Můj přítel je prase

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
9.2.21 17:08
@JOHNDENVER píše:
Prosím tě, řekni nám všem, jak konkrétně se tuhle situaci snažíš řešit?

Mluvim s nim o tom, ukazuji mu, co zase vyvedl, rikam mu, ze to ma uklidit, vysvetlila jsem mu, ze kdyz si na zachod sedne, nestane se, ze neco pujde vedle, vysvetlovala jsem mu, jak co cistit a prat, ze si ma rany vzdy osetrit… zlepseni minimalni. Dite by to za tu dobu pochopilo, on ne. Vysvetlovala jsem mu, jak se citim, jake je to pro dite, co kdyby prisla necekana navsteva…
Jenze on to vetsinou bud ignoruje nebo se nastve.

• Citovat
  • Upravit
32325
9.2.21 17:13
@Anonymní píše:
Mluvim s nim o tom, ukazuji mu, co zase vyvedl, rikam mu, ze to ma uklidit, vysvetlila jsem mu, ze kdyz si na zachod sedne, nestane se, ze neco pujde vedle, vysvetlovala jsem mu, jak co cistit a prat, ze si ma rany vzdy osetrit… zlepseni minimalni. Dite by to za tu dobu pochopilo, on ne. Vysvetlovala jsem mu, jak se citim, jake je to pro dite, co kdyby prisla necekana navsteva…

no to ještě nezažil, když se naštvu já :cert: to by se fakt divil…já bych to po něm teda fakt neuklidila…holt by dostal na výběr…buď se bude starat o sebe a o chlív co po sobě nechá nebo se stěhuje on nebo já…v tomhle bych fakt nežila…a ani bych po něm neuklízela…ne když se k tomu takhle staví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
9.2.21 17:18
@Anonymní píše:
On si to nejspis neuvedomuje, protoze tvrdi, ze ja jenom hledam duvody, za co ho kritizovat. Je mu 60.

A kolik ma dite? Vzdyt tohle uz je deda.

• Citovat
  • Upravit
7571
9.2.21 17:20
@Anonymní píše:

Podle me to dela moc chytre.
On vi, ze nemusi delat nic a ty ten bordel uklidis, tak co by se namahal? By byl padlej na hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22568
9.2.21 17:24
@Anonymní píše:

Tohle vysvětlujeş 60letymu člověku? No tvl, je to ještě horší, než jsem myslela.
To dítě máš s ním?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
9.2.21 17:26
@Chytrak píše:
Podle me to dela moc chytre.
On vi, ze nemusi delat nic a ty ten bordel uklidis, tak co by se namahal? By byl padlej na hlavu.

Ze jo? Tohle nebude senilni deda trpici predcasnou demenci. Tohle je vycuranej deda, ktery ma male decko a vi, ze to Marus po nem uklidi.

Slunecnice, sex mate? Perverzni otazka, vim.

• Citovat
  • Upravit
32325
9.2.21 17:27

@ontarova.stara nech toho, teď jsem se nacpala palačinkama a ráda bych, aby zůstaly, kde jsou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
9.2.21 17:29
@Monchichik píše:
@ontarova.stara nech toho, teď jsem se nacpala palačinkama a ráda bych, aby zůstaly, kde jsou :mrgreen:

Az si budes v lete zkouset plavky, jeste Ontarce podekujes :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
32325
9.2.21 17:31

@ontarova.stara no to nevím, kde bych s nimi měla oslňovat :think: tak na vlastní zahradě ;) bohužel se obávám, že letos se nikam vyrážet nebude :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.21 18:18
@ontarova.stara píše:
A kolik ma dite? Vzdyt tohle uz je deda.

Je jeste relativne male, ale i ono si uvedomuje, ze tata po sobe nechava spinu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.2.21 18:19
@Kockazvysocan píše:
Tohle vysvětlujeş 60letymu člověku? No tvl, je to ještě horší, než jsem myslela.
To dítě máš s ním?

Ano, tohle je nase spolecne.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.2.21 18:21
@ontarova.stara píše:
Ze jo? Tohle nebude senilni deda trpici predcasnou demenci. Tohle je vycuranej deda, ktery ma male decko a vi, ze to Marus po nem uklidi.Slunecnice, sex mate? Perverzni otazka, vim.

Obcas ano. Ja vzhledem k te spine, se kterou denne zapolim, ani nemam chut.

• Citovat
  • Upravit
2249
9.2.21 18:44

A kolik je tomu dítěti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22568
9.2.21 18:47
@Anonymní píše:
Ano, tohle je nase spolecne.

A tobě je kolik? Dítě bude asi malé, takže tobě odhaduji max. 40. Co na takovým špinavým dědkovi vidíš? To jsem se tu furt ještě nedočetla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27265
9.2.21 19:58
@Anonymní píše:
On si to nejspis neuvedomuje, protoze tvrdi, ze ja jenom hledam duvody, za co ho kritizovat. Je mu 60.

Mno tak toho nepředěláš. Holt rizika vztahu se starším chlapem. Za 10 let bude ještě hůř

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí