Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Inugirl píše:
Prosím poradil by jste mi někdo?mám problém se svým přítelem se kterým chodím pár měsíců a myslím si že je to sobecký milenec je hodný a báječný kluk ale když dojde na intimní část jsem otrávená a zklamaná. Začalo to prvním milováním které bylo jakoby zkouškou kde proběhly dvě základní polohy což mi nepřišlo divné po druhém sexu to bylo stejné a po třetí také. Jde o to že když začne předehra a i při aktu nesnaží se mě nijak vzrušit. Je mi to hrozně líto není to žádné líbání na krk, ouško ani nic podobného až si myslím že se mě ani nikde nedotkne a zajímá ho jen vlastní uspokojení. Už jsme se milovaly několikrát a stále to jsou dvě polohy ,žádná vášen a když už se mě dole dotkne tak mě dvakrát pohladí a tím to končí. A to co je mi nejvíce líto je že mě ještě nikdy nepolíbil po tom pravém slova smyslu. Svádí to na to že je muzikant a hraje na trubku a asi mu to přijde divné co mám dělat už jsme se milovaly a ještě nelíbaly a když jsem to na něm zkoušela tak byl jako dřevo a vyhýbal se tomu že aby to prý nevadilo při hraní a přijde mu líbání divné tím pádem jediné co dělá je pusa na pusu nebo na tvář nikdy na prsa ,bradavky natož jí vzít do úst. Prostě tento kontakt je jako zakázaný až mám pocit že má rád více trubku než aby udělal radost mě. Nemá potřebu měnit polohy a nějak mu to stačí za dobu co jsme spolu tak jsem ještě nedošla vrcholu a on pro to nic nedělá .I pro rozmluvě slibuje že to bude lepší a pořád je to stejné už na to ani nemám moc chutje hodný ale milování je ve vztahu důležité co mám dělat aby to bral an vědomí a aby o mě trochu pečoval a dotýkal se mě zatímco já se pro něho mohu roztrhat poradte prosím.
Lidé se ve svém sexuálním chování příliš nemění ne po hovoru nebo na domluvu - bud vášniví jsou a nebo ne bud mají vzrušení ze vzrušení druhého nebo jdou jen za svým orgasmem - je to záležitost pudu…čistá biologie …čili otázka zní jinak - vydržíš to takto celý život ? deset, dvacet, třicet let …pořád takhle …
Mě to teda nepřijde, že si zakladatelka vymýšlí. Chlapi jsou různý a tohle je teda případ
. Ale vzhledem k tomu, že už jsi udělala první poslední proto, aby se změnil, tak už mě napadá fakt jen to, že na to dojede a že si najdeš dříve či později někoho jiného. Možná bych ještě zkusila trochu ignorace. Vyprdni se na něj, nějakou dobu se s ním nemiluj a klidně mu řekni, že si to radši uděláš sama, protože on ti to stejně neudělá…Uvidíš, jaká bude reakce. Držím palce ![]()
Jestli umíš anglicky, tak si pusť písničku It's not fair od Lily Allan, je uplně o vás. Jinak, co si s ním zkusit promluvit a říct mu jak se cítíš, třeba potřebuje jen popíchnout.
Ahoj holky já si jdu jen postěžovat, protože tohle nemůžu říct ani své kamarádce… je to neskutečná ostuda a moje úplně největší blbost na světě…
Měla jsem milence… ženatej 2 děti… klasika. Hrozně jsem se do něj zamilovala
řekla jsem mu to a chtěla po něm nějakou odpověď… řek mi, že mě má moc rád a že by se mnou i byl, ale teď to prostě nejde… ok pochopila jsem to a začala se cukat. Chtěla jsem se rozejít, ale on začal dělat scény a přemluvil mě ať to nedělám, že jinou nechce a představa jak jsem s někým jiným mu vadí a bla bla… protože jsem zamilovaná koza nechala se překecat. No teď jsem to nevydržela a poslala ho do p…le… trochu jsem ho podrtila a co z něj vylezlo
se podržte
to mi napsal…
Kdyby si mi byla tak úplně u p…e tak už ti ani nepíšu…a nikdy nedám najevo asi schválně.. A milovat…umím ale mam už strach tak si někoho pustit k tělu…a pak to dopadá takhle..chyba není v tobě ale ve mě..vím to ale nedokážu s tím nic udělat..a věř ze mi s..e ze zrovna do tebe sem se nezamiloval protože si krásna sexy holka a v posteli si víc než dokonalá.. Chjo… s..e mě to že sem takovej
Chce si zachránit zadek, tak vymýšlí srdceryvné výmluvy
zůstala bych o toho „poslala jsem ho do pr…“, bude ti líp ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky já si jdu jen postěžovat, protože tohle nemůžu říct ani své kamarádce… je to neskutečná ostuda a moje úplně největší blbost na světě…
Měla jsem milence… ženatej 2 děti… klasika. Hrozně jsem se do něj zamilovalařekla jsem mu to a chtěla po něm nějakou odpověď… řek mi, že mě má moc rád a že by se mnou i byl, ale teď to prostě nejde… ok pochopila jsem to a začala se cukat. Chtěla jsem se rozejít, ale on začal dělat scény a přemluvil mě ať to nedělám, že jinou nechce a představa jak jsem s někým jiným mu vadí a bla bla… protože jsem zamilovaná koza nechala se překecat. No teď jsem to nevydržela a poslala ho do p…le… trochu jsem ho podrtila a co z něj vylezlo
se podržte
![]()
to mi napsal…Kdyby si mi byla tak úplně u p…e tak už ti ani nepíšu…a nikdy nedám najevo asi schválně.. A milovat…umím ale mam už strach tak si někoho pustit k tělu…a pak to dopadá takhle..chyba není v tobě ale ve mě..vím to ale nedokážu s tím nic udělat..a věř ze mi s..e ze zrovna do tebe sem se nezamiloval protože si krásna sexy holka a v posteli si víc než dokonalá.. Chjo… s..e mě to že sem takovej
a co chces proboha slyset. Jsi pekna holka a dobra jen na šuk, nic vic, nic min.
prelozeno - rodina je na prvnim miste, rozvadet se kvuli tobe nehodlam, ale na šuškání jsi dobra
![]()
To ze si ho poslala do řiti je to nejlepsi co si mohla udelat. Vymaz si jeho cislo a priste se zkus zamilovat do nekoho bez zavazku ![]()
Ten chlapec má dost problémů sám se sebou. Buď ráda, že spolu nejste.
Není nic horšího než moc sebevědomá žena. Snad jen málo sebevědomý muž…
@Anonymní píše:
Měla jsem milence… ženatej 2 děti… klasika. Hrozně jsem se do něj zamilovalařekla jsem mu to a chtěla po něm nějakou odpověď… řek mi, že mě má moc rád a že by se mnou i byl, ale teď to prostě nejde… ok pochopila jsem to a začala se cukat. Chtěla jsem se rozejít, ale on začal dělat scény a přemluvil mě ať to nedělám, že jinou nechce a představa jak jsem s někým jiným mu vadí a bla bla… protože jsem zamilovaná koza nechala se překecat. No teď jsem to nevydržela a poslala ho do p…le… trochu jsem ho podrtila a co z něj vylezlo
se podržte
![]()
to mi napsal…Kdyby si mi byla tak úplně u p…e tak už ti ani nepíšu…a nikdy nedám najevo asi schválně.. A milovat…umím ale mam už strach tak si někoho pustit k tělu…a pak to dopadá takhle..chyba není v tobě ale ve mě..vím to ale nedokážu s tím nic udělat..a věř ze mi s..e ze zrovna do tebe sem se nezamiloval protože si krásna sexy holka a v posteli si víc než dokonalá.. Chjo… s..e mě to že sem takovej
Dobrovolně jsi ze sebe udělala milenku a on ti i napsal, že postel s tebou je fajn, ale jak vidíš, tak je to málo a nestačí to na to, aby to chtěl posunout někam dál.
Vem si z toho poučení a uzavři to.
Poslala se jen půlka… ![]()
no každopádně jsem se ho zeptala proč žarlí… rád má přece svýho kocoura taky… tak proč?!
odpověď jak noha ![]()
Protože tě mám rád jinak než kocoura a proste představa jak se tě dotýká jinej a ty jeho je hnus.
pořád to nechápu… vadilo mu když jsem se šla někam bavit, že se tam s někým vyspím… pak byl uraženej a nechtěl mi dát ani pusu… musela jsem se doprošovat a přesvědčovat, že jsem s nikým nespala a až mě dostatečně potrápil, tak se teprve začal mazlit… ![]()
Být věrná chlapivi kterej mě ani nemiluje? No to určitě… kopanec do… a čau… ale i tak to bolí… jo zasloužím si to.
moje blbost.
No pan milenec je vlastne takovej coklik, ktery si obcural sve uzemi…
Chce tě, ale jenom na sex, na víc pro něj nejsi dost dobrá. Kašli na něj.
@Anonymní píše:
Poslala se jen půlka…![]()
no každopádně jsem se ho zeptala proč žarlí… rád má přece svýho kocoura taky… tak proč?!
odpověď jak nohaProtože tě mám rád jinak než kocoura a proste představa jak se tě dotýká jinej a ty jeho je hnus.
pořád to nechápu… vadilo mu když jsem se šla někam bavit, že se tam s někým vyspím… pak byl uraženej a nechtěl mi dát ani pusu… musela jsem se doprošovat a přesvědčovat, že jsem s nikým nespala a až mě dostatečně potrápil, tak se teprve začal mazlit…
Být věrná chlapivi kterej mě ani nemiluje? No to určitě… kopanec do… a čau… ale i tak to bolí… jo zasloužím si to.moje blbost.
Takže on doma spí se svou ženou, ale tobě by nejraději nasadil pás cudnosti
měla jsi už tehdy mít hrdost.