Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jege píše: Více
Mě na něm vadilo, že se veřejně holedbá tím. Že ženy používá jako hadr na podlahu. A to ještě, než se sem přidala Mali
@Venetia píše: Více
Jo dík.
Tak si vezmi příklad z Adull a o zajímavé recepty se vždycky poděl! Já to mám s těma facebookama a instáčema poslabší. ![]()
Založím si na to už konečně složku! ![]()
@Honza 12 píše: Více
Já naopak oceňuju, když lidi veřejně otevřeně prezentují svoje, byť ne zcela konvenční, názory.
Člověk se nemusí moc lopotit, aby věděl, na čem je - aneb „Tomia mám rád. Je takový přirozený!
Vypadá jako d3bil, chová se jako d3bil, mluví jako d3bil, je to d3bil.
“
Na nějaký "On sice chlastá jak Dán, trochu droguje, občas něco čorne v obchodě, nechodí do práce a když to na něj přijde, fakt teda málokdy, max 3× měsíčně, zmlátí nás s děckama na jednu hromadu, ale ve skutečnosti je to zlatej chlap, vy ho nikdo neznáte tak, jako já…
" rozhodně nehraju.
Ale jede se to furt dokola, zas tak fascinující ten Pejrák nebyl, nebo? ![]()
@My Melody píše: Více
Mám to jako ty a nepíšu tak veřejně, pamatuju si teda, že jsem jednou řekla v uzavřence, že už bych si to rozdala i s kaktusem
, to je pravda, ale veřejně to myslím nebylo, nemám to prostě ráda ![]()
@tess50 píše: Více
No TVL, jak ctu ty vase jidla a recepty, ja jsem kulinarsky analfabet… nerada varim, a navic jsem vegetarian, takze kdybych sem ja psala co jim a jak varim, myslim, ze @Lorre by se vlasy hruzou jezili ![]()
@My Melody Mně se tak strašně nechce pracovat
Jak se dokážeš ukáznit a pracovat? Já bych šla dělat cokoliv jinýho ![]()
Muj dnesni jidelnicek:
Snidane: kafe + vanilkove sojove mleko
Obed : zeleninovy salat ( jak kazdy druhy den )
Vecere: Natirka z cervenych fazoli, chleb, cerny caj. ( jak kazdy treti den )
@Anonymní píše: Více
Ja taky… jen moc nevarim a prevazuje zelenina. Napriklad kafe micham se slazenym vanikovym sojovym mlekem/ s kokosovym kremem, ma to dost kalorii a zasyti to, rano to staci. A miluji cokoladu, nalamu do hrnka, zahreju, aby mela kremovou konzistenci a jim lzickou, to mam misto dezertu a dortiku, pect neumim. V zeleninovych salatech mam datle, vejce, orechy, tofu.. bohate to staci.
Příspěvek upraven 20.04.26 v 22:46
@My Melody píše: Více
To všechno dohromady, by mi nestačilo ani na jeden chod
![]()