Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
mám tu několik miniatur(mrknu se, až bude chvíle, kolik jich je, tipuju tak 8 ks), dcera je na to ještě moc malá, pošlu je všechny za nějaký bavlněný roláček vel. 80 nebo 86 ![]()
Já mám na výměnu: 3× Duracell, 1× Pampers, 1× Penny Karta, 4× Relax, 1× Mléko, 1× Finish, 1× Apetito, 1× Bebe, 3× Kolínka, 1× Fitness šunka.
Sháním ovoce a celkově plastové miniatury, ty se nám líbí víc. Nabídněte, domluvíme se. ![]()
Sháním poslední Penny miniaturu - konzervu pro kočky Louisa (může být i 2×), případně ještě rajče, smetanu Kunín, dobré maso, ananas konzervu, pizzu, tvaroh, rybí prsty, Coca Colu, jablko.
Nabízím bohužel už jen Penny miniatury - 2× Pedigree, 1× Rama nebo nějaké spotřební body a čárové kódy (Nivea, Harmony, Milka, Lagris, Aquila, Lipánek).
Díky za nabídky.
Pro ty, kteří mají v dosahu Penny, kde ještě vydávají miniatury, mám dobrou zprávu - Akce prodloužena do 17. 1. 2014!
http://www.penny.cz/…ontent1.aspx
Tak hurá na nákup!!! ![]()
„Moravanda“ Ahoj, sháníš ještě: zubní pasta colgate, čístič oken (mohou být i dva), tvaroh, možní i banán a plenky
Pokud mi to výjde, tak by mi jedna slečna měla poslat více miniatu, protože je nesbírá.
Měla bych zájem o: zubní pastu odol, milku, pomazánkové máslo nebo smetanu, olmíci a májku
@ugluk píše:
@Sunnny shanim rybi prsty a pizzu a nabidnu kremesnik a polomacene susenky.
Již nesháním nic, známá mi nabídla výměnou vše co nám chybělo.
Nezlobte se.
@holcina20 píše:
Sunny: tak klidně 3miniaturky za rybí prsty
Bohužel, již jsem od známé sehnala vše co nám chybělo. Nezlobte se.
O víkendu budou upřesňovat co od nás budou ještě chtít. Pokud mi rybí prsty zbydou ozvu se.
Nabízím: 3× Duracell, 1× Pampers, 1× Penny Karta, 4× Relax, 1× Mléko, 1× Finish, 1× Apetito, 1× Bebe, 3× Kolínka, 1× Fitness šunka, 1× Leifheit.
Vyměním za plastové miniatury, nabídněte. ![]()
Jsem asi naivní, ale sháním pro syna miniatury. U nás už je nedávají.
Má vozík a pokladnu, ale není co nakupovat. Kdyby se jich někdo chtěl zbavit, rádi uvítáme.
Cena dohodou, ev. osobní odběr. Bohužel na výměnu nemáme nic.
Prosím psát pouze do SZ, děkuji moc. ![]()
Sháním ještě druhé dcerce miniatury:pizza, pasta colgate, tablety do myčky, šunka, hořčice, jíška, jablko, káva velvet, čistič oken, mléko, olmíci,2×polomáčené sušenky, pomazánkové máslo, kyselka tanja, toaletní papír. Mohu nabídnout penny miniatury lipánka, káva mokate gold, olej, jídlo pro kočky, májka, uherák, křemešník, pedegree, samostatné samolepky a kartičky z penny, z billy, z albertu, nebo i plné album simpsonovi, naše země, Fascinující pravěk, 36 bodů+prázdnou kartu z kauflandu na příbory a nože, obaly od sedity a od čokoládek kraš,1bod z albertu na slevu na nádobí nebo třeba za poštovné nebo za poštovní známky. Dcerka děkuje za každou solidní nabídku…
U nás před nový rokem miniatury došly, ale jak tu akci prodloužili, tak je do obchodu dodali, možná to tak udělali i v ostatních obchodech
Tak mě už chybí jen: Coca-Cola a Ondrášovka červená.
Kamarádce: Jíška, BeBe, Colgate pasta, Rajče a Jablko.
Navíc máme:Smetany, Olmiky, Hořčice, Lipánky, Ananasy, Baterie,
Rohlík, Ramu, Fantu, Zmrzlinu, Majky, Uherák, Gld káva, Jacobs,
Leifheit, Karta, Pedigree, Piccolinis, Milka, Odol, Persil, Mléko.
Najde se i něco jiného. Hlavně sháním to svoje. ![]()