Můj přítel je prase

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Stará známá
1.5.23 15:27
@Anonymní píše:
@broskvová zmrzlina Chtěl by se znovu vidět, ale mě se tím chováním a přístupem zhnusil. Teď nevím co mu říct jako důvod,,rozchodu".

Necitim to stejne jako ty :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.5.23 15:30
@Monchichik píše:
A celé víkendové krmení předpokládám že proběhlo ve tvé finanční režii :mrgreen:…jako někdo se dá těm hygienickým návykům ještě doučit, když si to z domova nepřinesl…to jo…ale nechávat všude bordel, talíře na stole? Jako že si jeho služka? to už bych ho teda neučila…tohle nevypadá dobře…já bych ho nechala jít…bude to buran…

Ano vše bylo v mé finančnì režii. Ptal se tedy co chci za nocleh :mrgreen:.Řekla jsem, že nic, pak že nevím, že je to na něm a nedal nic.To byla další trapná situace.

• Citovat
  • Upravit
1.5.23 15:31
@Stará známá píše:
Necitim to stejne jako ty :)

Není mezi námi chemie :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
1.5.23 15:34
@Anonymní píše:
Ano vše bylo v mé finančnì režii. Ptal se tedy co chci za nocleh :mrgreen:.Řekla jsem, že nic, pak že nevím, že je to na něm a nedal nic.To byla další trapná situace.

Takže mu řekni sbohem… ;) protože i nadále by to bylo ve tvé režii…s obskakováním a sexem k tomu…s nemytým prasetem…díky ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.5.23 15:34
@Sunlight515 píše:
Rychlý začátek, rychlý konec. A ty jsi o něco chytřejší :) Takže za mě :palec:

To je pravda :lol:.Jen se divím, že ho napadlo, že po tom co předvedl, by to mohlo pokračovat. Ale časem to bude dobrá historka.To mi po hođce co odešel volal a zmiňoval, že má hrozný hlad. Přitom jedl než odešel ještě.

• Citovat
  • Upravit
2709
1.5.23 15:38
@Anonymní píše:
To je pravda :lol:.Jen se divím, že ho napadlo, že po tom co předvedl, by to mohlo pokračovat. Ale časem to bude dobrá historka.To mi po hođce co odešel volal a zmiňoval, že má hrozný hlad. Přitom jedl než odešel ještě.

Tak on se dobře najedl, předpokládám, že za tvé.. našel novou spižírnu, k tomu si užil, proč by nechtěl pokračovat..
On si evidentně neuvědomuje, co špatného dělal, protože jemu to přijde zcela normální. Naštěstí jsi realistická a vidíš, i když ses možná už zamilovávala. Věřím, že tohle byla pořádná studená sprcha, ale jen dobře pro tebe, lepší utnout to v začátku, když je tam tak velký red flag, než později, když by si mohl pro ukotvení a pojistění se přál rychle udělat „mimíška“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
1.5.23 15:39
@Anonymní píše:

Já bych mu řekla pravdu. Že chci partnera, co dodržuje základní hygienu a se kterým zažiju víc než jen stát u plotny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.5.23 15:40
@Monchichik píše:
Takže mu řekni sbohem… ;) protože i nadále by to bylo ve tvé režii…s obskakováním a sexem k tomu…s nemytým prasetem…díky ne…

To sem nakoupila den předem a pak i spolu jsme šli do obchodu. Stoupnul si za mě a čekal až zaplatím. Ptala sem se co chce ještě vzít a začalo obíhání kolem regálu tam a zpêt. Nakonec si vybral minerálku a i tu sem musela zaplatit. Takže celkově mazec. :D. To prohlásil, že má rád za 18,ale že je drahá..Tak vzal za 16.Hlavně že za cigára mu není lìto peněz.

• Citovat
  • Upravit
34473
1.5.23 15:42
@Anonymní píše:
To sem nakoupila den předem a pak i spolu jsme šli do obchodu. Stoupnul si za mě a čekal až zaplatím. Ptala sem se co chce ještě vzít a začalo obíhání kolem regálu tam a zpêt. Nakonec si vybral minerálku a i tu sem musela zaplatit. Takže celkově mazec. :D. To prohlásil, že má rád za 18,ale že je drahá..Tak vzal za 16.Hlavně že za cigára mu není lìto peněz.

Hele vůbec, tohle nemá zapotřebí snad nikdo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
1.5.23 15:42
@Anonymní píše:
To je pravda :lol:.Jen se divím, že ho napadlo, že po tom co předvedl, by to mohlo pokračovat. Ale časem to bude dobrá historka.To mi po hođce co odešel volal a zmiňoval, že má hrozný hlad. Přitom jedl než odešel ještě.

Proč by ho to nenapadlo? Jemu se to moc líbilo a určitě chce pokračovat…na rozdíl od vegetu u maminky k tomu má ještě sex…a všechno zdarma… :mrgreen:…tohle přežírání mu přijde normální? Proč tě nevzal třeba na večeři? Donesl aspoň kytku? Že se ptám…jasně, že ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
1.5.23 15:44
@Anonymní píše:
To sem nakoupila den předem a pak i spolu jsme šli do obchodu. Stoupnul si za mě a čekal až zaplatím. Ptala sem se co chce ještě vzít a začalo obíhání kolem regálu tam a zpêt. Nakonec si vybral minerálku a i tu sem musela zaplatit. Takže celkově mazec. :D. To prohlásil, že má rád za 18,ale že je drahá..Tak vzal za 16.Hlavně že za cigára mu není lìto peněz.

No tvl…to nemá chybu… :mrgreen: obávám se, že tohle bych nedala ani den…a k nákupu i cigárka přihodil, když už si platila? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.5.23 15:53

@Monchichik Cigárka nepřihodil :lol:,jelikož padla hláška z mé strany, že jsou to vyhozenè peníze. To sem mu řekla hned, co jsem zjistila, že je kuřák. Tak asi neměl odvahu. Ale doma pak řekl, že už moc nemá a že ho to v obchodě nenapadlo si vzít.

• Citovat
  • Upravit
32325
1.5.23 15:55
@Anonymní píše:
@Monchichik Cigárka nepřihodil :lol:,jelikož padla hláška z mé strany, že jsou to vyhozenè peníze. To sem mu řekla hned, co jsem zjistila, že je kuřák. Tak asi neměl odvahu. Ale doma pak řekl, že už moc nemá a že ho to v obchodě nenapadlo si vzít.

No vidíš…on by si je býval vzal, ale tys to zarazila… :mrgreen: nenapadlo ho si je koupit? To má teda blbý…řekni, že nechceš vztah s kuřákem, že si nečekala, že ti to bude vadit až tak moc…a je to… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.5.23 15:58
@terien píše:
Hele vůbec, tohle nemá zapotřebí snad nikdo.

Asi tak no, tohle prostě nechceš. To věděl, že sem udělala nákup den dopředu, tak sem doufala, že zaplatí ten nákup, co jsme byli spolu. Šlo o 300kč. Pak sem doufala, že mi nêco dá doma…No proběhla ta otázka co chci za nocleh.Ale to mi přišlo jak kdyby mi měl za sex platit. A ten výraz, jak sem řekla že nic, že nevím…Prostě byl spokojený, že ušetřil. Zlatý bývalý, ten sice uđelal za 400 nákup a pak to chtěl proplatit…Ale když měl prachy, tak uđelal nákup třeba za 2000.Když 4 víkendy jsem táhla jen já, když neměl peníze.

• Citovat
  • Upravit
32325
1.5.23 16:01
@Anonymní píše:
Asi tak no, tohle prostě nechceš. To věděl, že sem udělala nákup den dopředu, tak sem doufala, že zaplatí ten nákup, co jsme byli spolu. Šlo o 300kč. Pak sem doufala, že mi nêco dá doma…No proběhla ta otázka co chci za nocleh.Ale to mi přišlo jak kdyby mi měl za sex platit. A ten výraz, jak sem řekla že nic, že nevím…Prostě byl spokojený, že ušetřil. Zlatý bývalý, ten sice uđelal za 400 nákup a pak to chtěl proplatit…Ale když měl prachy, tak uđelal nákup třeba za 2000.Když 4 víkendy jsem táhla jen já, když neměl peníze.

No hezký…nemohla by sis přestat hledat vyžírky a lakomce? Jak jako neměl peníze? Snad chodí do práce a vydělává…nechat se živit 4 víkendy, ten by teda jel…a ten aktuální jasně, že byl spokojený…musíš to ukončit rychle a rázně, protože se u tebe měl jak v nebi a nebude se toho chtít jen tak vzdát… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí