Miniatury zboží - Penny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69117
27.12.13 14:45

@rejžička tvoje jsou vsecky papirove, co? Taky mam radsi ty plastove, ale i papirovych mi dost chybi. Jinak z tech mych je plast (takove ty sacky) jeste persil, salam kremesnik a polomacene. Napisu odpoledne SZ, jeste se chystam do Penny a treba neco ulovim ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
652
27.12.13 14:47

Penny miniatgüry pro dcerky....

Dobrý den, prosíme hodné lidičky, co chodí do Penny a nechali by nám pro dcerky /pokud nesbírají/penny miniatury. Dcerky děkují za každou nabídku. Pokud možno darování, výměnou nebo za poštovné.
Na výměnu máme kartičky a samolepky z penny, z billy, z albertu, 36 bodíků z kauflandu na nože a příbory, 1bod z albertu na slevu na nádobí, 1 bod z lídlu na vánoční cd lucie bílé, obaly od sedity, obaly od čokoládek kraš.., 8plyšband bodíků, z miniatur mám zatím navíc jen dušenou šunku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
27.12.13 14:48

@ugluk Jasně, v pohodě. U nás už miniaturky došly, proto jsem začala měnit. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
27.12.13 15:24

Sháníme už jen konzervu pro kočky a mléko.
Navíc máme Ramu (2×), Pedigree (2×), toaleťák Tento, Ondrášovku (fialová) a paštiku Májku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
27.12.13 15:29

@rejžička Kdyby u vás dřív nedávali miniatury za nic, jak jsi tady někdy začátkem prosince psala, tak by je ještě měli, viď.

Jinak taky máme raději ty plastové, už proto, že jsou trvanlivější. Zase se hůř posílají. Tuhle mi přišly výměnou Olmíci a ten horní plast byl prasklý, jak to někde zmáčkli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
27.12.13 16:52

@IvaB Taky jsem si říkala, že rozdávali, až se předali.. :mrgreen: Ale tak, prodavačkám je to asi jedno, je to do vyprodání zásob, tak co.
Já teď posílala výměnou a raději v bublinkové obálce. Ty posíláš v obyčejné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
27.12.13 18:47

@rejžička
Já posílám v bublinkové a pěkně z pošty doporučeně za 34 nebo 37 Kč (protože jsou obálky vyšší než 2 cm, tak mi to ani obyčejně nevezmou). Prasklí Olmíci přišli mně, v obyčejné obálce a s áčkovou známkou. To jsem mohla být ráda, že jsem ještě nemusela doplácet za poštovné :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
27.12.13 18:49

@IvaB Já to pochopila, že přišly tobě, jen mě právě napadlo, jeslti všichni posílají v papírových. Já poslala v papírové obálce jenom jednou, a to zrovna dneska, protože šlo jenom o jednu krabičku, tak jsem ji rozložila. Tak vím, že se jí nic nestane, nepromáčkne se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
27.12.13 18:57

@rejžička
Asi jak kdo. Přišly mi i papírové obálky i bublinkové (zrovna dneska jablko a Coca Cola, tak to by se do papírové ani nevešlo).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
28.12.13 07:23

Nabízím Fantu a Ramu (oboje plastové). Nesbíráme, tak za poštovné nebo nějakou malou blbost pro kluka, která Vám leží nevyužitá doma.
TAK UŽ JSOU PRYČ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
28.12.13 10:07

Holky, mám na výměnu mléko, ramu, tvaroh, leifheit, pedigree 2×, colgate a zmrzlinu. chybí nám toho ještě dost, nabídne někdo něco??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
28.12.13 11:59

Ahoj holky, nabízím na výměnu: bebe, fitnes šunku, penny kartu, 2× kočičí konzervu, relax džus, mléko, apetito, polomáčené sušenky, gold kávu.

Sháním: rajče, nůž, persil, coca - cola, velvet, manhaten zmrzlinu.

Posílám při výměně alespoň 3 kusů, děkuji za nabídky. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3389
28.12.13 14:57

Ahojky holky,
nabízím: Persil 1×, Penny kartu 2×, džus Relax 3×, Lipánek 1×, hořčice 1×, Májka 1×

sháním: Coca-Colu, Odol, Olmíky, voda Tanja, Milka, Jacobs Velvet, smetana Kunín, konzerva ananas
Děkuji za nabídky :)

Příspěvek upraven 31.12.13 v 15:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
28.12.13 15:01

Ahoj, dneska coz je dost pozde jsem se dozvedela o tehle miniaturach.Mala dostala zvukovou pokladnu k vanocum a cely den jen prodava.Chci se zeptat, zda by nekdo z vas nemel nejake kousky na prodej? Samozrejme za rozumnou cenu za kus. Rekneme do 5kc? Popravde ani nevim, jak to chodilo v penny za jak velky nakup zobicko davali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
652
28.12.13 15:07

Pro dcerku

Dobrý den, prosíme hodné lidičky, co chodí do Penny a nechali by nám pro dcerky /pokud nesbírají/penny miniatury. Dcerky děkují za každou nabídku. Pokud možno darování, výměnou nebo za poštovné.
Na výměnu máme kartičky a samolepky z penny, z billy, z albertu, 36 bodíků z kauflandu na nože a příbory, 1bod z albertu na slevu na nádobí, obaly od sedity, obaly od čokoládek kraš.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová