Meranie BT

Napsat příspěvek
Velikost písma:
natulaa
6.5.10 08:47

Takže výsledky budou až zítra v poledne :cert: :cert: ,
Dneska jdu k té homeopatičce,tak aspon něco,jsem na to zvědavá,ona je prý jedná z nejlepších homeopatiček v česku,a hodně lidi už vyléčila,tak se fakt těším,dva měsíce jsem čekala,než jsem se k ni dostala

• Citovat
  • Upravit
5530
6.5.10 08:48

Smouli viem, ze si nemala pozitivny testik, ale nemohla byt ovulka 21 DC?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
6.5.10 08:49

baby, dakujem za rady, ale ak by som to nechala len na mm, tak by to len rozrobil a trvalo by mu to 5 rokov to dokoncit…

natul, kvoli vysledkom volaj okolo jedenastej…

zaku, nie, ovu test sa nemoze robit z ranneho mocu, treba ho robit pocas dna, najlepsie medzi 11:00 a 16:00

smouli, no dalsi zahadny cyklus u teba, ale aj ten tehu grafik bol zahadny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3519
6.5.10 08:49

kati - ale to sú Fahrenheity či čo 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
natulaa
6.5.10 08:50

Zaku je nejlepší mezi 10 a 8 večerní,takhle ráno prý néé,to je jiné než těhu testy,LH prý stoupá během dne,tak ted ještě běž,nasnídej se a pak už dvě hodky nepij a to bude tak akorát :wink: :wink: :wink:

• Citovat
  • Upravit
8808
6.5.10 08:51

a dvě hodiny předtím nepít dobře díky ellla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
6.5.10 08:51

katlin a este jeden musim sem dat, tento ma dokonca vyssie teploty ako ty
 http://www.fertilityfriend.com/…y/81572.html

a ked ich chces vidiet viac, tak si len zaklikni, ze chces vidiet vsetky grafy v celziach, nastav si pregnancy, prvu podmienku high pre-O BBT a druhu post-O BBT a mas ich tam milion :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
6.5.10 08:53

Kati aj ja som nad tým tak uvažovala a keďže spávam v inej posteli a v inom prostredí, možno sú moje poovu BT iné :nevim:

ell prečo myslíš,že ten tehu grafík bol záhadný…mne sa práve ten zdal OK :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530

Katlin, vam to zobrazuje vo Farenhaitoch, musis si to najst sama, tak ako som popisala, musis si pred tym kliknut zobrazovat v celziach a tebe to ukaze uz v celziach, odkazy su asi len vo farenhaitoch

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3519

kat - už som prišla na to ako to prehodiť do Celzia. Máš pravdu sú také šalené ako moje :dance: a sú tehuľkovské :dance: Ale vyhľadanie podobných grafov je asi len pre VIP, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3519
6.5.10 08:55

o bože Kati. Mám chuť si ich vytlačiť a nalepiť na stenu :dance: :mrgreen: :dance: :mrgreen: :dance: :mrgreen: :dance: :mrgreen: :dance: :mrgreen: :dance: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
6.5.10 08:56

ahojte holky, tak chci zkusit koupit ty ovulační testy..jste s nimi spokojené? Není to nějaké podezřele levné, když tu jeden test vyjde i na 50Kč ? Děkuji moc , chci zkusit koupit, jestli to teda dokážu. Jo a jak dlouho bude trvat než to doručí? DÍÍÍKY.

A kdo dnes testuje?

http://cgi.ebay.com/…336329831824

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
6.5.10 08:56

Katlin som rada, ze som ti urobila taku radost :hug:
Mi neslo do hlavy, ze by si bola jedina taka rarita :lol: tak som to skontrolovala :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
6.5.10 08:59

Nicolka ahoj, myslim, ze ella ma tieto testy, ale cakala na nich asi 6 tyzdnov a co sa tyka spolahlivosti, tak myslim, ze su dobre.

Este som ti vcera chcela napisat, ze na tvojom mieste by som si vyziadala aj druhy odber na progesteron, po ovulke, ako je mozne, ze tvoja dr. to tak zanedbava, ved ty nemas vobec normalnu mrchu a ju nezaujima aky mas progesteron? Ved aj toto moze byt dovod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8808
6.5.10 08:59

jo holka a já včera mluvila s gyndařkou a prý ten můj HP je naprosto v pořádku :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí