Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
katka no ja viem, len teraz som bola v pohode…tak aj bt by mala byť OK
ma to štve - fakt mám z toho zlý pocit a smútok ![]()
smouli, mozno moze byt, ze ovu prebehne aj ked teploty tak nevyzeraju - aspon moja Dr to tvrdi. no ja si tiez myslim, ze si asi mala anovulak - ale ved na tom nie je nic zle, uz sme sa rano o tom rozpravali.
ja som minuly cyklus tiez mala takmer pozitivny ovu testik - teda par dni silnel - jeden den poobede bol uz takmer taky silny ako testovacia ciarka a na druhy den poobede uz slabucky. tak som to zhodnotila (po konzultacii s ellou), ze pozitivny som zaznacila v to poobedie kedy bol silny. a vidis, nakoniec teplotky ovu neukazali, tak asi to bol len nejaky vystup LH hormonu. alebo som ovu mala a teploty mam posahane. preto tento cyklus testujem ovu testiky kazdy den a ako nahle to zacnie silniet (ak vobec), budem testovat kazdych 8 hodin.
acko ja viem, že anovuláky sú OK ĎAKUJEM moja
ale musí byť práve teraz, keď sme boli dva týždne na chate a snažili sa o 106
![]()
dnes mám fakt depku ![]()
a ovu testíky robím aj ja každý deň - zajtra hodím foto na zhodnotenie
smouli, a na chate nespavas v inej teplote miestnosti ako si zvyknuta? pripadne ak jeden den na chate, potom zase doma..
pripadne nemali ste zurky v niektore dni, ze ste popijali a tym padom si menej spala? lebo u mna moze byt faktor aj to, ze staci, ze idem spat o hodku skor/neskor. to si chcem odsledovat tento cyklus ked zacnem merat ked skonci mrcha - budem chodit spat presne o 23:00, ziadne take ze raz o 22:30 inokedy o polnoci… spravim si doma maly ceteris paribus pokus ![]()
ahojte kočky. Čo porábate? Ja som tu mala sestru, riešili sme niečo na facebooku ![]()
Tak som vás prišla trošku omrknúť. Čo nové?
ahojte baby ![]()
laurit, maja pozeram, ze ma tuzobne ocakavate
, sa mi nepodarilo dostat sa sem skor. Az teraz nahadzujem teplotu, dnes rano 37,00. vcera som testla, ale az poobede, ale bol biely
Presla ma uz aj bolest brucha ako pred ms, teraz nic. Najhorsie to bolo v den ked mala mrcha prist. Zeby tie ovu testy vobec nefungovali?
som mala rovnake kolajnice, takze ovu mala prist do 36 hodin. No, ak nepride idem k dr, nech pichne vyvolavacku ![]()
ahoj kocky… tak aj ja som si urobila taky maly albumcek s buducim byvanim ktore stale doladujeme
ak chcete mrknite ![]()
natulaa píše:
Lauri já taky muluju kočky ,mám je v albíku,jestli si neviděla a největí mazel je ten mourovatýý,ta bílá kočka se moc nenechá,ona je věčně mrská,zrovna mi tu oba leží před krbíkem,protože venku mokro tak přišly domu a vyhřívají se
![]()
jee natulaaa. vitaj v klube milovnicok maciciek ![]()
esther ja by som na tvojom mieste este pockala, co ak fakt bola ovu neskor? A dnes si testik neskusala?
estehr a nedas si prec tu ovu ? nechaj to na fetility:)
co to urobi ?? aj ten egg daj prec.
laurit, ja si fakt nemyslim, ze bola ovu 24DC, tomu ani hlien nenasvedcoval, ani testy, ani bolesti, navyse takyto dlhy cyklus som v zivote nemala. Ale mozem spravit, ze necham nech mi to graf vyznaci sam. I ked moje merania- nemerania nie su velmi vypovedne tento mesiac, az tie ku konci robim poctivo. Skor si myslim, ze nejaka hormonalna porucha.....