Mimibazar

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
4.3.14 21:59

No tak holky, buďte frajerky a přiznejte se, čí je ta modrá kombinézka? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
4.3.14 22:00

@Amys Zašivana mezy nohamy úúúú

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
4.3.14 22:01

@terinka4444 Copak, už došlo k opravě hrubek a přepisu textu? :mrgreen:

Moje ne, já bych měla růžovou od nextu (ale samozřejmě se značkou keep away :pankac: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
4.3.14 22:02

Jo a byla by to suprová kombinézička :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
4.3.14 22:02

@Ukulina Hele, jak to, že ses ještě nepřejmenovala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
4.3.14 22:03
@Amys píše:
@terinka4444 Copak, už došlo k opravě hrubek a přepisu textu? :mrgreen:Moje ne, já bych měla růžovou od nextu (ale samozřejmě se značkou keep away :pankac: ).

ne text a pravopis zůstal stále výtečný… zmizela jen značka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
4.3.14 22:04

Ale mám pocit, že to někdo nevydržel a všem jim to napsal, najednou všechny mají zájemce u inzerátů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
4.3.14 22:05
@Amys píše:
@Ukulina Hele, jak to, že ses ještě nepřejmenovala :mrgreen:

To bylo takové pobláznění :oops: Radši si nebudu kazit jméno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
4.3.14 22:06
@pampeliška189 píše:
HOlky, JO taky jsem se zasmála, ale zase když si představím třeba mojí mamku, co neumí anglicky ani slovo :jazyk: :nevim:

Souhlas. Je to pro zasmátí pěkné, ale kdyby to bylo čínsky, třeba bychom napsali větší hovadinu :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
4.3.14 22:21

Já to taky beru pro pobavení, nemyslím to jako výsměch. To samé s tím pravopisem, prostě ne každý je v tom dobrý. Ale zas na druhou stranu, než někde něco prezentuje, měl by si to pětkrát přečíst a zamyslet se nad tím :| Je to tragedie. Já tady na emiminu taky píšu hrozně, ale to je tím, že to po sobě nečtu a píšu rychle a dost často s dítětem na klíně (nebo spíš s dětma :lol: zbožňujou hlavně ty hejbací ikonky :mrgreen: ). Teď samozřejmě ne, ale teď už na oči nevidím (měla bych jít spát). No prostě vždy se dá na něco vymluvit :pankac:
Ale pokud někde něco prezentuju a ne jen krafu, tak si to po sobě čtu a případně opravuju :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
4.3.14 22:24

Jo a jinak jsem si vzpomněla… Kdysi v rádiu byl vyprávěn příběh, že dotyčná rodinka vyjela kamsi do zahraničí, zastavili autem v nějaké ulici, tam ho zaparkovali a aby ho pak našli, tak si opsali ceduli (domnělý název ulice). pak když ukazovali opsanou cedulku a hledali auto, tak si lidi jen ťukali na čelo - opsali si totiž místo názvu ulice ceduli s nápisem - pozor padá omítka :lol: Nakonec se jich někomu sželelo a auto jim pomohl najít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
4.3.14 22:34

Hned po revoluci jel táta se svým kamarádem na služebku do Německa, jeli po dálnici, asi 50km, když ten kamaraád povídal, že ten Ausfahrt je fakt velký město :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
4.3.14 22:51
@Amys píše:
Jo a jinak jsem si vzpomněla… Kdysi v rádiu byl vyprávěn příběh, že dotyčná rodinka vyjela kamsi do zahraničí, zastavili autem v nějaké ulici, tam ho zaparkovali a aby ho pak našli, tak si opsali ceduli (domnělý název ulice). pak když ukazovali opsanou cedulku a hledali auto, tak si lidi jen ťukali na čelo - opsali si totiž místo názvu ulice ceduli s nápisem - pozor padá omítka :lol: Nakonec se jich někomu sželelo a auto jim pomohl najít.

ten keep away taky dobrý, ale tohle mě položilo zcela :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15473
28.4.14 17:19

Trošku víc bojuju s mimibazarem. Můžete mi někdo, prosím, vysvětlit pár věcí? Jsou dva prodávající, prodávají stejné zboží za různou cenu - ten, který má cenu vyšší, má několik zájemců, ten, který má cenu nižší, nemá žádného zájemce. Tomu nerozumím. Když zadám inzeráty a do pár dnů nemám zájemce, tak po měsíci už nic neprodám, protože už to je starý inzerát a to by případný kupující musel mít opravdu hodně času, aby můj inzerát našel. To mám inzerát smazat a každých pár dní dávat znovu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15473
28.4.14 17:20

Některé zboží je za stejnou cenu jako v kamenném obchodě, ale musím ještě připočíst poštovné. To se přece vůbec nevyplatí - a přesto je hodně kupujících.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák