Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A to já bych si ho vychutnala, a pořádně. Čuňák, co furt žere a ještě je to buran. Tak jistě, žádný cavyky s ním. Miluju muže, co při placení stojí za ženou a snaží se dělat, že tam nejsou. A pak jim není vůbec blbý nepřispět ani kilo ![]()
@Anonymní píše: Žejo? Taky mi to přišlo jak narážka, že sem je mohla vzít. Bývalý taky kouřil, ale nikdy sem mu cigára neplatila.
No to si teda mohla…chudák, už jich měl málo
![]()
@Monchichik píše:
No hezký…nemohla by sis přestat hledat vyžírky a lakomce? Jak jako neměl peníze? Snad chodí do práce a vydělává…nechat se živit 4 víkendy, ten by teda jel…a ten aktuální jasně, že byl spokojený…musíš to ukončit rychle a rázně, protože se u tebe měl jak v nebi a nebude se toho chtít jen tak vzdát…
No já jsem moc hodná no, pak když je toho na mě moc, tak mám pomalu výčitky, že jsem tvrdá. Ale než tohle, raději budu sama. S bývalým se mi i stalo, že mě pozval k sobě a pak oznámil, že nemá peníze na nákup…To měl zrovna dcerku u sebe na vìkend. Udělala jsem nákup za 500.Pak mi to za měsíc vrátil. To už šel vztah pomalu do kopru…A teď tento chlapík, co jí jak prokoplý a ruce dozadu. Můžu se zeptat, jak by tedy mělo probíhat placení, když se 2 vidí pátek až neděle? Oni maj pánové asi pocit, že když jde o vìkend, že se v rozpočtu ztratì…A nemusí se podílet. To bývalému sem dávala i sebou vařené jídlo domů, když už udělal nákup. Prý za týden neprojedl to co nakoupil u mě o víkendu. Nákup byl většinou 400- 600.Ale už viděl, že olej mi zūstal atd…
![]()
@Monchichik píše:
No to si teda mohla…chudák, už jich měl málo![]()
Bylo by to od ní milé gesto ![]()
@Anonymní píše:
No já jsem moc hodná no, pak když je toho na mě moc, tak mám pomalu výčitky, že jsem tvrdá. Ale než tohle, raději budu sama. S bývalým se mi i stalo, že mě pozval k sobě a pak oznámil, že nemá peníze na nákup…To měl zrovna dcerku u sebe na vìkend. Udělala jsem nákup za 500.Pak mi to za měsíc vrátil. To už šel vztah pomalu do kopru…A teď tento chlapík, co jí jak prokoplý a ruce dozadu. Můžu se zeptat, jak by tedy mělo probíhat placení, když se 2 vidí pátek až neděle? Oni maj pánové asi pocit, že když jde o vìkend, že se v rozpočtu ztratì…A nemusí se podílet. To bývalému sem dávala i sebou vařené jídlo domů, když už udělal nákup. Prý za týden neprojedl to co nakoupil u mě o víkendu. Nákup byl většinou 400- 600.Ale už viděl, že olej mi zūstal atd…
Bože muj, sledovat jestli ti zůstal olej ![]()
@Betty MacDonald On se snaží…vezme si hodobóžové trenky…hubu si utře do trička, aby jí neměl špinavou…a ona nic…ani ty cigára…
bůh ví co mu navařila…že měl pořád hlad…určitě nějakou zeleninu…
![]()
@Monchichik Boloňské špagety, to ještě reklamoval, že byly 2 dny
a zmínil chuť na pizzu.Ale to už sem se nenechala nachytat. Však sem dobře věděla, že on by neplatil.
@Anonymní píše:
A co měla jíst dcerka od bývalého, kdybys nenakoupila? Já bych se otočila na podpatku a odešla…ano, tvůj problém je moc hodná a k tomu hloupá
…placení by mělo probíhat tak, že buď tě vezme na večeři, nebo ty navaříš večeři a on přicválá s kytkou a čokoládou…nebo zaplatí nákup jednou on a jednou ty…nebo prostě nějak, aby ani jeden neměl pocit, že je využívaný…nechápu, co bývalý jedl, když to bylo méně než 400 kč…to asi rohlíky a o víkendu u tebe a ještě si mu zabalila jídlo s sebou…to snad není ani možný…a zapomněla si mu přibalit olej, který zaplatil…
![]()
@Anonymní píše:
@Monchichik Boloňské špagety, to ještě reklamoval, že byly 2 dnya zmínil chuť na pizzu.Ale to už sem se nenechala nachytat. Však sem dobře věděla, že on by neplatil.
TWL, zkoušel to zdatně ![]()
@Monchichik píše:
A co měla jíst dcerka od bývalého, kdybys nenakoupila? Já bych se otočila na podpatku a odešla…ano, tvůj problém je moc hodná a k tomu hloupá…placení by mělo probíhat tak, že buď tě vezme na večeři, nebo ty navaříš večeři a on přicválá s kytkou a čokoládou…nebo zaplatí nákup jednou on a jednou ty…nebo prostě nějak, aby ani jeden neměl pocit, že je využívaný…nechápu, co bývalý jedl, když to bylo méně než 400 kč…to asi rohlíky a o víkendu u tebe a ještě si mu zabalila jídlo s sebou…to snad není ani možný…a zapomněla si mu přibalit olej, který zaplatil…
![]()
Přesně. Zakladatelko, nenech se už zneužívat.
@Anonymní píše:
@Monchichik Boloňské špagety, to ještě reklamoval, že byly 2 dnya zmínil chuť na pizzu.Ale to už sem se nenechala nachytat. Však sem dobře věděla, že on by neplatil.
Kde si ho proboha našla? To snad není ani možný
že ti ho přidělil národní výbor? ![]()
@Monchichik To sem zůstala taky jen kvůli malé a dlouho sem byla naštvaná. Vědĕt, že je na suchu, ani tam nejdu.Ale řekl mi to až u něj a malá mě měla ráda. Tak sem zůstala a jemu řekla své. Prý mě chtěl vidět, ikdyž neměl peníze. A to jsem samoživitelka a tpu dobou jsem byla na pracáku. Vidím to tak, że už raději nebudu hledat…Bývalý měl nakonec exekuce. Jedna dobrá duše mi to řekla. Prý musela, jak viděla, jak jsem hodná a on toho využìval. Ex jedl jednou deně večer např.2 párky a krajìc chleba.To se pak šetří
.
@Betty MacDonald píše:
Přesně. Zakladatelko, nenech se už zneužívat.
Nenechám. Jsem ponaučená.
@Anonymní píše:
@Monchichik To sem zůstala taky jen kvůli malé a dlouho sem byla naštvaná. Vědĕt, že je na suchu, ani tam nejdu.Ale řekl mi to až u něj a malá mě měla ráda. Tak sem zůstala a jemu řekla své. Prý mě chtěl vidět, ikdyž neměl peníze. A to jsem samoživitelka a tpu dobou jsem byla na pracáku. Vidím to tak, że už raději nebudu hledat…Bývalý měl nakonec exekuce. Jedna dobrá duše mi to řekla. Prý musela, jak viděla, jak jsem hodná a on toho využìval. Ex jedl jednou deně večer např.2 párky a krajìc chleba.To se pak šetří.
Já bych matce té malé asi zavolala, že to dítě tam nemá co jíst a odešla bych…chtěl tě vidět…tak určitě…ne, už raději nehledej…ty ne…
raději počkej, kdo ti přijde sám do cesty…a u toho přemýšlej…takhle teda ne…
Žejo? Taky mi to přišlo jak narážka, že sem je mohla vzít. Bývalý taky kouřil, ale nikdy sem mu cigára neplatila.