Můj přítel je prase

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
9.2.21 14:02
@Kockazvysocan píše:
Já sice k tématu své řekla, ale tohle jsem řekla taky. Ono i to, s kým žijeme, vypovídá o nás. Ale zakladatelka je na dobré cestě, když má snahu to řešit. Pokud zůstane, ano, budu si o ní myslet, že je stejné prase jako on.

Ja se to snazim resit uz nekolik let, ale jedine, co mi nakonec zbude, je po nem neustale uklizet a uz me to znacne vycerpava.
Pripada ti normalni rikat nekomu, kdo kazdy den travi nekolik hodin peci o domacnost, ze je prase? Jak casto umyvas zachod ty?

• Citovat
  • Upravit
22568
9.2.21 14:14
@Anonymní píše:
Ja se to snazim resit uz nekolik let, ale jedine, co mi nakonec zbude, je po nem neustale uklizet a uz me to znacne vycerpava.
Pripada ti normalni rikat nekomu, kdo kazdy den travi nekolik hodin peci o domacnost, ze je prase? Jak casto umyvas zachod ty?

Několik let? Tak to fakt sorry.
Uklízím denně a to nežiju s dobytkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
9.2.21 14:17
@Anonymní píše:
Pripada ti normalni rikat nekomu, kdo kazdy den travi nekolik hodin peci o domacnost, ze je prase? Jak casto umyvas zachod ty?

Že tě to baví :nevim: vždyť si ho ani nemůžeš vážit, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22568
9.2.21 14:21
@Anonymní píše:

Máte děti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2330
9.2.21 14:31
@Anonymní píše:
Ja to po nem vsechno uklizim. Vzdyt pisu, ze se u nas neustale pere, zachod umyvam nekolikrat denne a dokonce mu i striham nehty.

Ho sbal a pošli tchýni na převýchovu. S takovým prasetem přeci nebudeš žít do konce života. Tož z toho máš, mýt 5× denně záchod, abych se mohla v čistotě vyčůrat já!
Sbal mu tašky a pošli dál. Nemáš důvod si doma vydržovat chlapa prase.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.21 14:33
@Rive píše: Že tě to baví :nevim: vždyť si ho ani nemůžeš vážit, ne?

Me to nebavi.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.2.21 14:34
@Kockazvysocan píše:
Máte děti?

Mame.

• Citovat
  • Upravit
ontarova.stara
9.2.21 14:34
@Anonymní píše:

Ireeenko, ja se ptam proc :think:???

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.2.21 14:38
@FraDeu píše:
Ho sbal a pošli tchýni na převýchovu. S takovým prasetem přeci nebudeš žít do konce života. Tož z toho máš, mýt 5× denně záchod, abych se mohla v čistotě vyčůrat já!
Sbal mu tašky a pošli dál. Nemáš důvod si doma vydržovat chlapa prase.

Tchyne uz nezije.
Co jeste moje curani, to bych si pred tim ten zachod vytrela, horsi je dite. Momentalne je to tak, ze kontroluji, kdy chlap odejde ze zachodu, abych ho mohla umyt a nestalo se, ze do toho vbehne dite.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.2.21 14:39
@JOHNDENVER píše:
Co ti nakonec"zbude"? Pokud to trvá několik let :roll: 🙏 tak to evidentně neřešíš, jen mu děláš služku, čekáš plácání po rameni?
Jsi stejná, jako on, když v tom žiješ, asi ti to zas tolik nevadí, když to trpíš :nevim:
Pokud jsi upoutána na vozík, tak se hluboce omlouvám.

Ja se snazim to resit, jen nevim jak.

• Citovat
  • Upravit
22568
9.2.21 14:39
@Anonymní píše:
Mame.

Těch je mi líto, tebe ne, ty jseš v tom svinčíku dobrovolně, ale je k tomu nutíš ty. Je mi špatně i z tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
9.2.21 14:43
@Anonymní píše:

Zakladni otazkou je, je-li cune nebo nemocny. Ted nemyslim diabetes a ty ranky, ale spise nejaky druh demence, Alzheimer apod. Uvedomuje si to? A paklize ano, je ochotny to resit?
Kolik je mu let?

• Citovat
  • Upravit
12805
9.2.21 14:44
@JOHNDENVER píše:
Co na tom není k tématu? Tobě výkaly, hnis a krev po bytě nepřijde na :poblion:
To jsi fajnšmekr :palec:

tobě chybí základní slušnost k lidem, to je pak těžko diskutovat s takovými lidmi.
Jednou budeš sám starý, mládí rychle uteče…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
9.2.21 14:45
@Anonymní píše:

no tohle nevyřešíš…chlap je prase a ty jdeš a uklidíš to po něm…to bych teda fakt nedělala…já bych s ním prostě nemohla být…bylo by mi z něj na :poblion:…neumím si představit mít doma někoho, komu tohle vůbec nevadí…to přeci není normální…takže buď po něm budeš uklízet a nebo ho vypakuješ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12805
9.2.21 14:47
@Kockazvysocan píše:
Já sice k tématu své řekla, ale tohle jsem řekla taky. Ono i to, s kým žijeme, vypovídá o nás. Ale zakladatelka je na dobré cestě, když má snahu to řešit. Pokud zůstane, ano, budu si o ní myslet, že je stejné prase jako on.

to ano, ale také hodně záleží kolik toho ti lidé spolu prožili, kolik jim je let apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí