Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Začala sem se scházet s jedním chlapem. Přišel mi v pohodě. Tak sem ho po čase vzala k sobě do bytu na víkend. Dìky tomu jsem zjistila, že nečistí zuby.Přitom při líbačce to nebylo znát. Teď už nemám chuť ho lìbat. Schválně sem mu nic neřìkala v patek ani v sobotu ráno…Až kolem poledne, sem se zeptala :,,Ty nečistíš zuby?"Pověděl, že kartáček sebou má
.Tak sem řekla, ať ho používá. Od té doby prostě blok a nechci ho líbat. Navìc jakékoliv jídlo u mě snědl…Tak měl drobky u pusy, máslo nebo omáčku v koutcìch
.Když sem mu to řekla, otíral to rukou a už se vrhal mě lìbat, že sem musela pomalu utéct. Řekla jsem ať se jde umýt
![]()
.Zas to otřel do ruky a ještě řekl, jestli už dobrý. Od té doby se mi hnusì a nechci mu dát ani pusu. Když šel kouřit na balkón, tak v tom samém triku načichlém, šel spát. Smrad byl v celé ložnici. Do toho prdí i v posteli. Teđ nevìm co mu říct jako důvod rozchodu.Taky dělá zvuky krkem, jako odkašlává. Do toho jak maká na zahradě, tak má ruce jak struhadlo a špinavé. Má to zažrané v prasklinách, nehty špinavé. Mrzí mě to. Jinak byl vtipný, pozorný. Ale má cenu někoho prřevychovávat? Na špinavé ruce mi řekl, že se stejně zas umažou.
@stinga 30let má. Mě štve ta neustále špinavá huba.To je hrůza. Ospalky je taky schopný mít přes půl obličeje. Žije u mámy. Nechápu, že ho ona necepuje, ať se myje.
@Anonymní píše:
@stinga 30let má. Mě štve ta neustále špinavá huba.To je hrůza. Ospalky je taky schopný mít přes půl obličeje. Žije u mámy. Nechápu, že ho ona necepuje, ať se myje.
ve 30 už by měl být dávno vycepovaný, to na jeho mámu už svádět nemůžeš - pohodlné prase je on,
jak píšu - buď ho zkus předělat - někdy to jde, nebo ho pošli do oběhu
@Anonymní píše:
Začala sem se scházet s jedním chlapem. Přišel mi v pohodě. Tak sem ho po čase vzala k sobě do bytu na víkend. Dìky tomu jsem zjistila, že nečistí zuby.Přitom při líbačce to nebylo znát. Teď už nemám chuť ho lìbat. Schválně sem mu nic neřìkala v patek ani v sobotu ráno…Až kolem poledne, sem se zeptala :,,Ty nečistíš zuby?"Pověděl, že kartáček sebou má
.Tak sem řekla, ať ho používá. Od té doby prostě blok a nechci ho líbat. Navìc jakékoliv jídlo u mě snědl…Tak měl drobky u pusy, máslo nebo omáčku v koutcìch
.Když sem mu to řekla, otíral to rukou a už se vrhal mě lìbat, že sem musela pomalu utéct. Řekla jsem ať se jde umýt
![]()
.Zas to otřel do ruky a ještě řekl, jestli už dobrý. Od té doby se mi hnusì a nechci mu dát ani pusu. Když šel kouřit na balkón, tak v tom samém triku načichlém, šel spát. Smrad byl v celé ložnici. Do toho prdí i v posteli. Teđ nevìm co mu říct jako důvod rozchodu.Taky dělá zvuky krkem, jako odkašlává. Do toho jak maká na zahradě, tak má ruce jak struhadlo a špinavé. Má to zažrané v prasklinách, nehty špinavé. Mrzí mě to. Jinak byl vtipný, pozorný. Ale má cenu někoho prřevychovávat? Na špinavé ruce mi řekl, že se stejně zas umažou.
Jedným slovem: Hnus. Zbav se ho, než ti do bytu natahá breberky…
Nepredelas, nedelej si iluze. Navic ho budes sledovat a peskovat a laska pujde do kopru.
@stinga píše:
ve 30 už by měl být dávno vycepovaný, to na jeho mámu už svádět nemůžeš - pohodlné prase je on,
jak píšu - buď ho zkus předělat - někdy to jde, nebo ho pošli do oběhu
Ber to z toho lepšího úhlu pohledu - aspoň sis vyčistila stůl a ujasnila, že tenhle pán opravdu ne.
Vycepovaný - když není kdo by ho cepoval, mamina na něj předpokládám nemá vliv už od puberty, tak si to prostě zjednodušil (rozuměj zvlčel). Asi bys byla překvapená, kolik takových chlapů je. Pak je to o tom, že buďto ten chlap má zájem se nějak o sebe starat a dělá něco se sebou nebo na to prostě kašle a výsledek je exemplář, jaký jsi potkala a zavčasu prozřela.
@Stará známá Taky se obávám, že mu to peskování poleze na nervy. Stejně jako mě ho peskovat.Po jídle neodnese ani nádobí do dřezu. Nechá to ležet. Na to, že by měl zapůsobit, tak si vzal ke mě staré tepláky od barvy zaschlé. Ještê zmínil, že máma koukala jaké si ke mě bere trenky. Prý má pěkné ale i dêravéna doma či na zahradu.Jak byl u mě tak nêco vylil, což problém nenì.Dala sem mu hadr - uztřižený z trika. A hned spustil, jestli to není škoda. Bude asi i hodně šetřivý. Když se sprchoval, tak použil mýdlo z umyvadla. No potřebovala jsem to někomu předat
.Stále to zpracovávám.
@Anonymní píše:
@Stará známá Taky se obávám, že mu to peskování poleze na nervy. Stejně jako mě ho peskovat.Po jídle neodnese ani nádobí do dřezu. Nechá to ležet. Na to, že by měl zapůsobit, tak si vzal ke mě staré tepláky od barvy zaschlé. Ještê zmínil, že máma koukala jaké si ke mě bere trenky. Prý má pěkné ale i dêravéna doma či na zahradu.Jak byl u mě tak nêco vylil, což problém nenì.Dala sem mu hadr - uztřižený z trika. A hned spustil, jestli to není škoda. Bude asi i hodně šetřivý. Když se sprchoval, tak použil mýdlo z umyvadla. No potřebovala jsem to někomu předat.Stále to zpracovávám.
K tomu dodam uz jen jedine slovo: u t í k e j
@Sunlight515 No prozřela jsem, jak byl u mě. Venku na procházkách se jevil fajn.Ale teď mám před očima jen tu jeho tlamku špinavou od boloñské omáčky
a jak to utřel do ruky.Zbyl sýr v misce, tak ho začal jíst jen tak, všude to padalo. Nakonec to vyjedl celé a misku neodnesl ani. Jí jak prokoplý a nakonec dodal, že toho u mě moc nesnědl
.To sem jen ohřívala a mazala jídlo. Plus byly oříšky a chipsy furt na stole. Vše vyjídal ani nehledĕl, že ládoval sám
.A když 2 h nic nedal do ùst, tak prohlásil, že by něco zakousnul
.A na puse bylo vidět vše co dal do pusy, včetně kafe.
@Anonymní píše:
![]()
Tohle se vlastně dá říct na všechno, od hrníčku po zadek.
Doufám, že jsi už zdrhla.
@Stará známá píše:
K tomu dodam uz jen jedine slovo: u t í k e j
Tak nejsem jediná, komu to přijde příliš. Děkuji.
@broskvová zmrzlina Chtěl by se znovu vidět, ale mě se tím chováním a přístupem zhnusil. Teď nevím co mu říct jako důvod,,rozchodu".
@Anonymní píše:
@Sunlight515 No prozřela jsem, jak byl u mě. Venku na procházkách se jevil fajn.Ale teď mám před očima jen tu jeho tlamku špinavou od boloñské omáčkya jak to utřel do ruky.Zbyl sýr v misce, tak ho začal jíst jen tak, všude to padalo. Nakonec to vyjedl celé a misku neodnesl ani. Jí jak prokoplý a nakonec dodal, že toho u mě moc nesnědl
.To sem jen ohřívala a mazala jídlo. Plus byly oříšky a chipsy furt na stole. Vše vyjídal ani nehledĕl, že ládoval sám
A celé víkendové krmení předpokládám že proběhlo ve tvé finanční režii
…jako někdo se dá těm hygienickým návykům ještě doučit, když si to z domova nepřinesl…to jo…ale nechávat všude bordel, talíře na stole? Jako že si jeho služka? to už bych ho teda neučila…tohle nevypadá dobře…já bych ho nechala jít…bude to buran…
@Anonymní píše:
@Sunlight515 No prozřela jsem, jak byl u mě. Venku na procházkách se jevil fajn.Ale teď mám před očima jen tu jeho tlamku špinavou od boloñské omáčkya jak to utřel do ruky.Zbyl sýr v misce, tak ho začal jíst jen tak, všude to padalo. Nakonec to vyjedl celé a misku neodnesl ani. Jí jak prokoplý a nakonec dodal, že toho u mě moc nesnědl
Rychlý začátek, rychlý konec. A ty jsi o něco chytřejší
Takže za mě ![]()
Začala sem se scházet s jedním chlapem. Přišel mi v pohodě. Tak sem ho po čase vzala k sobě do bytu na víkend. Dìky tomu jsem zjistila, že nečistí zuby
.Přitom při líbačce to nebylo znát. Teď už nemám chuť ho lìbat. Schválně sem mu nic neřìkala v patek ani v sobotu ráno…Až kolem poledne, sem se zeptala :,,Ty nečistíš zuby?"Pověděl, že kartáček sebou má