Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Leona5 jůůů luxusí graf! Snad bude taky tak pěkně pokračovat!!! ![]()
@Leona5 Jeden grafík stačí.
FF ti krásně ovulku vyznačilo. Myslím, že tady není co řešit. Úplně krásný vzestup a pak hezky srovnané teplotky.
Buď ráda, že to nemáš jako noty na buben nebo malé vzestupy po ovulaci jako já. Když se podíváš na moje grafy, tak bývaly i větší vzestupy, ale většinou mám malý vzestup. Nyní mám mylý vzestup, který zůstal nějak dole pořád. ![]()
Já tam mám hodně grafů, ale to je asi tím, že mám ten premium účet zaplacený. Jinak mi to ukazovalo maximálně dva.
@Janie Bast Díky moc za zhodnocení, jsem ráda, že vypadá vše v pořádku. Tak snad to tak bude i v dalších cyklech
Já právě minulý měsíc a ten před tím měla taky pomalý vzestup po ovulaci a pak to vypadalo jak horská dráha… Třeba se tělo konečně po HA srovnalo.
@Karko Taky jsem zvědavá, jak to bude pokračovat. MS mám dostat zítra.
@Leona5 Ahojky.
No grafík vypadá hezky. Nechci tě „zklamat“, ale na MS zírta to nevypadá, protože dnes je ještě teplota nahoře. Den před MS v 90% případů klesne. Je teda fakt, že já jsem měla i asi 2 cykly (z 20), kdy mi teplota klesla až v den MS, ale to jsem to měla celé rozhozené.
@Leona5 Ten grafík vypadá moc dobře. Když jsem měřila, tak jsem vždycky chtěla takovej skok a krásnou ovulaci.
@Berenika22 Dnes se chystám, že skočím do obchodu a koupím testíky, takže ano, budu testovat.
I když jak se znám, tak utratím majlant za testy a další den to dostanu - murphyho zákon. ![]()
Asi snad začnu testovat už zítra. Přeci jen asi je horší nevědět, než vidět bílý test. ![]()
@Janie Bast Tak to se mi asi protáhne ta fáze od ovulace do MS, měla jsem ji 9, maximálně 10 dní. No, uvidíme zítra. ![]()
A jinak, holky, myslíte, že má smysl zkoušet test odpoledne a ještě takhle brzo?
@Janie Bast přesně takto toi platí u mě. Jakmile jsem si udělala test, snažila jsem se tam vylovit ducha a na druhý den MS
Ale u tebe věřím, že to vyjde! Jinak já pořád čekám na ovu, se jí snad ani nedočkám ![]()
@Leona5 jestli máš takhle pořád stejnou LF, tak testni.
@Berenika22 Ale dočkáš se, neboj.
Teda ty mi přeješ. Už jsem koupila dva TT.
Zítra ráno testnu. Přeci jen jsem teprve dnes 9DPO.
@Leona5 dnes jsi (jestli jsem počítala dobře) 10 DPO, takže myslím, že testovat už se dá. Testy mnohdy bývají citlivé, takže 10DPO to poznají. Jestli odpoledne, to nevím. To bys musela vyzkoušet. Já mám vyzkoušeno, že trochu ještě lepší jsou ty tyčinkové, protože je to na nich vidět více. DNes jsem koupila v Dr. max lékárně po 45 Kč. Držím palce. Hlavně nevěš hlavu, když nic. Poprvé jsem natestovala až 13DPO. Jo a kdyžtak dej vědět. ![]()
@Berenika22 @Janie Bast Tak jsem zkusila ten test a bílo. Měla jsem ty proužky od Dr. Max. No, tak jsem zvědavá, jak to bude dál s tou MS. Dám vědět.
Holky ještě jednou moc díky!!! ![]()
@Leona5 Nezoufej, ještě je brzy a záleží i na zředěnosti moči atd. Zkus testit dál.
Držím palce.
Já mám tyčinky od Dr. max, tak jsem zvědavá. Testnu zítra ráno.
Ale dokud tu není mrcha, tak je pořád naděje.
Navíc 10 DPO je ještě na někoho brzy. Některé holky mají testy pozitivní později, jako já. Nejlepší je testovat až tak 14 DPO, ale kdo by to vydržel.
![]()
@Janie Bast doufám, že zítra tu uvidím // ![]()
@Leona5 uvidíš co teplota a MS. Klidně může být brzy a // ještě budou.