Máme jet na pohotovost?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
koprovka89
18.1.14 23:49

Já bych asi počkala přes noc, když nemají horečku a uvidíš ráno. Ono se těžko radí a kor u miminka :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1034
18.1.14 23:49

Tak já nechci strašit, ale jestli je to štěkavý kašel a nechtějí se položit, ale spíše jen sedět mohla by to být laryngitida, kterou doma sama nezvládneš, tedy s těmi léky co jsi dostala určitě ne

Příspěvek upraven 18.01.14 v 23:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
18.1.14 23:50

@PraženáKukuřice : Jaj, ráda bych pomohla, ale takhle na dálku, to nejde :think:. Jak jim ty léky nadávkovala? Pokud opravdu kašlou čím dál tím hůř, tak bych asi vyrazila, ať je znovu poslechnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1010
18.1.14 23:50

A to že jim máš zvlhčovat vzduch ti řekla doktorka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18794
18.1.14 23:51

@PraženáKukuřice No na noc bych asi hlavně nemazala tou mastí, jinak manžel má asi pravdu… pokud léky mají tak asi budou na pohotovosti nepříjemní, co je jako otravuješ, známe přístup doktorů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
929
18.1.14 23:52

Jela bych na pohot hned rano a okecala bych to tak ze jste vsichni unaveni, ze deti nemuzou spat atd. Nas mladej taky kasle, vykaslava snad. Jednou nam na drazd. kasel zabraly atb, ale hned po druhe tablete. Jinak lecim spis doma, kdyz neni teplota

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

@micelinka Dekuji, vyzkousim to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
929

Jela bych na pohot hned rano a okecala bych to tak ze jste vsichni unaveni, ze deti nemuzou spat atd. Nas mladej taky kasle, vykaslava snad. Jednou nam na drazd. kasel zabraly atb, ale hned po druhe tablete. Jinak lecim spis doma, kdyz neni teplota

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424

@PraženáKukuřice

A co třeba děťátka přioblíct a otevřít jim na chvilku okno. Dcera vždycky na čerstvém vzduchu přestávala kašlat. Sice jenom na chvilku ať se zase nezachladí, ale aspoň si na chvilku od kašle odpočinou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65412
18.1.14 23:53

@PraženáKukuřice zabal je do peřím a jděte na balkon
Jestli nemáte tak otevřít okna a udělej „zimu“…zkuste nějak přečkat do rana a na poslech hned ráno na tu pohotovost klidne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1010
18.1.14 23:54

Ale obecná rada: raději zbytečně na pohotovost než něco zanedbat. Já jsem taky už jednou o půlnoci byla s ušima a byli tam na mě hodní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.1.14 23:56

Ano, zvlhcovani nam rekla doktorka.
Co se tyce davkovani, tak starsi ma 2× denne 3,5ml Lontermin, na noc 2,5ml Aerus,3× denne 14kapek Stoptussin a mladsi davam 3×denne 10kapek Sinecod a 2× denne 5 kapek Fenistil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.1.14 00:00

Jinak tu teplotu nemaji vyjmecne dneska, jinak ji maji od pondeli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
19.1.14 00:03

@PraženáKukuřice : Mi přijde, že se ti ty léky třískají. Stoptussin, Sinecod nejdýl 2h než jdou spát. Fenistil bych dala před spaním, jako poslední. Dáváš tak? Ono ty léky na odkašlávání pak mohou dělat zle v noci.

Jinak pokud možno spát v polosedě a chladno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
19.1.14 00:07

Me teda zarazi ten Aerus na noc, syn ho mel uz vicekrat a vzdy ho bere rano. Ale mozna to nema vliv.
Jinak bych asi taky prioblikla a hodne vyvetrala a na pohotovost zajela kdyztak rano.
Jo a u nas kdyz mimco nemohlo v leze spat kvuli zahleneni pomohlo sednout si do polosedu/pololehu a dat si ho briskem na hrudnik. Vetsinou jsme v teto poloze usli oba, ja i mimco.
Drzte se a ozvi se, jak jste dopadli :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák