Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
No tak holky, buďte frajerky a přiznejte se, čí je ta modrá kombinézka?
![]()
@terinka4444 Copak, už došlo k opravě hrubek a přepisu textu? ![]()
Moje ne, já bych měla růžovou od nextu (ale samozřejmě se značkou keep away
).
@Amys píše:
@terinka4444 Copak, už došlo k opravě hrubek a přepisu textu?Moje ne, já bych měla růžovou od nextu (ale samozřejmě se značkou keep away
).
ne text a pravopis zůstal stále výtečný… zmizela jen značka
Ale mám pocit, že to někdo nevydržel a všem jim to napsal, najednou všechny mají zájemce u inzerátů.
@Amys píše:
@Ukulina Hele, jak to, že ses ještě nepřejmenovala
To bylo takové pobláznění
Radši si nebudu kazit jméno ![]()
@pampeliška189 píše:
HOlky, JO taky jsem se zasmála, ale zase když si představím třeba mojí mamku, co neumí anglicky ani slovo![]()
Souhlas. Je to pro zasmátí pěkné, ale kdyby to bylo čínsky, třeba bychom napsali větší hovadinu
.
Já to taky beru pro pobavení, nemyslím to jako výsměch. To samé s tím pravopisem, prostě ne každý je v tom dobrý. Ale zas na druhou stranu, než někde něco prezentuje, měl by si to pětkrát přečíst a zamyslet se nad tím
Je to tragedie. Já tady na emiminu taky píšu hrozně, ale to je tím, že to po sobě nečtu a píšu rychle a dost často s dítětem na klíně (nebo spíš s dětma
zbožňujou hlavně ty hejbací ikonky
). Teď samozřejmě ne, ale teď už na oči nevidím (měla bych jít spát). No prostě vždy se dá na něco vymluvit ![]()
Ale pokud někde něco prezentuju a ne jen krafu, tak si to po sobě čtu a případně opravuju ![]()
Jo a jinak jsem si vzpomněla… Kdysi v rádiu byl vyprávěn příběh, že dotyčná rodinka vyjela kamsi do zahraničí, zastavili autem v nějaké ulici, tam ho zaparkovali a aby ho pak našli, tak si opsali ceduli (domnělý název ulice). pak když ukazovali opsanou cedulku a hledali auto, tak si lidi jen ťukali na čelo - opsali si totiž místo názvu ulice ceduli s nápisem - pozor padá omítka
Nakonec se jich někomu sželelo a auto jim pomohl najít.
Hned po revoluci jel táta se svým kamarádem na služebku do Německa, jeli po dálnici, asi 50km, když ten kamaraád povídal, že ten Ausfahrt je fakt velký město ![]()
@Amys píše:
Jo a jinak jsem si vzpomněla… Kdysi v rádiu byl vyprávěn příběh, že dotyčná rodinka vyjela kamsi do zahraničí, zastavili autem v nějaké ulici, tam ho zaparkovali a aby ho pak našli, tak si opsali ceduli (domnělý název ulice). pak když ukazovali opsanou cedulku a hledali auto, tak si lidi jen ťukali na čelo - opsali si totiž místo názvu ulice ceduli s nápisem - pozor padá omítkaNakonec se jich někomu sželelo a auto jim pomohl najít.
ten keep away taky dobrý, ale tohle mě položilo zcela
![]()
Trošku víc bojuju s mimibazarem. Můžete mi někdo, prosím, vysvětlit pár věcí? Jsou dva prodávající, prodávají stejné zboží za různou cenu - ten, který má cenu vyšší, má několik zájemců, ten, který má cenu nižší, nemá žádného zájemce. Tomu nerozumím. Když zadám inzeráty a do pár dnů nemám zájemce, tak po měsíci už nic neprodám, protože už to je starý inzerát a to by případný kupující musel mít opravdu hodně času, aby můj inzerát našel. To mám inzerát smazat a každých pár dní dávat znovu?
Některé zboží je za stejnou cenu jako v kamenném obchodě, ale musím ještě připočíst poštovné. To se přece vůbec nevyplatí - a přesto je hodně kupujících.