Moc jsem si tady nepokecala

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2349
11.1.22 14:21
@Pudloslava píše:
ty jo, to je dobrej příspěvek :-)
taky sem chodím dlouho, zejména, řekla bych, vzrostla agresivita uživatelek až pomalu na úroveň fcb. V podstatě tady dostaneš hrubě vynadána prakticky za cokoli. I jen že ses zeptala a nepoužila google. že lidi neumí dobře poradit, za to nemohou.

velká pravda, ale jestli sis všimla, vdycky jsou ty samé nicky (nebudeme jmenovat). Já už je kolikrát ani nečtu, protože je jasné, že to bude zas nějaká jedovatost. A od takových tragédů by si nikdo neměl kazit den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
11.1.22 14:25

Já tu začla chodit před 17 lety :lol: S pauzou na éru baby-café. A jako rozhodně jo, jiný to bylo. A ne jen tím, že to bylo mé naivní a krásné mládí. Fakt tehdy na těch fórech byl ještě společenský výsek specifický. A taky v té době ty fóra nebyly holdingový byznys s obratem v reklamách v řádu stamilionů, často to měl na starosti jeden člověk, byla to jeho stránka a ten člověk tomu většinou výrazně udával tón a tak nějak se to vědělo a dlouho celkem respektovalo, to stádečko si víc jako v běžným životě drželo jeden ráz a nepasující se víc drželi dál :) Pak přišel facebook, hodně fór to nepřežilo, emimino se ještě před rozpadem podařilo (pro původní autorku snad) výhodně prodat a tak je to teď fórum velké a živé, ale zas tu máme adminy, co si asi odskakují z recepce Penamu a netuší, která bije, máme placené zakladačky témat, aby bylo živěji, občas nějaké úchyly a puberťáky no a taky prostě komplet průřez společností, kdy většinou lidská blbost a slabosti jsou o dost hlasitější :) Ale vážně jako guilty pleasure super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
11.1.22 14:31
@Anna766 píše:
Ani se nedivím někdy že se zakladatelka tématu odmlčí, potom co se na ni slétnou uživatelky, místo toho aby třeba poradily, tak začnou rozebírat nastíněný problém, hledat v příběhu nejasnosti, lži a rozpitvávat to jako žábu, nahazovat výmysly a doměnky, vkládat něco co tam vůbec nebylo :nevim:
:potlesk: :potlesk: :potlesk: no přesně…a i když se zapojí, stejně jí obviní, že lže :lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12885
11.1.22 14:48
@Anonymní píše:
@Liberalissima
Přesně, tak to nečtu když mě to rozčiluje, diskuze, kde mi přijde že mají hloupý už název, prostě ani nerozkliknu…ono pro všechny koho se nějaký problém netýká, je hrozně jednoduché být nad věcí a říct druhému ať nehysterčí. Já už taky kolikrát prosvěcela test baterkou, jestli na něm opravdu něco není, protože už jsem byla zoufalá. Jasně no, kdybych měla doma tři děti, tak by mi to taky přišlo směšné, protože počít dítě je přece to nejjednodušší na světě, někdy jednodušší, než by si člověk přál. To samé s jinými problémy, pokud mě nezajímá šetření, protože peníze mám, nebo hubnutí, protože štíhlá jsem, nelezu tam a nepovyšuju se nad diskutující, co to řeší za ptákoviny, že makat a nežrat je přece tak snadné. Moc to nechápu, proč do „snažilek“ je takovým folklorem si kopnout.

ja jsem byla tupa opacnym zpusobem, psala jsem na skupinu (mam i jinou, mezinarodni, kde jsme k sobe chapavejsi) jestli se tento „duch“ pocita a mela jsem kompletne pozitivni test, zadneho ducha :mrgreen:

Ted kdyz na to koukam zpetne, tak se sama sobe smeju, ale v tu chvili mi to vubec nedochazelo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesmírná drůbež
11.1.22 14:52

Zrovna jsem chtěla něco založit, ale asi se na to raději vyse*u. :lol:

• Citovat
  • Upravit
Vesmírná drůbež
11.1.22 14:56

Rodina.cz, xChat a Dáma! To byly časy.

• Citovat
  • Upravit
5132
11.1.22 15:04

Jsem muž, přesto si dovolím přispět na e-mimino. Před lety mne zaujalo toto fórum tím, jak se dlouze (téměř do nekonečna) diskutuje podle mne i o jednoduchých otázkách. Konkrétně to byla otázka dědictví, hned na začátku to někdo zodpověděl, ale jiní se s tím nechtěli smířit, takže byl připsán odkaz na zákon ani to nepomohlo a nezabral ani citát zákona. Prostě se stále rozebíralo dokola (a moje sestřenice to měla jinak ap.). Já sám se svým způsobem bavím rodinným právem a několikrát jsem narazil např. na to, jaké dítě dostane příjmení, když rodiče mají odlišné. Podle zákona to vypadá jednoduše: rodiče vyberou příjmení jednoho z nich, a když se nedohodnou, rozhodne soud. Ovšem najdou se lidé, kteří jsou o tom schopni diskutovat i několik dní.
Prostě někteří lidé jsou jako Jan Hus, než by přiznali, že nemají pravdu, nechají se raději upálit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40536
11.1.22 15:07
@Gežitka píše:
Musím říct, že jsem si tady moc nepokecala. Chodila jsem sem, tak před osmi lety na mateřské a ta úroveň tohoto fóra byla mnohem vyšší. V podstatě bylo lepší poradit se tady, než třeba u doktora. Asi jsem chodili i nějaci odbornici.I ty kategorie a tak, byly lépe rozdělené. Asi už jsem nechodí moc lidí. Nebo mámči na mateřských nemají tolik času. Tak jsem se chtěla zeptat jestli je tady někdo, kdo sem chodí dlouho a jak to vidí. Nebo jestli je celkově nějaké lepší fórum pro ženy v domácnosti.

Pro moje intelektuální potřeby to je zde plně dostačující, jsem spokojena. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20975
11.1.22 16:00
@Pudloslava píše:
ty jo, to je dobrej příspěvek :-)
taky sem chodím dlouho, zejména, řekla bych, vzrostla agresivita uživatelek až pomalu na úroveň fcb. V podstatě tady dostaneš hrubě vynadána prakticky za cokoli. I jen že ses zeptala a nepoužila google. že lidi neumí dobře poradit, za to nemohou.

Tak hlavně lidi ten google neumí vůbec používat dle mrak témat tady. Nebo vůbec netuší, co je vyhledávač spíš. Jelikož si nejsou schopni vyhledat přesně ty stejné informace, které se tu píšou 10× do týdne a jsou tady na fóru 1000×. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7788
11.1.22 16:03

@klamonožka @Sedmnactnulajedna
A já se klidně i pochlubím a dokonce lákám další dobrý duše :jazyk: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23071
11.1.22 16:06

@Gežitka Já už tu straším skoro 9 let a nevím jak diskuze, ale to uspořádání pravda, bývalo lepší, někdy i mi emimino vypadne a nejde hned nahodit, to ale nemusí být vždy jejich serverem, ale u nás připojením. Jinak já si čtu tady vše, co mě zajímá, plus mé diskuze, kam přispívám. Jsem tu docela ráda a kolikrát tu taky najdu otázky na mé odpovědi, co hledám. Nebo zadám do googlu problém ohledně zdraví a většinou na prvním místě mi vyjedou diskuze e emimina :mrgreen:
A taky je fajn, že diskuze jsou rozmanité, nejen o gyn. problémech, dětech, kojení, porodech, ale i z jiných soudků ;)
Nejvíc se kolikrát pobavím nad uzamčenými diskuzemi, když ještě nejsou smazány, to se kolikrát nasměju, ale snad spíš holkám, že těm zakladatelům té diskuze odpovídají a jak odpovídají, jak už jsou na nervy a tak :lol:
Takže za mě zatím docela dobrý :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43039
11.1.22 16:14
@Cenarius píše:
Tak hlavně lidi ten google neumí vůbec používat dle mrak témat tady. Nebo vůbec netuší, co je vyhledávač spíš. Jelikož si nejsou schopni vyhledat přesně ty stejné informace, které se tu píšou 10× do týdne a jsou tady na fóru 1000×. :roll:

což ale není důvod do někoho rejt. Buďto poradím, nebo je zde také možnost se do diskuse vůbec nezapojovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
11.1.22 16:47
@Luboš P píše:
Jsem muž, přesto si dovolím přispět na e-mimino. Před lety mne zaujalo toto fórum tím, jak se dlouze (téměř do nekonečna) diskutuje podle mne i o jednoduchých otázkách. Konkrétně to byla otázka dědictví, hned na začátku to někdo zodpověděl, ale jiní se s tím nechtěli smířit, takže byl připsán odkaz na zákon ani to nepomohlo a nezabral ani citát zákona. Prostě se stále rozebíralo dokola (a moje sestřenice to měla jinak ap.). Já sám se svým způsobem bavím rodinným právem a několikrát jsem narazil např. na to, jaké dítě dostane příjmení, když rodiče mají odlišné. Podle zákona to vypadá jednoduše: rodiče vyberou příjmení jednoho z nich, a když se nedohodnou, rozhodne soud. Ovšem najdou se lidé, kteří jsou o tom schopni diskutovat i několik dní.
Prostě někteří lidé jsou jako Jan Hus, než by přiznali, že nemají pravdu, nechají se raději upálit.

Hus neměl pravdu :think:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7788
11.1.22 16:52
@fiveta píše:
Mě tu poslední dobou vadí, že zakladatelka založí zajímavou diskusi, kde věrohodně popíše svůj problém a už se pak nezapojí, nenapíše názor na příspěvky. Nechápu tedy, proč diskusi zakládá, stačí jí jen si jí přečíst? Nebo jen někdo shání názory na vymyšlený problém?

Přesně, mě taky. Nedávno ale jedna anonymní po roce šla do své diskuze a napsala „jak to dopadlo“. Tak to se mi líbilo a ocenila bych to mnohem častěji. Raději méně diskuzí, ale tak nějak vyřešené, uzavřené než to, co popisuješ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25138
11.1.22 17:09
@Božislava píše:
Spousta zaregistrovaných smazala své účty. Nováčkové už nedosahují úrovně těch smazaných či zamlklých. Už si nemůžu vzpomenout na ta stará jména.

Já jo. Gladys, Jura, Šája, Kate Black, ještě dříve Lesina, lidi ze všech mých asi osmi uzavřenek, který postupně odcházeli, až uzavřenka zcela zanikla… Sluka, ShadowHunter, Larr, Esterka13 :(, Virginia, Fragola, Rejzicka, CokeLady… a kdoví kolik dalších lidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová