Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Jé já zapomněla na poslední úlovek, byla jsem u zubaře a vedle je sekáč, tak jsem se šla podívat a koupila jsem boží pouzdrové šaty - černé s bílými puntíky za 250 Kč, jsou boží, ale vel. 36, tzn., nesmím přibrat ani deko ![]()
Ja nemela na sekace nikdy moc stesti, na sebe tam teda nenakoupim snad nikdy, nebo nakoupim, ale pak nenosim, pac se mi to nakonec nelibi. Takze radsi nakupni centrum nebo net, pac jsem nakonec ani neusetrila.
Ale na deti chodim nakupovat na blesak, jak psala @alisekR to je proste raj, hlavne ten u nas. Kona se jednou mesicne a ja se na to tesim jak mala a nosim odtamtud poklady za euro, dve. Dcera tak ma hodne drahych znacek typu sOliver, Mexx, jednou jsem ukoristila bozi gate britske znacky Boden. Ale i pekne HM a tak, tak dve tri nadity tasky odtamtud odtahnu.
mame tam i pekny lepsi sekac, ale to uz je drazsi a to me tolik nebavi.
Na sebe jsem objevila jeden a odtamtud mam aspon dvoje pekny sacka.
@K.Black píše:
hrozná představaco internetový sekáče?
já jednou koupila na Brumlovi a byla sleva 50%
![]()
Brumlu jsem zkoušela 1× a levné mě to teda nepřišlo a jiné neznám. Kdo poradí-pomóc. Na Aukru občas koupím ale nachci platit pošt za 1-2ks a nevím o nikom kdo by měl víc ks co bych brala.
Popř kdo má na kluka vel.122/128 koupím-hezké
![]()
Jsem až takový maniak, že jsem si jeden sekáček s dětským zbožím otevřela ![]()
Dětské návštěvy tahá Rézi do obchodu a děcka se můžou zbláznit radostí, že si oblékají jednu karnevalovou masku za druhou.
A já se pak můžu zbláznit, když to mám uklízet ![]()
Ja zboznuji sekace, take nechapu, proc si nekdo kupuje triko za petset, kdyz tam mam super znackove max za stovku.
ale nejvic zboznuji sekace v USA, tam je vyber luxusni a Ty ceny naprosto skvostne.
@Marka76 no já tam nakoupila jednou a byla sleva těch 50-70%, tak to šlo
jinak na aukru, tam kupuju balíky, ale už moc ne, čím jsou děti starší je to oblečení víc zničené.
U nás máme jeden sekáč/bazar vyloženě pro děti, někdy se tam dá vybrat slušně.
@suik no tady nikde žádný blešáky nejsou ![]()
Jinak na sebe - naposledy jsem chytla akci, vše za 20 - měla jsem narvanou tašku z Ikea, platila jsem asi 500,– a samé lepší kousky - jako že nové džíny, spoustu triček z kvalitních materiálů a hlavně ty košile ![]()
Jen od té doby co takhle nakupuju, nějak nemůžu chodit do normálních obchodů, protože mi to tam přijde všechno strašně drahý ![]()
@Marka76 ted jsem si na burze co byla u nás koupila nádherný tričíko a rifličky ná mně..já žasla!!!
@Potápka píše:
Jen od té doby co takhle nakupuju, nějak nemůžu chodit do normálních obchodů, protože mi to tam přijde všechno strašně drahý
Asi tak ![]()
@K.Black - mám výhodu toho, že to mám v baráku, takže bez nájmu. Tím pádem můžu držet nízké ceny. A navíc mě to neživí, mám to spíš jako koníček.
@Potápka Přesně mě taky, seženš tam krásné levné a zančkové věci, hlavně na malýho kupuju, stejně má všechno hned zničený a vyroste z toho, nemyslíš ten sekáč co má ty akce vše za 30,40 atd??
@jesenka33 to jsi jak moje tchyňka, ta vleze a vidí a kupuje za super ceny.