Měření bazální teploty a ovulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4829
30.5.14 18:48

@Lucake pardon že se vám vkládám do diskuze, ale úplně mi spadla čelist - ty jsi brala 9 utrogestanů denně? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
30.5.14 19:09

@Lucake - no beru dva. a dr. říkala, že v případě těhu ho budu brát až do 12tt, když mám problém se sliznicí kvuli udržení. tak mě napadlo, jestli by tři denně nenapomohli víc k lepšímu udržení než dva pokud bych ted těhu byla než dojdu k dr. měla ted dovču a k cizímu nechci-ten mě nezná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
30.5.14 19:56

Lucake ja brala pri ivf tenkrat rano dva v poledne dva a vecer dva a byla jsem s toho na nervy ale 9 to je pekny teda. @hankamisa a beres dva zaraz a nebo rano a vecr jeden.ja pri normalnim snazeni brala 3 krat jeden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
30.5.14 20:05

@hanka1120 - beru ho 1-0-1. tak koukám, že ty tři (1-1-1) by asi takový problém být neměl, že? já jen, že kdybych byla těhu tak aby to zbytečně neodešlo. utroš prý pomáhá k lepšímu udržení :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
30.5.14 20:12

@hankamisa ano pomaha udrzet klidne si muzes nasadit 1-1-1 nic se nestane.ale ted je otazka to klapne moc ti preji aby ti to vyslo. u mne treba po ivf ani utros nepomohl,7 den od et i prez 6 utrosu dosla ms.ale nekdo to ma treba takle ze pokud utros nevysadi neprijde ms.taky nevivam idealni sliznicu takze vim o cem pises.kdyz beru utros tak ms trva i 5 dnu a je silna, pokud nic neberu tak ju mam slabouckou a jen 2-3 dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
30.5.14 20:21

@hanka1120 -dík uvidíme. bud to to vyjde nebo ne.ale budu mít čisté svědomí, že jsem tomu pomohla a ne, že jsem tomu mohla pomoci a nechala jsem to být. no já uvidím podle bt. pokud se bude držet nebo stoupat tak ho brát budu. pokud spadne tak je ms jasná, tak ho vysadím. TT je skoro sněhobílý nepatrná sotvaviditelná čárka nebo riska. jenže nepoznám, zda je to od těhu nebo ještě pregnylu. i když už 9dpo mám sněhobílo a tt jsem dělala 10-11dpo.tak počkám do neděle a bud bude tt bílý nebo ta čárka zesílí. ale tak nějak cítím, že by to mohlo vyjít. :think: no já ji měla pár dní po ovulaci 6mm. prý je to málo ale dá se. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
30.5.14 20:27

@hankamisa a dneska jsi kolik dpo? dokud neni cervena sance je to velika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
30.5.14 20:42

@hanka1120 - http://www.womenzone.cz/…ka/hankamisa?… 10-11dpo. tak bych nerada něco prošvihla, právě proto, že to vypadá skvěle. jo a ten utroš zavádět nebo polykat? páč když ho zavedu tak stejně po nějaké době vyteče. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
30.5.14 22:18

@hankamisa
no tvůj graf je vyloženě ukázkový, takže se myslím, že šance je veliká. A nezkoušela sis sáhnout na čípek? Pokud by byl dlouhý a tvrdý, tak ti to potvrdí dříve než nějaký test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
31.5.14 07:18

@Solaris jo, 3-3-3 :) ale ja ziju v zahranici, je to na stejne bázi a jmenuje se skoro stejne ale je mozne ze není s tím českým úplně stejny. Byla jsem po IVF. A zaváděli jsme 2 embrya. Pak se to postupně snižovalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
31.5.14 07:19

@hankamisa jeden navic se nic nestane :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
31.5.14 07:21

Tak to čeho jsem se bála právě nastalo a TT negativní. na nidaci je to už dlouho a ms má nedorazit zítra nebo v pondělí :( sice doufám, že je to jen uskok a TT třeba za pár dní vyskočí ale moc tomu už nevěřím. spíš mrcha dorazí.
 http://www.womenzone.cz/…ka/hankamisa?…

@nosdos -jj zkoušela, jenže je každou chvíli jiný. není dlouhý ani krátký něco mezi a jdnou tvrdý a pak zas měký. takže to mi moc nepomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
31.5.14 07:25

@Lucake - :( ted už je to asi stejně jedno.Tak to čeho jsem se bála právě nastalo a TT negativní. na nidaci je to už dlouho a ms má nedorazit zítra nebo v pondělí :( sice doufám, že je to jen uskok a TT třeba za pár dní vyskočí ale moc tomu už nevěřím. spíš mrcha dorazí.
 http://www.womenzone.cz/…ka/hankamisa?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
31.5.14 07:31

To me mrzi ale budu držet pěsti. Podle me byly testy negativni dlouho a to jsem na krvi mela hodnoty uz přes 200 jednotek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
31.5.14 07:32

@Lucake - dík, no uvidím co z toho vyleze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí