Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
Diky a kolik stoji.? @hankamisa
A kolik jich je v baleni? Dekuji ![]()
@Viollett - myslím, že jich tam je 7 a stojí okolo 89kč, ale cenou si nejsem jistá. já je kupuju jen v akci 2+1 zdarma. a mají je jen v lékárnách dr. max. ale co jsem četla i zkušenosti jiných holek tak jsou nejlepší. hlavně nekupuj mamatesty jsou to šmejdi.
@hankamisa fakt? Mama test je spatny? Myslis jen ovu test nebo i tehu testy? Diky za info…
![]()
Ahoj,
Chtěla bych se zeptat, jestli byste určily ovulaci stejně jako na womenzone. Měřím krátce - minulý cyklus jsem měla teploty daleko vyšší a rozdíl mezi teplotami před ovu a po ní byl daleko znatelnější, tak jsem z toho trochu zmatená. Ty dva výkyvy před určenou ovulací (36.6 a 36.64) jsou zřejmě kvůli nachlazení.
Děkuji moc. VŠ
@Viollett - no TT určitě a ovu jsem nezkoušela. mě radily nic od mamatestů. ![]()
@Viollett a ja zase na mamatesty mela stesti a vzdy mi ukazaly presne
teda tehu testy
@Dorina4 - no vidíš. já mamatesty ovulační nezkoušela. ale TT jo a skoro pořád mi dělali ducha či slabou čárku a těhu jsem nebyla. ![]()
@hankamisa já jsem na něj taky slyšela hodně nadávek, ale mě vyhovoval, čárku mi ukázal opravdu jen tehdy, kdy jsem byla těhotná
asi jsem měla štěstí ![]()
co dnešní teplotka?
Ahojte holky, tak ja mam taky jednu novinku.Dnes rano jsem na ovu testu objevila 2 stejne silne carky, jsem happy, protoze to cekani na ovulaci po 3 anovulakach bylo nekonecne. Nevim, jestli je to tim kontryhelem nebo drmkem, ale je to tu. Takze dneska a pak obden snazenicko a snad se zadari. ![]()
Holky moc dekuji, snad to cekani stalo za to.Taky vam preji, at se brzy zadari.Jak jste na tom? Ja mam dnes 8 dc a uz teda asi zitra ovulka. Rikam si stale, ze na ovulku je brzy, ale snad ten test nelze.