Můj přítel je prase

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2249
9.2.21 14:48

Kolik mu je?
Hele, pokud on to nevidí a nemá snahu, tak čau, navíc v tohle vychovávat děti. :nevim:
Otec prase a neurotická matka, která nemá čas na nic jiného než na úklid a sledování, kdy byl taťka na záchodě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
9.2.21 14:49

@drewlet tak na věku by mi teda fakt nezáleželo :mrgreen: bylo by mi úplně jedno jak jsme spolu dlouho, kdyby předváděl něco z toho, co píše zakladatelka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12805
9.2.21 14:51
@Rive píše:
Kolik mu je?
Hele, pokud on to nevidí a nemá snahu, tak čau, navíc v tohle vychovávat děti. :nevim:
Otec prase a neurotická matka, která nemá čas na nic jiného než na úklid a sledování, kdy byl taťka na záchodě…

píší dvě paní, jedna mladá s dětmi a tam je situace jasná.
Druhá starší a tam bych asi zvolila samostatné ložnice, případně oddělené byty v domě, pokud to jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12805
9.2.21 14:53
@Monchichik píše:
@drewlet tak na věku by mi teda fakt nezáleželo :mrgreen: bylo by mi úplně jedno jak jsme spolu dlouho, kdyby předváděl něco z toho, co píše zakladatelka…

zakladatelka je mladá, rozchod, o tom žádná. Já jsem se vyjadřovala víc k té starší paní, co psala po ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
9.2.21 14:54
@drewlet píše:
to ano, ale také hodně záleží kolik toho ti lidé spolu prožili, kolik jim je let apod.

Pise, ze maji male dite, proto se ptam na vek. Bez toho se neodpichneme. Podivej, trochu jina je situace, kdyz spolu zestarnete a ke stari nejake ty neduhy patri. Inkontinence a urcita mira letargie. Tady ale nevime, je-li to nejaka forma predcasne demence nebo je proste jen cune. A bez zakladatelky upresneni to tezko rozklicujeme.
Pokud demence, respektive jakakoliv forma psychicke poruchy a bude ochotny se lecit, bylo by nefer ho opustit. Pokud na to proste kasle a neresi, protoze ona to ta Marena uklidi, nebyla bych s nim, protoze blbecka nikomu delat nebudu. Pokud to neni nemoc, je ten prasecismus vyrazem absolutni neucty k ni a vlastne i jeji praci.

• Citovat
  • Upravit
32325
9.2.21 14:55

@drewlet po ní teda nikoho nevidím…akorát venulka a ta píše o svém otci, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
9.2.21 14:56
@Anonymní píše:
On na prvni pohled vypada normalne, je vzdy osprchovany a cisty.
Jake je souziti s nim jsem zjistila, az kdyz se ke mne nastehoval.
To ale jeste nemel aspon ty kozni problemy.

Tak si mu to měla říct hned po nastěhování.
Aby mi někdo ráchal krev do peřin a čůral na podlahu, to ani kdyby to byl pánbůh (nebo ať si to po sobě taky uklízí)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2330
9.2.21 15:03
@Anonymní píše:
Tchyne uz nezije.
Co jeste moje curani, to bych si pred tim ten zachod vytrela, horsi je dite. Momentalne je to tak, ze kontroluji, kdy chlap odejde ze zachodu, abych ho mohla umyt a nestalo se, ze do toho vbehne dite.

To neřeší pořád tvůj problém s prasetem. Proč se s ním nechceš rozejít a odstěhovat jej?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
9.2.21 15:33
@Anonymní píše:
Ja se snazim to resit, jen nevim jak.

Myslím si, že to nijak nevyřešíš. Jedině ho vykopnout, ale na to ty nebudeš mít srdce. Domluva tady nepomůže, jestli to trvá tolik let a máš malý dítě. Takže až dítě odroste dej mu Sbohem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27265
9.2.21 16:35

Jako krev a hnis bych celkem asi přežila, přeci jen je nemocný, ale aby mi všude po bytě nechával hovní čárku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
9.2.21 16:38

@lleennttiillkkaa nepřežila bych nic z toho…i když je nemocný, může tomu zabránit nebo to po sobě uklidit…tohle je fakt bohužel prase…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22568
9.2.21 16:52
@drewlet píše:
to ano, ale také hodně záleží kolik toho ti lidé spolu prožili, kolik jim je let apod.

U dobytka by mi To bylo jedno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22568
9.2.21 16:57
@lleennttiillkkaa píše:
Jako krev a hnis bych celkem asi přežila, přeci jen je nemocný, ale aby mi všude po bytě nechával hovní čárku?

Nemocný možná, ale ne nemohoucí, aby to nemohl po sobě uklidit. Neznám nikoho s cukrovkou, kdo by žil takhle nechutně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.21 17:00
@ontarova.stara píše:
Zakladni otazkou je, je-li cune nebo nemocny. Ted nemyslim diabetes a ty ranky, ale spise nejaky druh demence, Alzheimer apod. Uvedomuje si to? A paklize ano, je ochotny to resit?
Kolik je mu let?

On si to nejspis neuvedomuje, protoze tvrdi, ze ja jenom hledam duvody, za co ho kritizovat. Je mu 60.

• Citovat
  • Upravit
27265
9.2.21 17:04
@Kockazvysocan píše:
Nemocný možná, ale ne nemohoucí, aby to nemohl po sobě uklidit. Neznám nikoho s cukrovkou, kdo by žil takhle nechutně.

T já taky ne, teda vyjma starých lidí. Říkám, že bych to asi přežila, ne že by mi to bylo jedno. Samozřejmě, že bych po něm nejspíš hejkala, ať si to laskavě uklidí, ale jako mít všude napatlaný hovna, to bych vraždila. Mám doma 3 chlapce a chlapy a když je zadělaný záchod, tak si je zavolám, postavím do řady a on se vždycky některý přizná a samozřejmě si to uklidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí