Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Venetia píše: Více
Tak hlavně že má smysl se trápit představama jak miláček trávi s rodinou dovolené.
@Anonymní píše: Více
Jak jsem psala, žádné dítě neplánuji, takže se k tomu vyjadřovat nebudu. Samozřejmě, že svobodný a nejlépe bezdětný by byla značka ideál. Ale všichni normální chlapi jsou samozřejmě zadaní.
@free333 píše: Více
Je vytrénovaný a umí v tom chodit. ![]()
Když milena zavolá v čase společného jídla, profesionálně zhnuseně odmítne hovor s tím, že si nenechá nikým kazit ty krásné chvíle.
A s plným žaludkem si to pak jde žehlit.
Fujho. ![]()
@FEP píše: Více
Větší blbost jsem nečetla.
ono po 20 letech manželství už tam není ten náboj, takové vzrušení. A kolikrát stačí, když se objeví někdo nový. Krize přicházejí a ne kazdy má tu sílu a vůli odolat.
Uplne zcestne tvrzeni…jako kdyby my muzi tvrdili, ze vsechny normalni zeny jsou zadane…a tim na ty volne rekli, ze jsou nenormalni nebo maji nejakej velkej problem ci handicap…
No jo, blby to mas. Sedět doma a on s rodinou. Každopádně se bude své ženě na dovolené o to víc věnovat, aby si odčernil svědomí, to je jasné
No jo, klasika. Takže je ve věku mém a mých známých. Par z nich si taky pořídilo milenky, pár z nich se kvůli nim i rozvedlo. Všude z toho akorát problémy, zklamání, a to na obou stranách. Nestojí to za to. Vykašli se na to, je na tebe starej, máš na víc. ![]()
No ty jo, je ti 35, asi bych se být tebou přece jenom zkusila poohlídnout jinde, tenhle chlap není perspektivní. Třeba kdybys potkala někoho bez závazků, zvládli byste třeba ještě i to dítě
Jinak k dotazu, mám milence teprve chvilku, ale bydlí daleko a vídáme se tak sporadicky, že je mi v podstatě jedno, jestli je na dovolené nebo doma s manželkou a s dětma. Ale jsem v úplně jiné situaci - je mi přes 40, jsem sama se třema dětma, mám 2 hypotéky a 2 práce a kdyby mě chtěl nějaký milenec vidět 3 x týdně a v mezičase mi psal a volal, tak by mě asi kleplo
Mám ho fakt jenom pro občasnou radost