Milenec sobec?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
2.6.16 14:30

@Scarabeuss no jako nevím… kolikrát psal takový věci, že by si i člověk řekl, že jo… a vlastně ani to psát nemusel… jenže jak jsi řekla… rozvádět se nechce… Se ženou asi nespí… protože o mě snad ví každej včetně jí. :oops: nějak se s tím netajil… :roll: a jí je to fuk hlavně, že nosí domů peníze :roll:… ale co mi je už po tom… jeho boj. Spíš mu tenhle blbej život přeju za trest… :cert:

• Citovat
  • Upravit
26270
2.6.16 14:35
@Anonymní píše:
@Scarabeuss no jako nevím… kolikrát psal takový věci, že by si i člověk řekl, že jo… a vlastně ani to psát nemusel… jenže jak jsi řekla… rozvádět se nechce… Se ženou asi nespí… protože o mě snad ví každej včetně jí. :oops: nějak se s tím netajil… :roll: a jí je to fuk hlavně, že nosí domů peníze :roll:… ale co mi je už po tom… jeho boj. Spíš mu tenhle blbej život přeju za trest… :cert:

Možná to má manželka nastevený tak, že nezáleží, za kým její manžel odchází, ale ke komu se vrací… ;)

Jasně teď mu přeješ blbej život, ale ještě nedávno jsi s ním chtěla sdílet ten svůj…no to ta tvoje láska asi nebyla moc žhavá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2687
2.6.16 14:38
@Anonymní píše:
@Scarabeuss no jako nevím… kolikrát psal takový věci, že by si i člověk řekl, že jo… a vlastně ani to psát nemusel… jenže jak jsi řekla… rozvádět se nechce… Se ženou asi nespí… protože o mě snad ví každej včetně jí. :oops: nějak se s tím netajil… :roll: a jí je to fuk hlavně, že nosí domů peníze :roll:… ale co mi je už po tom… jeho boj. Spíš mu tenhle blbej život přeju za trest… :cert:

Jako myslim, ze ma proste strach odejit, vi, ze by ho to stalo plno penez, opovrzeni rodiny, mozna decek atd. :think: Ale kazdopadne pro tebe to nic moc neresi, jako nema smysl cekat a delat si nadeje, kdyz chces vic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.6.16 15:06

@Malaga no jako myslím si, že jsem ze sebe vola dělala dostatečnýho :palec: takže láska tam byla… teď je tam pořád, ale to, že se cítím jako totální vůl je silnější… na ženu si stěžuje kudy chodí… :nevim: takže asi moc spokojenej není… takže mu přeju prostě to co chce mít. Na tom není nic špatného… jeho boj… domů se vrací kolikrát 3 ráno… takže ani k ní se nevrací :nevim: a podle toho jak pracuje, tak svou dráhou nevidí týden a další týden jen večer a to jsou oba ko z práce. Já s ním být chtěla, ale když si to přeberu, tak bych s ním byla chudák… A vrací se za dětima ne za ní :?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.6.16 15:19

@Scarabeuss Já nečekala… našla jsem si chlapa a teď to mám od milence na talíři :roll: vyčetl mi ho a přeje mi teda hodně štěstí… třeba s ním budu šťastná… samozřejmě s nutnou dávkou sarkasmu od něj :roll: to prostě nepochopíte 8o co vlastně po mě chce :zed: kope kolem sebe jak děcko :cert: kterýmu sebrali hračku.
tady jsem vlastně jen potřebovala slyšet, že se v tom nesmím plácat.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.6.16 15:20

@Ellusa však jo :,(

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
2.6.16 15:22
@Ellusa píše:
To máš jedno, jestli se vrací za ní nebo za dětmi, nevrací se za tebou, ani to do budoucna neplánuje, a to je to hlavní.

asi tak a jestli nosi domu slusny penize, tak holt nechce resit rozvod, vyzivny, deleni majetku apod. a porad jsou mu deti a oficialni zena prednejsi nez ty. A to ze s ni ASI nespi, na to bych nedala ruku do ohne.

Znam takovych pripadu, co milenkam nabulikovali, ze se zenou nespi a jsou spolu kvuli diteti a bum najednou manzelka ceka druhe - planovane - mimino.

Znala jsem jednu, ktera radila, kdyz se dozvedela, ze je jeho zena tehotna a ten jeji oblbnul, ze zena ho planovane pripila a svedla, kdyz ovulovala, protoze chtela dite a milenka mu to sezrala i s navijakem. Nepotkat manzela na nejake neplanovane akci, kde on o milce nevedel a ta videla, jak se vodi se zenou za rucicku, cukruje a hladi ji tam brisko, tak by se ji asi nerozsvitilo dodnes :think:

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
2.6.16 15:24
@Anonymní píše:
@Scarabeuss Já nečekala… našla jsem si chlapa a teď to mám od milence na talíři :roll: vyčetl mi ho a přeje mi teda hodně štěstí… třeba s ním budu šťastná… samozřejmě s nutnou dávkou sarkasmu od něj :roll: to prostě nepochopíte 8o co vlastně po mě chce :zed: kope kolem sebe jak děcko :cert: kterýmu sebrali hračku.
tady jsem vlastně jen potřebovala slyšet, že se v tom nesmím plácat.

ja bych mu na just napsala, ze jsem stastna, ze ma vetsi pero, je lepsi v posteli a hlavne ze nema manzelku a deti. Pak bych si jeho cislo smazala :dance:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.6.16 15:28

@Hanka1 nooo jenže všechno co jsi tu napsala je pravda :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale to mu psát nebudu :mrgreen: myslím si, že ho položí jiná věc až se to dozví :dance: a na to se sakra těším :cert: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.6.16 15:41

@Ellusa nikde ho nemám kromě čísla… a stejně kvůli přítelovi ani nemůžu… ještě by si ho našel a pomlátili by se… :roll: a protože jsou oba hory, tak ani nevím jak by tohle dopadlo… :roll: číslo si zatím nechám… :roll: :zed:

• Citovat
  • Upravit
9995
2.6.16 17:02

@Dračice 2 Reaguješ na čtyři roky starý příspěvek. Nicméně i já se vyjádřila, že zakladatelce věřím. Ale vůbec vám to teda nepřeju. S takovým chlapem bych nebyla, ani kdyby byl celý ze zlata. Předpokládám, že nikdy nebyl jiný… :think: Nebrala bych si ho, fakt ne. Sex je pro mě jeden ze základních kamenů vztahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
2.6.16 17:04
@Dračice 2 píše:
Teď jsem narazila na tuhle diskuzi. Myslím, že si zakladatelka nevymýšlí. Psala jsem to tady už v několika příspěvcích. Je to jako bych to psala já. Manžel také preferuje jen jednu polohu(teda ona píšeš o dvou myslím) a dolu by mě vůbec nesáhnul, nepohladí zasune a jeda. Sám se udělá a na mě kašle. Nikdy jsem s ním neměla orgasmus. Dlouho jsem se trápila, až jsem si našla náhradu o které tady píšu v několika příspěvcích(ne milence) Takže myslím, že to neni neobvyklé a že dost chlapů je takových (bohužel) jak píše zakladatelka.

uz zase??? ty fakt musis byt ten eroticky maser, to uz jinak neni mozny… :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.2.18 11:45

Holky, nechci zakladat novou diskuzi…
Zacinam novy vztah a jsem trochu na vazkach. Kluk je uzasny v posteli, co se mnou dela je k neuvereni, je neskutecne inteligentni, ma prehled, mame si o cem povidat, rika, ze me miluje. Potud fajn. Ale ma takovy divny vztah k penezum vuci me. Byli jsme v kine, listky jsem platila ja, ani nepodekoval, v baru jsem za sebe zaplatila sama. Platila jsem si rano taxik, ani se nenabidl.. travi tu spoustu casu, jedina vec, co prinesl, byla sladkost pro syna v radu desetikorun. Tak nevim, co s tim. Porad povida, jak vsechny sve ex prakticky zivil. Vcera jsem ho poprosila, at mi koupi malou vec do kuchyne, prisel a rikal, ze to stalo 92 Kc. Jsem docela v soku. Ja mam dobrou praci, nepotrebuju jeho penize.. ale ani vino, ani kytka? No nic.. Uzivaly byste si dal sex bez nejakych vaznejsich zameru? Nechci ho zase tahat za nos.

• Citovat
  • Upravit
7333
26.2.18 11:50
@Anonymní píše:
Holky, nechci zakladat novou diskuzi…
Zacinam novy vztah a jsem trochu na vazkach. Kluk je uzasny v posteli, co se mnou dela je k neuvereni, je neskutecne inteligentni, ma prehled, mame si o cem povidat, rika, ze me miluje. Potud fajn. Ale ma takovy divny vztah k penezum vuci me. Byli jsme v kine, listky jsem platila ja, ani nepodekoval, v baru jsem za sebe zaplatila sama. Platila jsem si rano taxik, ani se nenabidl.. travi tu spoustu casu, jedina vec, co prinesl, byla sladkost pro syna v radu desetikorun. Tak nevim, co s tim. Porad povida, jak vsechny sve ex prakticky zivil. Vcera jsem ho poprosila, at mi koupi malou vec do kuchyne, prisel a rikal, ze to stalo 92 Kc. Jsem docela v soku. Ja mam dobrou praci, nepotrebuju jeho penize.. ale ani vino, ani kytka? No nic.. Uzivaly byste si dal sex bez nejakych vaznejsich zameru? Nechci ho zase tahat za nos.

Je to nemajetný muž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
26.2.18 11:50

Jestli ho mas jen na udrzovani plamene vasne, pak spis nechapu, ze to s penezma nemas stejne jako on. Neni to prece vztah. Nebo jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí