Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nabízím miniatury: 2× banán, Cola, tvaroh, Leifheit, Pampers
Sháním: jablko, rohlík, baterky, ananas, Relax džus, smetana, Piccolinis, hořčice,
rybí prsty, pomazánkové máslo, Apetito, Colgate
@Catlea píše:
Nabízím miniatury: 2× banán, Cola, tvaroh, Leifheit, PampersSháním: jablko, rohlík, baterky, ananas, Relax džus, smetana, Piccolinis, hořčice,
rybí prsty, pomazánkové máslo, Apetito, Colgate
Relax, baterky, Apetito mám. Šlo by vyměnit za bánány a Colu? Píšu SZ. ![]()
Sháním : energizer, růžovou vodu, nůž, olej, pomazánkové máslo, májku, bebe, polomáčené sušenky, hořčici, persil a fantu
Nabízím :2× coca-cola,2× leifheit, uherák,4× colgate,2× mléko,3× tvaroh
Můžu vyměnit i za rohlíky a jablka
Sháním Penny miniatury – rajče, jablko, rybí prsty, dobré maso, případně ještě nůž, parní čistič Leifheit a Penny kartu.
Nabízím minipizzu, konzervu pro kočky, zmrzlinu Manhattan, smetanu Kunín, Pampers, baterie a kolínka.
Díky za nabídky.
Nabízím: Bebe dobré ráno, rybí prsty, Penny karta 2×, Uherák, Májka, horčice, džus 2×, Persil, popř. Pampers, Colgate, Finish, hotová jíška, Fitness šunka
Sháním: Coca-Cola, Odol, Olmíci, konzerva s ananasem, Milka, Velvet, smetana Kunín, voda Tanja, kočičí konzerva
Děkuji za nabídky! ![]()
Sháním ještě pro švagrovou: Ontrášovku a Tento toaleták.
Nemáte někdo?
Na výměnu má asi 20 různých miniatur. ![]()
Děkuji za nabídky.
Ráda bych vyměnila miniaturky:
Shaníme:jablko, banán, rajče, wc Tento, Zubní pastu Perličku, tablety do myčky, granule pro pejsky, jižka, máslo Ramu, kávu Velvet, nudle, dušenou šunku, pizzu,
druhý salám ne uherák, prášek Persil, rybí prsty, zelenou ondrášovku, mléko, a nůž
Nabizíme na výměnu: rohlík, čokloládu Milku, konzervu pro kočky, jogurt Olmíka a džus Relax, také můžem nabídnou samolepky naše Země báječná cesta za poznáním,
25 bodů známek z Kauflandu na nože nebo příbory.
Prosím nabídněte!! ![]()
Ahojky 5dana, máme vše, co potřebuješ, můžem chtít ještě granule pro psy a kočičí konzervu? zatím jsem to celé ty inzeráty neprošla, tak nevím, co je u tebe teď aktuální?
Lenja
IvoB, potřebujem fialovou ondrášovku. Máme mléko…Měníme? Lenja ![]()
@lenja3 píše:
Ahojky 5dana, máme vše, co potřebuješ, můžem chtít ještě granule pro psy a kočičí konzervu? zatím jsem to celé ty inzeráty neprošla, tak nevím, co je u tebe teď aktuální?Lenja
Sháním už jen pro švagrovou: Tento toaleťák, Ondrášovku a asi Křemešník. ![]()
Ahoj : sháním : energizer, růžovou ondrášovku, persil, pomazánkové máslo, polomáčené sušenky, jablko, rohlík
nabízím : 2× leifheit,3× tvaroh, rybí prsty,3× mléko, penny kartu, finish, apetito, uherák, džus, coca-colu, ramu, jíšku,2× ananas, šunku
Kdyby někdo chtěl, zbylo nám: 2× džus Relax, 1× baterky Duracell, 2× kolínka, 2× Fitness šunka.
Měním za plastové nebo dle domluvy.
Ráda bych vyměnila miniatury:
Schaníme:jablko, banán, rajče, wc Tento, zubní pastu Perličku, tablety do myčky, granule pro pejska, jižku, máslo Ramu, kávu Velvet, nudle, dušenou šunku, pizzu, salám Křemešník, prášek Persil, rybí prsty, zelenou minerálku, mléko a nůž.
Nabizíme na výměnu:rohlík, čokoládu Milku, džus Relax, konzervu pro kočky, jogurt Olmíka, samolepky naše země báječná cesta za poznáním, nebo koupím do pěti korun/ks.
@lenja3 píše:
IvoB, potřebujem fialovou ondrášovku. Máme mléko…Měníme? Lenja
Ahoj,
u diskusí tohoto typu doporučuju číst spíš od konce. Hodně nabídek a poptávek je už aktualizovaných.
Já aktuálně sháním už jen jablko, případně ještě nůž a parní čistič Leifheit.
Nabízím už jen minipizzu, konzervu pro kočky, Pampers a mléko.
Jablko mám, pošlu. já bych potřebovala teda konzervu pro kočky…