Můj přítel je prase

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
1.5.23 16:02
@Monchichik píše:
No vidíš…on by si je býval vzal, ale tys to zarazila… :mrgreen: nenapadlo ho si je koupit? To má teda blbý…řekni, že nechceš vztah s kuřákem, že si nečekala, že ti to bude vadit až tak moc…a je to… ;)

Žejo? Taky mi to přišlo jak narážka, že sem je mohla vzít. Bývalý taky kouřil, ale nikdy sem mu cigára neplatila.

• Citovat
  • Upravit
42962
1.5.23 16:03

A to já bych si ho vychutnala, a pořádně. Čuňák, co furt žere a ještě je to buran. Tak jistě, žádný cavyky s ním. Miluju muže, co při placení stojí za ženou a snaží se dělat, že tam nejsou. A pak jim není vůbec blbý nepřispět ani kilo 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
1.5.23 16:06
@Anonymní píše: Žejo? Taky mi to přišlo jak narážka, že sem je mohla vzít. Bývalý taky kouřil, ale nikdy sem mu cigára neplatila.

No to si teda mohla…chudák, už jich měl málo :mrgreen:  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.5.23 16:11
@Monchichik píše:
No hezký…nemohla by sis přestat hledat vyžírky a lakomce? Jak jako neměl peníze? Snad chodí do práce a vydělává…nechat se živit 4 víkendy, ten by teda jel…a ten aktuální jasně, že byl spokojený…musíš to ukončit rychle a rázně, protože se u tebe měl jak v nebi a nebude se toho chtít jen tak vzdát… :mrgreen:

No já jsem moc hodná no, pak když je toho na mě moc, tak mám pomalu výčitky, že jsem tvrdá. Ale než tohle, raději budu sama. S bývalým se mi i stalo, že mě pozval k sobě a pak oznámil, že nemá peníze na nákup…To měl zrovna dcerku u sebe na vìkend. Udělala jsem nákup za 500.Pak mi to za měsíc vrátil. To už šel vztah pomalu do kopru…A teď tento chlapík, co jí jak prokoplý a ruce dozadu. Můžu se zeptat, jak by tedy mělo probíhat placení, když se 2 vidí pátek až neděle? Oni maj pánové asi pocit, že když jde o vìkend, že se v rozpočtu ztratì…A nemusí se podílet. To bývalému sem dávala i sebou vařené jídlo domů, když už udělal nákup. Prý za týden neprojedl to co nakoupil u mě o víkendu. Nákup byl většinou 400- 600.Ale už viděl, že olej mi zūstal atd…
:nevim:

• Citovat
  • Upravit
42962
1.5.23 16:13
@Monchichik píše:
No to si teda mohla…chudák, už jich měl málo :mrgreen: :mrgreen:

Bylo by to od ní milé gesto ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
1.5.23 16:16
@Anonymní píše:
No já jsem moc hodná no, pak když je toho na mě moc, tak mám pomalu výčitky, že jsem tvrdá. Ale než tohle, raději budu sama. S bývalým se mi i stalo, že mě pozval k sobě a pak oznámil, že nemá peníze na nákup…To měl zrovna dcerku u sebe na vìkend. Udělala jsem nákup za 500.Pak mi to za měsíc vrátil. To už šel vztah pomalu do kopru…A teď tento chlapík, co jí jak prokoplý a ruce dozadu. Můžu se zeptat, jak by tedy mělo probíhat placení, když se 2 vidí pátek až neděle? Oni maj pánové asi pocit, že když jde o vìkend, že se v rozpočtu ztratì…A nemusí se podílet. To bývalému sem dávala i sebou vařené jídlo domů, když už udělal nákup. Prý za týden neprojedl to co nakoupil u mě o víkendu. Nákup byl většinou 400- 600.Ale už viděl, že olej mi zūstal atd… :nevim:

Bože muj, sledovat jestli ti zůstal olej :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
1.5.23 16:19

@Betty MacDonald On se snaží…vezme si hodobóžové trenky…hubu si utře do trička, aby jí neměl špinavou…a ona nic…ani ty cigára… :mrgreen: bůh ví co mu navařila…že měl pořád hlad…určitě nějakou zeleninu… :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.5.23 16:23

@Monchichik Boloňské špagety, to ještě reklamoval, že byly 2 dny :lol: a zmínil chuť na pizzu.Ale to už sem se nenechala nachytat. Však sem dobře věděla, že on by neplatil.

• Citovat
  • Upravit
32325
1.5.23 16:23
@Anonymní píše:
No já jsem moc hodná no, pak když je toho na mě moc, tak mám pomalu výčitky, že jsem tvrdá. Ale než tohle, raději budu sama. S bývalým se mi i stalo, že mě pozval k sobě a pak oznámil, že nemá peníze na nákup…To měl zrovna dcerku u sebe na vìkend. Udělala jsem nákup za 500.Pak mi to za měsíc vrátil. To už šel vztah pomalu do kopru…A teď tento chlapík, co jí jak prokoplý a ruce dozadu. Můžu se zeptat, jak by tedy mělo probíhat placení, když se 2 vidí pátek až neděle? Oni maj pánové asi pocit, že když jde o vìkend, že se v rozpočtu ztratì…A nemusí se podílet. To bývalému sem dávala i sebou vařené jídlo domů, když už udělal nákup. Prý za týden neprojedl to co nakoupil u mě o víkendu. Nákup byl většinou 400- 600.Ale už viděl, že olej mi zūstal atd… :nevim:

A co měla jíst dcerka od bývalého, kdybys nenakoupila? Já bych se otočila na podpatku a odešla…ano, tvůj problém je moc hodná a k tomu hloupá ;)…placení by mělo probíhat tak, že buď tě vezme na večeři, nebo ty navaříš večeři a on přicválá s kytkou a čokoládou…nebo zaplatí nákup jednou on a jednou ty…nebo prostě nějak, aby ani jeden neměl pocit, že je využívaný…nechápu, co bývalý jedl, když to bylo méně než 400 kč…to asi rohlíky a o víkendu u tebe a ještě si mu zabalila jídlo s sebou…to snad není ani možný…a zapomněla si mu přibalit olej, který zaplatil… :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42962
1.5.23 16:24
@Anonymní píše:
@Monchichik Boloňské špagety, to ještě reklamoval, že byly 2 dny :lol: a zmínil chuť na pizzu.Ale to už sem se nenechala nachytat. Však sem dobře věděla, že on by neplatil.

TWL, zkoušel to zdatně :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42962
1.5.23 16:25
@Monchichik píše:
A co měla jíst dcerka od bývalého, kdybys nenakoupila? Já bych se otočila na podpatku a odešla…ano, tvůj problém je moc hodná a k tomu hloupá ;)…placení by mělo probíhat tak, že buď tě vezme na večeři, nebo ty navaříš večeři a on přicválá s kytkou a čokoládou…nebo zaplatí nákup jednou on a jednou ty…nebo prostě nějak, aby ani jeden neměl pocit, že je využívaný…nechápu, co bývalý jedl, když to bylo méně než 400 kč…to asi rohlíky a o víkendu u tebe a ještě si mu zabalila jídlo s sebou…to snad není ani možný…a zapomněla si mu přibalit olej, který zaplatil… :mrgreen: :mrgreen:

Přesně. Zakladatelko, nenech se už zneužívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
1.5.23 16:29
@Anonymní píše:

Kde si ho proboha našla? To snad není ani možný :mrgreen: :mrgreen: že ti ho přidělil národní výbor? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.5.23 16:29

@Monchichik To sem zůstala taky jen kvůli malé a dlouho sem byla naštvaná. Vědĕt, že je na suchu, ani tam nejdu.Ale řekl mi to až u něj a malá mě měla ráda. Tak sem zůstala a jemu řekla své. Prý mě chtěl vidět, ikdyž neměl peníze. A to jsem samoživitelka a tpu dobou jsem byla na pracáku. Vidím to tak, że už raději nebudu hledat…Bývalý měl nakonec exekuce. Jedna dobrá duše mi to řekla. Prý musela, jak viděla, jak jsem hodná a on toho využìval. Ex jedl jednou deně večer např.2 párky a krajìc chleba.To se pak šetří :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.5.23 16:31
@Betty MacDonald píše:
Přesně. Zakladatelko, nenech se už zneužívat.

Nenechám. Jsem ponaučená.

• Citovat
  • Upravit
32325
1.5.23 16:32
@Anonymní píše:
@Monchichik To sem zůstala taky jen kvůli malé a dlouho sem byla naštvaná. Vědĕt, že je na suchu, ani tam nejdu.Ale řekl mi to až u něj a malá mě měla ráda. Tak sem zůstala a jemu řekla své. Prý mě chtěl vidět, ikdyž neměl peníze. A to jsem samoživitelka a tpu dobou jsem byla na pracáku. Vidím to tak, że už raději nebudu hledat…Bývalý měl nakonec exekuce. Jedna dobrá duše mi to řekla. Prý musela, jak viděla, jak jsem hodná a on toho využìval. Ex jedl jednou deně večer např.2 párky a krajìc chleba.To se pak šetří :mrgreen:.

Já bych matce té malé asi zavolala, že to dítě tam nemá co jíst a odešla bych…chtěl tě vidět…tak určitě…ne, už raději nehledej…ty ne… :mrgreen: raději počkej, kdo ti přijde sám do cesty…a u toho přemýšlej…takhle teda ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí