nejlíp. :mavam:

Andrej, detaily toho jejich vztahu vědět nechci, nezajímá mě to, ani osoba té slečny.
Chci jen, aby přiznal svou chybu, víc se tím zaobírat nebudu.
Nechci, aby ho to svádělo k tomu, aby to zopakoval. Poprvé mu to prošlo hladce, tak co to zkusit ještě jednou, že. Můžu tedy čekat, že až budu podruhé těhotná, on bude muset vydržet delší půst než obvykle, tak nastane stejná situace? :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
3866
1.8.10 00:57

no ja te plne chapu … reaguji protoze jsem zazila neco podobneho… ex manzel ted uz se stykal s nasi spolecnou znamou ja buchala 12ky patky svatky vikendy a on ? Bral naseho syna a chodil na dostavenicko s ni … prvni mi za zady a pak?? Pak uz verejne … bya jsem za poradnou a hloupou husu pro vsehny .. kdyz jsem se ho slusne zeptala co je na tom pravda rekl mi , ze jsem naivni a delam z komara veblouda … po me prosbe aby toho nechal , ze me to mrzi a trapi se s ni chvili schazet prestal , ale nevydrzelo to dlouho .. tak kdyz se to zaclo opakovat nedalo mi to a dotycne jsem zavolala samozrejme mi tvrdila , ze nic spolu nemaji , ze jsou jen kamaradi atd atd .. neverila jsem ji a ani jemu … vim , ze se to nedela , ale vlezla jsem mu naskyp a veskere jejich zpravy si ulozila a vytiskla , aby to bylo cerne na bilem … po nejake dobe jsme opet narazili na toto tema a tvril mi ze s ni nic nema a ze si vse namlouvam … rozlozila jsem pred nej se slzami v ocich asi 200listu potistenych jejich rozhovory … nerekl nic .. jen mel oci sklopene …kdyby rekl aspon promin .. ale nerekl a to cloveka boli prec jen jsme byli spolu 10let skoro ..ted?? Jsme rozvedeni skoro ctyri roky loni si onu slecnu vzal v lednu se jim narodilo ditko a vim , ze stastny neni … trpi a ja mam tak trochu i radost …protoze kdyz jsem trpla ja jen se mi vysmal ..ono se ne nadarmo rika , ze bozi mlyny melou pomalu , ale jiste …

a tak pokud to bylo jen jednou a neopakovalo se to … mlcela bych …vyvztekala a vybrecela byh se o samote a snazila se to vse zvladnout … prec jen clovek musi hledet i na to co bylo davno pred tim .. a taky na to co bude a vis jak to je .. ve dvou se to lepe tahne .. je lepsi kdyz na starosti i radosti jsou dva … pevne nervy preji a spravne rozhodnuti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.8.10 08:13

Kalimerko, to mě mrzí :wink: Já ty chlapi nikdy nepochopím, proč to vlastně dělají. Ale vytrestal se sám. Ten můj taky, pokud má výčitky. Bude je mít celý život, že zahnul pár měsíců po svatbě. :cert: :cert:

Rodinu rozbíjet samozřejmě nechci, už ze mě ten počáteční vztek vyprchal.
Naopak se mi asi zbláznili hormony a včera mě ten prevít děsně chyběl. A to byl prosím jen kousek na stavbě :mrgreen: Dneska odjel pomoci mýmu bráchovi na jeho stavbu a je mi smutno.
Včerejší večer byl fajn, šli jsme spolu na stavbu, kde už jsou naznačené příčky pokojů. Vypadají sice jako chlívečky :mrgreen: , ale už jsme plánovali, kam co dáme, kde bude spát malá, kde my, kde budeme odpočívat. Večer jsme si pak užili se vším všudy, ani mě nenapadlo vytahovat na něj jeho prohřešek, na onu slečnu jsem nemyslela už vůbec :mrgreen:
Tak uvidíme, počkám pár dní, nicméně naznačit, že vím, rozhodně chci, akorát si počkám na příležitost.

• Citovat
  • Upravit
101532
1.8.10 09:05

Já bych řekla, že už pochopil, že to víš a taky už bych to raději nechala jako uzavřenou kapitolu, nějak mi přijde, že tím víc se to řeší, tím je větší pravděpodobnost, že to skončí rozchodem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.8.10 09:27
j.a.n.i1 píše:
Já bych řekla, že už pochopil, že to víš a taky už bych to raději nechala jako uzavřenou kapitolu, nějak mi přijde, že tím víc se to řeší, tím je větší pravděpodobnost, že to skončí rozchodem.

Jani, já si právě nejsem jistá, že to pochopil :nevim: Občas mívá delší vedení jako většina chlapů :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
101532
1.8.10 09:32

Tím žes mu základ přečetla za zády a chová se k tobě jinak bych řekla, že už to doběhlo i tím delším vedením :-)
Ale jak to vyřešíte je stejně jen na vás, my ostatní ti do toho můžeme jen kecat, co bysme udělaly, ale to nic neznamená ;-) hlavně ať to dopadne tak jak chceš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anonymka9
1.8.10 11:25

Pokud mu dáš najevo, že to víš, snažit se přestane a naopak bude vědět, že mu to prošlo.

Teď se snaží, protože neví, zda by mu to při eventuálním prozranení prošlo.

Teď je pro tebe situace „v podstatě“ nejlepší jaká může být: víš o tom, a on se snaží. Cokoliv jiného ( kdyby jsi to nevěděla nebo by se nesnažil ) by pro tebe bylo asi horší.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.8.10 12:04

Holky, já bych to nechala spát, jenže mi vadí, že si s ní pořád píše. Chci, aby tohle utnul.

Jinak, to že se snaží, není až tak nenormální, v podstatě dělá to, co předtím, jen o maličko víc intenzivněji. U nás je normální, že když si večer sednu, on se zvedne a jde mi udělat čaj nebo přinese deku. Jindy je to obráceně. Nebo, že říká, že nás má rád - to si říkáme jindy taky celkem často..

No, uvidíme :wink:

• Citovat
  • Upravit
308
1.8.10 12:15

Souhlasím s tebou, nech to spát.Buď ráda,že je to mezi vámi takový,jaký to je teď a zkus neřešit ty smsky.vím,že je to těžký,ale jde to. Já jsem teď taky náhodně objevila pár věcí, co jsem vidět nemusela,ale protože se manžel zatím chová tak nějak podle mých představ,tak to neřeším. navíc si zase dal po dlouhý době mojí fotku do svých věcí,tak se to snažím vypustit z hlavy a neřešit, co je a co není.Předpokládám,že by jí tam neměl,kdyby s dotyčnou něco měl,ale možná se mýlím, nevím. Možná jsem jen děsně naivní… Navíc moje intuice už je tak vyšťavená,že ani na ní dát nemůžu,protože mě už tolikrát v poslední době zklamala,že je to až na pováženou.
Tak buď v klidu a využívej maximálně manželových pozorností :hug: Měj se hezky… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.8.10 07:15
andrejka4 píše:
Souhlasím s tebou, nech to spát.Buď ráda,že je to mezi vámi takový,jaký to je teď a zkus neřešit ty smsky.vím,že je to těžký,ale jde to. Já jsem teď taky náhodně objevila pár věcí, co jsem vidět nemusela,ale protože se manžel zatím chová tak nějak podle mých představ,tak to neřeším. navíc si zase dal po dlouhý době mojí fotku do svých věcí,tak se to snažím vypustit z hlavy a neřešit, co je a co není.Předpokládám,že by jí tam neměl,kdyby s dotyčnou něco měl,ale možná se mýlím, nevím. Možná jsem jen děsně naivní… Navíc moje intuice už je tak vyšťavená,že ani na ní dát nemůžu,protože mě už tolikrát v poslední době zklamala,že je to až na pováženou.
Tak buď v klidu a využívej maximálně manželových pozorností :hug: Měj se hezky… :mavam:

Andrej, pokouším se, ale je to těžký. Už jsem i upustila od toho, aby jí přede mnou poslal do háje. Protože když s ní bude chtít komunikovat, tak to nebude dělat přes net, ale po sms nebo jinými způsoby, tomu nezabráním :nevim:

Když jsem s ním, tak je to dá se říct fajn, jenže jak mám chvíli volnou, tak mi myšlenky ujedou k těm dvěma :roll: Navíc tím, jak mu už na stopro nevěřím, tak mám snahu ho kontrolovat. Tedy ne samozřejmě lézt mu do věcí, ale sledovat hodiny, jestli už je doma, kde se zpozdil. Ach jo, přece nejsem žádná stíhačka :cert: Holky, co jste to zažili - Amber, Aty a další, jak to bylo po tom, co jste si to vyříkali? Věřili jste mu?

Jinak Andrej, držím moc palce, aby se tvůj napravil a sekal dobrotu. Já si taky říkám, jak děsně naivní jsem byla, když jsem to loni smetla ze stolu s tím, že ten můj by to přece neudělal :roll: Jinak fotku moji i malé v autě má, na stínítku nad hlavou :palec:

• Citovat
  • Upravit
Aty
7700
2.8.10 08:57

ahoj zakladatelko, já si to potřebovala vyříkat, takže jsme si sedávali na balkonu já při kávě, manžel při pivu a prostě jsme si to pár dnů ujasňovali, plakaly (já) a tak… no já mu věřím, ale i tenkrát jsem mu pak věřila a on do měsíce odepisoval jiné, ale jak jsem psala, to už jsem zasáhla okamžitě. A co jsme probírali? jestli by se mu chtělo někde začínat znovu od nuly + být zatížen alimenty na tři děti a mě, dokud nebudu chodit do práce a proč si myslí, že by to po pár rocích nebyl stejný stereotip a kde má zaručeno, že to bude lepší. A proč by chtěl event. vychovávat cizí děti a ty svoje vidět jednou za čtrnáct dní a taky proč si myslí, že ta další by mu tolerovala jeho chyby a chtěla jsem po něm ať si vzpomene na naše začátky, že taky byli plné euforie a porozumění a dalších věcí. No takže bylo to plné emocí, ale teď jsem si jistá, že už to zase pár let (doufám, že vůbec) zkoušet nebude, uvědomil si, že je blbost, aby zase někde začínal od nuly s nejistým výsledkem, když tady má rodinu, zázemí, děti, pohodlí a je s náma šťastný. Jediné co mu nikdy nezapomenu, že porod pro mě nebyl vůbec šťastná doba. v porodnici jsem byla skoro pořád sama a když přišel, tak na něm bylo vidět, že je tam nerad (jo já byla v porodnici 14 dní, tak s ní byl pořád, že) a dával mi to najevo. takže + moje hormony (prostě jsem to probrečela a bylo mi hodně zle). Oni ty chlapy podváděli vždycky, dřív se to prostě drželo doma pod pokličkou a event. se to nějak řešilo, je fakt, že dneska se to hned řeší rozvodem, ale ujet může každý, kdoví, jestli za pár let nepotkám někoho já, že? Ale manžel přímo přede mnou pak smazal účet na lidé.cz smazal všechny její kontakty, veškerou komunikaci, aby neměl pokušení a dal mi taky najevo, že to myslí vážně. nepozastavoval se nad tím, že jsem mu vlezla do soukromí, naopak přiznal, že on by nejednal jinak, kdybych mu k tomu dala záminku a to jsme si nikdy do soukromí nelezli a nelezeme. Jinak jak je to teď, připadá mi, že to prožil někdo jiný, jako bysme se bavili o nějakých našich známých. Dál se hádáme, usmiřujeme, povídáme si, chodíme na procházky, smějeme se spolu. Něco nám to i dalo, že je nám spolu nejlíp a že spolu chceme do toho důchodu doklepat a pak se těšit z vnoučat společně a že jsme schopni zvládnout i větší krize.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
2.8.10 09:08

:wink: Zakladatelko, podle mě si nakonec zvolila dobrou taktiku, a máš teď „příznivou půdu“ pod nohama, teď je jen na tobě, jak s tím dále naložíš…
Více bych už asi nezorebírala,neptala se, naopak bych v těch pěkných chvilkách,které spolu máte, např. večer u vínečka prohodila v dobrém naladění něco ve smyslu: Že vím, co se stalo, že doufám, že šlo jen o úlet, který se již nikdy opakovat nebude a pokud mohu požádat - ukončit veškerou komunikaci s danou paní. Kdyby se to mělo snad někdy opakovat, již tak velkorysá nebudu a následky, které by mohly mít dopad na celou naši rodinu si domysli sám…
A uzavřít tak celou záležitost, a jít dál :wink: :hug:
Můj osobní názor je, že rozebírat a pitvat to dopodrobna jen uškodí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí