Mladé, zajištěné holky "k světu" - bez partnera

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20767
12.5.16 20:57
@Whiskin píše:
Já teda mam ten samý „problém“. Mám super job, bydlím sama, taky ráda vařím a peču, díky sportu jsem hezky vyrýsovaná, obličej je taky občas docela fajn..:D. Ráda se sebevzdělávám nebo čtu odborné knížky, abych si neustále rozšiřovala obzory. Jako jo.. jsem spokojená sama se sebou, ale chlapa pro život taky nemůžu nějak sehnat. Já si myslím, že bohužel většina chlapů se lekne zdravě sebevědomé a finančně nezávislé holky, prostě to v sobě maj nějak zakodovaný asi..

Můj bývalý přítel mě chválil za to, co umím a jak to všechno stíhám, ale vím, že na druhou stranu ho to taky pěkně žralo. A od rozchodu (což je půl roku) jsem nepotkala nikoho, s kým bych si uměla představit život.

Ale ono to nějak dopadne..jednou prostě bude líp a hotovo.

Tak to si teda vůbec nemyslím. Já totiž nevím, jak by chlap v začátku tohle vlastně zjistil, leda že by to nebylo zdravé sebevědomí, ale přehnané spojené s chvástáním se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.5.16 20:59
@Bora-Bora píše:
Já to samozřejmě neshazuju, ale pokud napíše a nedejbože i někomu říká, že „má práci adekvátní svému vzdělání a titulu“, tak potenciální adepti můžou získat pocit, že je to sebevědomá feministka, která chlapa vlastně ani nepotřebuje. At je to, jak je to, chlapi i v dnešní době mají potřebu se o ženu svým způsobem starat.

To by mě nenapadlo, jak se to dá pochopit. To jsem samozřejmě psala z toho důvodu, abyste se lépe vžily do mé situace a poznaly alespoň v hrubých rysech, jak žiju. Jinak si myslím, že i sebevědomá žena může toužit po tom správném chlapovi - ochranáři, který by jí byl oporou.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.5.16 21:01

Mrzí mě, že jsem se asi špatně vyjádřila (nebo je vážně chyba v mé osobě) a že jsem vás tady tak pobouřila. Normálně bych nad tím mávla rukou, ale dnes si to asi beru k srdci přespříliš, proto nechám diskuzi volně plynout a já se pomalu přesunu k decce červeného a horké vaně.
Pěkný večer přeji.

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
12.5.16 21:04

Můžu se zeptat, co všichni máte s tím vařením a pečením? Jiné koníčky máte nějaké?

• Citovat
  • Upravit
20767
12.5.16 21:05
@Anonymní píše:
Mrzí mě, že jsem se asi špatně vyjádřila (nebo je vážně chyba v mé osobě) a že jsem vás tady tak pobouřila. Normálně bych nad tím mávla rukou, ale dnes si to asi beru k srdci přespříliš, proto nechám diskuzi volně plynout a já se pomalu přesunu k decce červeného a horké vaně.
Pěkný večer přeji.

Proč si to tak bereš? :nevim: Dyť to může být fajn pokec. Mně spíš přijde, že si překážky stavíte samy, obě. Já bych vlastně podle vás neměla být v pětadvaceti vdaná :think: Finančně nezávislá jsem od dvaceti, teď snad úspěšně dokončím druhou VŠ, mám dvě zaměstnání, vysportovanou figuru, sebevědomí mi myslím také nechybí… no, možná to bude tím, že to chlapum necpu :think:
Nech si poradit a neber zle, když ti někdo řekne něco ošklivého, spíš to ber jako podnět k zamyšlení ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
12.5.16 21:06
@Mango_Lassi píše:
Můžu se zeptat, co všichni máte s tím vařením a pečením? Jiné koníčky máte nějaké?

No jakože jsou to holky na vdávání, ne? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
12.5.16 21:07
@Bora-Bora píše:
to doufám, ale když na to přijde řeč, může to vypadnout ani neví jak, neúmyslně :nevim:

Snad ne, to by se pak nebylo čemu divit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
12.5.16 21:11
@radkka píše:
No jakože jsou to holky na vdávání, ne? :D

S tímhle nastavením se nedivím, že jsou samy. 8)

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
12.5.16 21:20

@Bora-Bora No jo no. Další úspěšná ředitelka zeměkoule, které to stále „nevychází“ ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.5.16 21:39
@Mango_Lassi píše:

Baví mě to a ráda se dobře najím. Peču i na kšeft a je to taková moje odreagovačka. Jinak mám ráda sport - běh, kolo, brusle, v zimě lyže, snowboard. Občas zajdu na nějaké cvíčo, občas si něco přečtu, taky mám ráda turistiku a ráda fotím. Pak mám nějaké hodně specifické koníčky, ty ale neprozradím, neboť by mě podle nich známí odhalili :mrgreen:

@radkka Nemusíš své tvrzení překrucovat, předtím to odhadlas naprosto přesně. Chtěla jsem vám tím popisem přiblížit mou situaci, nevykládám chlapům na potkání, co jsem vystudovala, kde dělám a kolik měsíčně vydělám. Vlastně v počátcích ráda mluvím o obecnějších věcech, což souvisí s tím, že mi prostě trvá, než člověku uvěřím a povykládám mu kde co.
Jinak gratuluji k úspěchům a držím pěsti ke státnicím. Není to tak dlouho, co jsem dodělávala druhou vejšku já, a musím říct, že při práci na plný úvázek to nebyl žádný med. A to jsem k tomu neměla toho manžela, o kterého bych musela pečovat.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.5.16 21:42

Prosím aninym zachovat, jinak śazat - píšu o třetí osobě, která by mě poznala.

Zakladatelko, nemyslím to teď vůbec zle, tak se prosím neuraž. Nezkoušela ses někdy zeptat někoho, komu věříš, že ti řekne pravdu, na to, jak na něj působíš? Ideální by byl nějaký chlap.
Když jsem si přečetla tvůj příspěvek, tak jsem měla pocit, že to píše má kamarádka. Je to jako kdybys jí skoro citovala. Taky nechápe, kde je chyba, lepí se jí na paty buď zadaní anebo totální zoufalci, připadně děvkaři, a kouká se na sebe hodně podobně jako ty. Jenže já vidím něco jiného - průměrnou, fajn holky, která se o sebe umí postarat (což je super), ale která se bojí budoucnosti bez chlapa. Totiž na akcích se s každým chlapem baví, háže očka (a přitom by řekla, že flirtuje jen maličko, jinak se prostě normálně baví) a když už s ní někdo zapřede řeč, tak má pocit, že je vyhráno a hrozně tlačí na pilu. Dva fajn chlapi, kamarádi, mi řekli, že z ní mají strach, protože mají pocit, že chvátá/bude chvátat na závazky a to je děsí (přitom tohle byli kluci, kteří sami hledají vážný vztah). A lepí se na ní většinou buď pitomci, které ona nechce, anebo děvkaři, kteří vycítí příležitost a využijí to. A když už jí uloví nějaký ten děvkař, tak je to přesně tak, jak to viděli ti fajn chlapi - do týdne se k dotyčnému kvartýruje skoro denně, do měsíce s ním většinou bydlela. Tyhle vztahy jí vždy vydrží tak rok, protože tomu chlapovi to vyhovuje (má doma fajn ženskou, ona se o vše doma postará,…), a ona se hrozně snaží, aby to vyšlo. Nakonec to zatím vždy vzdala. Ale bojím se dne, kdy si řekne, že už je moc stará a s někým takovým zůstane a pořídí si rodinu. :(
Takže moje rada - zeptej se na upřímný názor někoho dalšího a hlavně se budoucnosti neboj a nikam nechvátej. Držím palce. :hug:

• Citovat
  • Upravit
452
12.5.16 22:01

Myslím, že problém bude v tom jaké typy mužů přitahuješ. A vypadá to, že takové, kteří nehledají vážný vztah, ale spíše povyražení. Je dost možné, že ti, kteří jsou kolem tebe a hledají vážný vztah, tak se tě bojí oslovit, nebo z něčeho usoudí, že nejsi vhodná pro vážný vztah :think:
Já měla vždy spíše opačný problém, nechtěla jsem se vázat, chtěla jsem nejdříve poznat co vlastně chci a koho vlastně hledám (tím pádem jsem opravdu nikdy netlačila na pilu, jak píše Anonymní 2). No a přitahovala jsem samé chlapy, kteří to mysleli vážně, takže pak byli často zklamaní. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.5.16 22:15

@aquawoman + Anonymní 2
Jo, je to možné.
Ale jak psala Anonymní 2 o své kamarádce, která se po měsíci nakvartýrovala k děvkaři, to rozhodně můj případ není. Mně právě takové větší kroky ve vztahu trvají. Musím prostě chlapa napřed trochu poznat a trochu mu začít důvěřovat, než se vztah někam posune…
Prostě jsem se spálila a jsem v tohle směru hodně opatrná. Což možná chlapy mate, když mi jinak nevadí s nimi komunikovat a normálně se bavit :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2687
12.5.16 22:28

No ja mam casto dojem z takovych tech holek, ktery jsou jakt takz pekny, maji vzdelani, dobrou praci, ze maj nosanek trochu nahoru. ;) Ze proste miri vysoko a chtej nekoho tezko dosazitelnyho.
Navic mi prijdou vic chladny, moc rozumove, ja mam radsi spontani, vasnivy holky. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
12.5.16 22:34

Takže myslíš, že se dokážeš seznámit i s muži, kteří hledají vážný vztah?
Protože mě napadlo, že můžeš vyhledávat typy, kteří jsou atraktivní pro ostatní (pro všechny ženy), kteří se snáze seznamují a takoví jsou povětšinou ti děvkaři (typičtí alfa samci). Možná máš jen pocit, že nemáš vysoké nároky - takové jsem zase znala chlapy, oni neměli vysoké nároky na ženu (podle nich), podle mě byly dost vysoké a proto nemohli dlouho najít partnerku. Ale jako to jsou stále jen úvahy, asi bych udělala to, co radí anonymní 2 - prostě se někoho zeptat, jak působíš a třeba ten problém odhalíš :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí