Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky…ještě jsem neviděl hezkou milenku
Vy musíme být úplný zrůdy tlustý nechutný bedarovity:D
Fakt ostuda, běžte na sobě raději zapracovat ať nemusíte někomu dělat slapku gratis ![]()
@Justin Case píše: Více
To vis ze jo, jsme hnusny tlusty a nevim co. Jeste neco?
@Malá bobina píše: Více
Tak je jasny ze mileneckej vztah neni v poradku, to je asi toxicky uz z podstaty veci. Pokud nejsi bez citu, a to js fakt nejsem… sem do toho samozrejme nemela vubec lezt… ![]()
@Anonymní píše: Více
Ja se spíš zamyslela nad tím, ze člověk začne dělat věci a chovat se jak by se normálně nechoval…a to uz je špatně.
Třeba hysterické vystupy jsou znakem nešťastného stavu.
Za mě jei milenectvi jen pro povahy, ktere to unesou. Jinak nikdy. Zažila jsem a nikdy více! ![]()
Ja vim, sledovala jsem tvuj pribeh
. No ja na to povahu nemam, to ted vim dost jiste…
Kdybych byla ve spokojenym stavu, zadny hystericky vylevy bych nedelala, nebylo by proc, mas samozrejme pravdu… ja nejsem zalozenim hysterka. Ono se to nacita a kumuluje a pak to musi ven. Uz mam i nejaky zdravotni problemy
.
@tess50
Tess, jestli muzes editovat, napiš tam “Šestnácterákům vstup zakázán”
Ja myslela, ze jste nakonec skoncili spolu. Takze to byla slepa ulicka?
@Arturie píše: Více
Jako ja bych s milencem bydlet nechtěla, ale kdyby na to došlo, tak to, že tam byla původní žena by mě teda vůbec netankovalo. Já bych si hlavně nechtěla nikoho stěhovat k sobě, pac bych se bála, že se ho pak nezbavim.
Pro me je tohle stopka. Pokud se ve vztahu zacnu chovat tak, ze se za to stydim, je to znak, ze vztah je toxicky. A odchazim. Pokud zustanes, je to sebedestrukce. Stejne jako kdyby ses podrezavala nebo opijela nebo si jinak ublizovala a vypovida to o tom, ze si sama sebe nevazis.