Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mám na výměnu kafe a Lipánek, vyměním za cokoliv chybí mi toho hodně ![]()
Stále sháním: 2 x rajče, banán, jíšku, Relax džus, BeBe sušenky,
Coca-colu
Na výměnu mám:Ramu, 3× Olmíci, 2× Lipánek, Majku, Smetanu, Persil,
rohlík, 2× Pedigrii, Perličku, 2× hořčici,
Lovisa pro kočku,
Prosím, nemáte někdo? Předem děkuji.
@simushka888 mám ramu, zmrzlinu,2× granule jestli nechcete vymenit za lipanek a jacobs velvet
Ahojky na výměnu můžu nabídnout: 2louisa kočičí krmení, 1rama, 1piccolinis, 2polomáčené sušenky, 1rohlík, 1bebe sušenky, 2ananas, 1kafe gold, 1olmíci
sháním: banán, cocacola, růžovou poděbradku, finich, pedigree, milku, jíšku, utěrky leifheit, šunku fitnes, džus relax, smetana, penny karta, fanta, maso, persil, rybí prsty, hořčice, mléko, olej, apetito
takže kdyby někdo chtěl vyměnit za to co sháním ať pisne ![]()
Ahoj ![]()
Nabízím: 2× ananas, 2× apetito, 1× colgate, 2× fitness šunka, 1 x leifheit, 4× konzerva pro kočky, 3× mlíko, 2× mocate gold, 1× pedigree, 1× penny karta, 1× rybí prsty.
Sháním: 2× baterky energizer, 2× pizza, 2× coca cola, 2× pomazánkové máslo, 2× rama.
Pokud chcete vyměnit, napište
Předem díky!
@holcina20 vase kocici krmeni a polomacene susenky za banan a pedigree? ![]()
@Anik6 píše:
@holcina20 vase kocici krmeni a polomacene susenky za banan a pedigree?
jéé tak pedigree už mám slíbeno od jiné paní. a nemáte ještě něco jiného, za chvíli jdu na poštu tak bych vám to mohla poslat.
@marty85 píše:
Ahoj
Nabízím: 2× ananas, 2× apetito, 1× colgate, 2× fitness šunka, 1 x leifheit, 4× konzerva pro kočky, 3× mlíko, 2× mocate gold, 1× pedigree, 1× penny karta, 1× rybí prsty.Sháním: 2× baterky energizer, 2× pizza, 2× coca cola, 2× pomazánkové máslo, 2× rama.
Pokud chcete vyměnit, napištePředem díky!
mám ramu a pizzu ale jen jednou tak jestli chcete
Holky tak mam ještě ramu a pedigree nemáte zájem za něco vyměnit? nemam toho ještě docela dost
@Anik6 píše:
@holcina20 mam milku, dzus a fantu..tak si vyberte
já se omlouvám ale kočičí krmení už nemám, mám 2polomáčený, rohlík, fafe gold, ramu a olmíky.