Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Berenika22 Díky moc. TO víš, že nám to vyjde.
Já se těším na ten gel na podporu početí.
A nějaký utrouš tam taky mám…
![]()
No nic, jdu pracovat.
Zase kouknnu. ![]()
Maky, a kdy jdeš na umělko? Jak dlouho dopředu musíš stimulovat?
@Berenika22 píše:
Maky, a kdy jdeš na umělko? Jak dlouho dopředu musíš stimulovat?
To přesně nevím, až podle toho, jak dopadne utz. Dneska jsem 1DC a objednávat se budu na 10DC, tzn. 19.9. A odvíjet se to bude od velikosti folíků, kdy půjdu na OPU. Ty troje prášky budu brát asi celý cyklus, Clostil 3-7DC. A dál nevím, co mi řeknou, jestli budu brát ještě něco po OPU nebo už jen Utrouš, fakt nevím
Sama jsem zvědavá, mám milion otázek, ale jak dojdu do CARu, tak na všechno zapomenu
asi si to budu muset vždycky napsat na papír ![]()
Příspěvek upraven 21.08.15 v 15:07
@Maky.p Jéje, s těma otázkama to taky znám.
Mi to povídej. Já jsem to samé… Už si taky píšu… ![]()
@Maky.p teda tak vypadá náročně ale snad ti to vyjde a půjde vše jak po másle
Ahoj,
dneska jsem celá zmatená. Právě probíhá první cyklus po ZT který se snažíme (celkem 3.cyklus od ZT) a od 18.DC do 25. DC jsem brala Duphaston. Dřív vždycky MS přišla do tří dnů od dobrání posledního prášku, ale tento cyklus už je to dnes 5. den a ms stále nikde. Včera ráno už jsem myslela, že je tady, když jsem se na záchodě utřela, měla jsem růžovo. Zrovna jsem odcházela do práce, tak jsem si dala tampón a břicho mě bolelo jako na MS. Když jsem večer přišla, tampón byl jen jemně růžový (asi to byla ráno nějaká minimální jednorázová akce) a od té doby čisto, čípek uzavřený. BT vypadá takto:
My Ovulation Chart
Ráno jsem si tedy udělala test (mamatest 10), ale je sněhobílo. Jsem z toho jelen ![]()
Tak dneska kolem 10h zase trošku červeno na papíru dneska o něco víc než včera, od té doby zase nic. Tohle se mi fakt ještě v životě nestalo.
@Karko píše:
Tak dneska kolem 10h zase trošku červeno na papíru dneska o něco víc než včera, od té doby zase nic. Tohle se mi fakt ještě v životě nestalo.
to sa este spusti… este nemusis byt uplne hormonalne v poriadku…
Nezlobte se holky, že vám sem lezu, ale hledám tak různě a v téhle diskuzi to vypadá, že mi možná poradíte nejlíp. Vidíte něco na testu? Jsem už asi dočista blázen. Vidím už čárky snad všude
Dnes jsem 9.-10.DPO,ale jelikož jsem nedočkavka, skusila jsem test. Je to značka pepino, teď o víkendu jsem mamatesty nesehnala.Ta poslední je za mokra a ostatní po zaschnutí.
@Lusesítka ahoj, tak na testiku je viediet takeho dusika, no kedze je to pepino, nejak by som si vela neslubovala… radsej pockaj a zozen mamatest a skus testnut o 2 dni, hcg stupa obden, takze potom uvidis… viem, ze je to cakanie hrozne, tiez som nedockava… ale je to dost nejednoznacne a nechcem Ti brat nadej
nadej je tu vzdy, kym nedorazi ms
![]()
@mijadave Díky za odpověď. Máš pravdu, neměla bych si dělat naděje, ale ono je to tak těžké
V květnu jsme o mimi přišli po dlouhém snažení a od té doby maličká naděje až teď. Ale právě o těch pepinech jsem četla, že dělají duchy, ale někdo si je zase chválí. No nezbývá, než čekat. Ještě jednou díky ![]()
@Lusesítka moja, posielam velke objatie
ja viem, ake je to tazke, sama som prisla o babo 3×
nechem Ti brat nadej… to urcite nie, a viem, ze sa chytame kazdej slamky, kazdeho naznaku… kazdopadne Ti drzim pasticky a z celeho
Ti prajem, nech si tehu a vsetko je ok
![]()
@Lusesítka ahoj moc bych ti to prala
nechci te strasit nebo tak ja ale mela pred minuly mesic taky tak to pozitivni testy snad jsem jich delala 7…na 4 byla druha carka slaba ale porad tam byla a pak uz se vytratila a dosla ms
ale to vubec neznamena ze ty nemuzes byt tehulka moccc ti to preju pak napis jak to dopadlo ![]()