Móda - diskuse na odlehčenou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
532
20.7.12 20:29
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
20.7.12 21:08
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
20.7.12 21:20
@Angua píše:
A království hadrů je u mě St. Oliver, či jak se to píše, minimálně ten zlínský. To nemůžou myslet ani vážně - tílko stojí osm stovek a je to takový hadr, že je přes to vidět :zed:

Mno, tak v Oliveru jsem si kdysi, já neznalá poměrů, koupila džíny za 1500,–. Za týden přišla kamarádka se stejnýma a prý, že je má od Vietnamců za 450,– 8o. To jsem tenkrát myslela, že je tam půjdu pozabíjet, parchanty zlodějský podvodnický :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
20.7.12 22:00

@Melysa pěkné věcičky :D

@KPKristy jako až tak? To je teda hnus…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
20.7.12 22:03
@Angua píše:@KPKristy jako až tak? To je teda hnus…

No, na poblití!
Byly sice hezké, i mi dost vydržely, ale ten princip a ta drzost, to je do nebe volající už!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
20.7.12 22:11

My jsme tu měli taky takový „butik“. Vlastně ještě furt funguje (se divím), jenom se už neprezentuje jako Kenvelo :lol: Nejdřív tam měli normálně asi fejky nebo nevím, nikdy jsem to nekoumala podrobně a je to už dýl, pak teda stáhli název Kenvelo - resp. přidali i jiné značky a začaly se tam objevoval stejné kusy jako u Vietnamců se 100% přirážkou :roll: Ale fakt jsme ze začátku mysleli, že nám tu otevřeli Kenvelo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
20.7.12 22:18

No, mamka mi jednou koupila pěkný šátek v butiku, stál kolem 700,– (to já bych si sama nekoupila) a já ho po čase viděla u ťonků :zed:. Mamce to bylo pak líto, ale já ho nosím ráda, je moc hezkej.
Jen opravdu nechápu, jak je tohle možný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
20.7.12 22:28

Já teda k Vietnamcům nechodím a přiznám se, že už z principu bych si tam nic nekoupila :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
@Melysa píše:
http://www.nextdirect.com/…n-girls/21/5
http://www.nextdirect.com/…r-girls/25/1
a julince dnes prislo toto :)

Hlavně ten 2. kousek je super :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
@Angua píše:
My jsme tu měli taky takový „butik“. Vlastně ještě furt funguje (se divím), jenom se už neprezentuje jako Kenvelo :lol: Nejdřív tam měli normálně asi fejky nebo nevím, nikdy jsem to nekoumala podrobně a je to už dýl, pak teda stáhli název Kenvelo - resp. přidali i jiné značky a začaly se tam objevoval stejné kusy jako u Vietnamců se 100% přirážkou :roll: Ale fakt jsme ze začátku mysleli, že nám tu otevřeli Kenvelo :lol:

jako shop s fejkama? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
20.7.12 22:35
@janine24 píše:
Já teda k Vietnamcům nechodím a přiznám se, že už z principu bych si tam nic nekoupila :cert:

Já tam náhodou nakoupila ultrapohodlné bavlněné kalhotky, které mi jediné vyhovovaly v těhotenství. Kus za 35,–. Víc bych za bombarďáky nedala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
20.7.12 22:39
@KPKristy píše:
Já tam náhodou nakoupila ultrapohodlné bavlněné kalhotky, které mi jediné vyhovovaly v těhotenství. Kus za 35,–. Víc bych za bombarďáky nedala…

respekt, ale já tam fakt nakupovat nepůjdu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
20.7.12 22:40

@janine24 no jsem si skoro jistá, že ty věci na sobě měly napsané Kenvelo. Některé. Teď nevím, nechodím ta z principu, třeba se polepšili :lol:

Já teda u Vietnamců občas nakupuju, hlavně věci na doma nebo takové, u kterých nepotřebuju, aby dlouho vydržely. Nebo když něco potřebuju a na lepší není :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
20.7.12 22:42
@Angua píše:
@janine24 no jsem si skoro jistá, že ty věci na sobě měly napsané Kenvelo. Některé. Teď nevím, nechodím ta z principu, třeba se polepšili :lol:Já teda u Vietnamců občas nakupuju, hlavně věci na doma nebo takové, u kterých nepotřebuju, aby dlouho vydržely. Nebo když něco potřebuju a na lepší není :lol:

no fejky na sobě někdy nápisy mají, ale o to hůř

já právě chodila kolem Vietnamců jen na vejšce a to, co tam měli bylo takový, že to fakt nekupuju :cert: když chci něco na doma nebo za levno, jdu do Time out nebo HM nebo tak něco, ale k nim fakt ne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
20.7.12 22:49

HM mi moc za levno teda nepřijde… Já jsem teď kouupila nějaké tepláky ale kvalitní jsou 139,–/ks, pyžamo za 115,– - to v HM za ty prachy neseženu :mrgreen: z CA mám pyžamo za pětikilo - je fakt, že nejspíš vydrží dýl, než to za stovku, ale zas můžu mít 4 další a nové a jiné :lol: Jako chce to vybírat, ale vybrat se dá. U nás mají v jednom obchodě boží kalhoty, takové béžové nebo jestli je to ta velbloudí nebo co - ale fakt moc pěkné. Jenže už jenom malé :( Teda asi, třeba bych je už oblekla :think:

No fejk bez nápisu já nepoznám :lol: Já neznám pořádně ani značky, natož jejich výrobky - buď se mi to líbí, nebo ne a je mi celkem jedno, kdo to vyrobil. Takže já jsem pro výrobce fejků vděčná oběť - ani nepoznám, že nějaký mám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák