Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Babeny tak ten podozrivo creamy-watery hlien mi zamotal hlavu. Keď som ho dala do grafu preznačilo mi to ovu na 17dc takže by som bola len 3DPO
Tak som ho dala preč. Čo mi má čo kaziť náladu navčas rána?!
KeĎ príde mrcha, dozvieme sa rozuzlenie. A keď nepríde, tak nám to môže byť u prdele
Ale keď budem mať také nejednoznačné výskoky, tak asi budem musieť nabehnúť na tie ovu testy. I keď z vaších skúseností sa mi nezdá, žeby tie boli dvakrát jednoznačné… ![]()
Příspěvek upraven 06.05.10 v 07:41
Natalco ,držíme palečky
![]()
Holky prosím o radu,i když v celku je to asi jedno,hlavně že jsou teploty vysoko,muj normální čas měření je v 7hod a dneska jsem šla v 6 na wc a měla jsem 37,pak jsem se chvilku převalovala a usla jsem a v 7.10 jsem měla 37.2
,já jsem dala strřed
,co říkáte,i když na te desetině asi nezáleží,hlavně,že jsem vysoko né?Děkujíí ![]()
Ahojte kočky vyzerá to že včera bola ovulka a my nie aby se sexíkovali ale pohádala som sa s mm totálne mi preplo a začala som mu hovoriť či ma ľubi a či naozaj chce dieťa atd.. no hrôza a sexík jasneže nebol ale ešte večer sme sa zmierili takže dúfam že dnes bude sex ![]()
natul - stred môže byť. Veď vieš- Zlatá stredná cesta. Ale ako hovoríš, hlavne že si vysoko. Ja som vyletela dokonca aj v grafe, ktorý meriam v ústach, ale také tu už bolo…
edit - hlavne, že ste už ok. PS: Vyfajčite fajku mieru
![]()
no veru hlavný je mier a dnes budem sekať dobrotu aby večer bol sexík ![]()
Ahojte, tak mne je zasa divne…
BT hore, telesna hore, spinim dost silno, nechapem. nikdy som nemavala teplotu ![]()
ale nejak sa mi nezdá že by tá ovulka bola tak skoro? ja om ju zvykla mať tak 18-19 dc ![]()
Dobré ranko babule ![]()
Natalka, budeme na Tebe myslet. Všechno bude v pořádku a já věřím, že Ti pomůže ![]()
Natula, krásné teplotky ![]()
Edit,tak ještě,že jste se smířili a sexík po hádce je nejlepší ![]()
Katlin,jasné,zlata střední cesta ale mám tu LF nějakou divokou
![]()
no veru len môj mm nie je ten typ krorý má rád zmierovací sex ![]()