Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8340
27.4.26 10:35
@Josef_t píše: Více

A polotuhej nanuk taky ne :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4570
27.4.26 10:35

Me by zajimalo, proc si Pepa mysli, ze chlapi chteji byt ve vztahu obskakovani zenou, ktera jim pece a vyvaruje 8o To zvladnu sam nebo si muzu najmout posluhovacku. Od partnerky ocekavam uplne jine veci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8340
27.4.26 10:37
@Fukitol píše: Více

Jaké? :think:..povídej, přeháněj :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18003
27.4.26 10:37

A hlavne to neznamena nutne stastnejsi zivot, stesti je stejne stav duse… pokud ma clovek strechu nad hlavou a ma co jist a zije v miru, nezalezi az tak na ostatnch vecich.

Kdyz uz uvadis jako priklad cestovani, to mi pripomina, ze to je dnesni modla, ja napriklad cestuju hodne, protoze musim a pro mne je to unavny.
Mam spis pocit, ze lidi utikaji pred vnitrnmi problemy tim, ze porad pobihaji z mista na misto, porad v pohybu, porad cestuji, aby tu prazdnotu a uzkost necim prebili. Z cestovani se stala modla a kdo necestuje, je temer menecennej. :zed:
Videla jsem nadherna mista, kde lidi misto toho, aby si uzivali krasu toho mista, tam hystericky pobihaji s mobilem, misto na tyrkisovou lagunu cumi do fotaku, aby mohli dat na socku, ze „byl jsem tady“, protoze „byt tady“ patri k dobrym mravum, nebo co. :)

Příspěvek upraven 27.04.26 v 10:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13954
27.4.26 10:41
@Velryba černá píše: Více

To je právě to.
Ve dvaceti jsem se spokojil s ohřátým párkem - ale alespoň jsem měl dost trpělivosti a ohřál je pořádně ve vodě.

Ve svém věku už s láskou vyberu maso, naložím, zpracuji klobásy a vlasto-ručně vyudím.
Umím si to vychutnat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
27.4.26 10:44
@Monicka36 píše: Více

A? Mně je také nepříjemné, pokud se do mě někdo snaží hučet jako do dubu, ale pokoušet se ho opravovat? To skutečně nikoli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106395
27.4.26 10:44

Tak ty důvody můžou být ruzne. Tyhle jsou asi nejčastější důvod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
27.4.26 10:45

Výborně, jedině schvaluji. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23992
27.4.26 10:46
@My Melody píše: Více

Pro me je třeba cestovani i komunikace s mým synem. Cestou autem nebo i vlakem toho namluvime a dozvime se o sobě mnohem víc, než když je zavreny ve svem pokoji a donesu mu tam jen to priblble jidlo. A ty spolecne zazitky na vyletech, vernisazich, vystavach, muzeich jsou taky nenahraditelne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106395
27.4.26 10:46
@Monicka36 píše: Více

Ti řešitelé taky… Kdo to má poslouchat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6227
27.4.26 10:48

Asi tak nejako patri k pocitu domova dobre jedlo, pekne prostredie. Mylim sa?
Jozef vyzdvihuje na partnerskom spoluziti tie dve veci. Urcite ma aj ine naroky na partnerku, len ich asi nema uplne zvedomene.
Inak si myslim, ze je celkom zaujimave sledovat ten rozpor v tom, co muzi tvrdia, ze co vsetko ocakavaju od partnerky a co v skutocnosti doma maju :lol:
Takze asi nikto z vas nebude mat uplne pravdivy nahlad na to, co ho v skutocnosti drzi s jednou zenou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4570
27.4.26 10:49
@Adull píše: Více

trochu intelektualni stimulace, ze premysli a nahlizi na veci jinak nez ja a to me primeje se znovu zamyslet a zhodnotit, jestli to nejde i jinak. Obcas spravne podpori, kdyz si nejsem jisty, jestli delam spravnou vec. Kdyz clovek neni uplne na vrcholu, tak pohladi a rozveseli. Kdyz chce clovek vic prostoru, tak ho da a nerepta, ze chci jet sam na motorce na Nordkapp a zpet.
A hlavne vzdy podpori plneni snu, i kdyz si treba mysli, ze je to blaznivy napad. A spoustu jinych veci, vubec nejsem narocny :mrgreen:

Babovka ale mezi tim neni :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106395
27.4.26 10:49

Mně to taky zajímá, ale Josef nám to nechce říct

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106395
27.4.26 10:50
@My Melody píše: Více

Je to tak.. A na těch seznamkach úplně extrémní… Vlastne tam nikoho jiného nenajdeš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106395
27.4.26 10:52

Tak co pořád řešíš, umíš to sám dost dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...