Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
@anipal - nechci tě zklamat ale já když měla takový skoky tak to byl pokaždé anovulák. ![]()
Ms dnes nedorazí, už by tu byla a hlavně by mi šla bt dolů. špinění včera mnohem slabší. Co na to říct, tak ted care
rad co s tím utrošem, čípek je oproti předchozím dnům delší a tvrdší.
přitom by se měl zkracovat a měkknout.
já sice války prohrávám ale tuhle bitvu vyhraju já i kdyby se osud na hlavu stavěl.
@Lucake - už 13dpo. ovu byla 15dc o den dřív než bt ukázala. ovu byla totiž odpoledne po ranním pregnylu aspon si to myslím podle bolestí a proto se projhevila na bt až 16dc.
@mimi89 @nosdos @Lucake @Litta
no comment
nyní
http://www.womenzone.cz/…kamisa/grafy?…
do ted
http://www.womenzone.cz/…kamisa/grafy?…
dík za podporu a za naději
![]()
Ahoj, muzu se zeptat, zda po oplodnění je bazalni teplota stejná ráno i vecer?
@Anonymní píše:
Ahoj, muzu se zeptat, zda po oplodnění je bazalni teplota stejná ráno i vecer?
Bazální teplota se večer neměří. Pokud ano, tak je to nevypovídající hodnota. Radím předtím, než začneš měřit, si něco o BT přečíst ![]()
@hankamisa
Jakto… Ale teplota ti ještě neklesla, nebo to tak máš vždycky? ![]()
@Litta - nemám. normálně spadne 1-2 dny před na +-36,4-5. jenže ta rudá se fakt přehlédnout nedá, takže je to jasný. já bych to tipla, že se zas neudrželo a bt spadne zítra. ![]()
Ahoj holky prosim o radu. Myslite ze podle grafu probehla ovulace? Ja se v tom nejak nevyznam. Dekuju vsem.
@hankamisa To mě moc mrzí
No a co budete dělat teď? Vím že tam nechceš ale nechcete zkusit ten car? Třeba by ti pomohli…
Ahoj holky, nevíte některá jak je to s Gynexem a jeho vlivem na cyklus? Beru ho první měsíc, posunula se mi ovulace o 3dny dopředu a teploty mám o dost nižší než obvykle, po ovu se drzim cca 36,6, před to bylo 36,2-4…standartne. mívám před ovu cca 36,5-6 a po kolem 37…děkuji za komentáře ![]()