Máme jet na pohotovost?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11372
11.11.11 22:24

A pardon,nechci se hadat a presvedcovat nekoho o lecebnych vlastnostech cehokoliv…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
11.11.11 22:26
Kakika píše:
papavlinka33 píše:
BohunkaP píše:
papavlinka33 píše:
Pomaha to pri otravach jidlem jinych gastroentero potizich, moc se to tady u nas zatim nevi,
Ví se to tady velmi dobře. Z mé zkušenosti, je to první rada, kterou dostaneš, když přijdeš s dítětem (nebo i sama) se žaludečními problémy.
jo tak to me tesi ze uz zaciname byt trochu svetovy :-) ja kdyz to nekomu reknu tak na me vetsinou hledi jako puk
Mému bráchovi to doktor doporučil, když mu byli 3 roky. Teď už je mu 18 let, takže někteří jsou světoví už dlouho :mrgreen:

je pravda ze se mezi lidma moc nepohybuju takze jsem mela asi stesti jen na ty co to neznali, a taky jsem v nekterych beznych vecech trochu opozdena :-) tv moc nesleduju a ceske casopisy ci noviny nectu takze nemam moc prehled

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
11.11.11 22:43
papavlinka33 píše:
je pravda ze se mezi lidma moc nepohybuju takze jsem mela asi stesti jen na ty co to neznali, a taky jsem v nekterych beznych vecech trochu opozdena :-) tv moc nesleduju a ceske casopisy ci noviny nectu takze nemam moc prehled

No, mě to před těmi 15ti lety přišlo taky jako totální blbost, ale od té doby už je to tolikrát ozkoušené v naší rodině, že tomu fakt věřím. A svoje dvě těhotenství bych v prvním trimestru asi komplet prozvracela, kdyby nebylo právě coca-coly. Dokázala jsem tak sníst pár soust, dát si hlt coly a bylo mi celkem fajn. Když cola došla, bylo mi hodně ouvej a nejedla jsem.
A i při zvracení z důvodu nějaké virozy je výborná. Pravdou je, že dost lidí o tom neví, nebo tomu nevěří, přeci jen coca-cola se obecně k pití nedoporučuje, ale lék je to dobrý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
12.11.11 10:02

Brontiku :mavam: , tak jak to s váma vypadá? :hug:

K té cole a střevům - ona se podává kvůli žaludku, aby člověk přestal zvracet, ne na průjem. Jo a potvrzuju, že světoví jsme už dlouho. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
12.11.11 21:39

No u nás to dopadlo tak, že v noci měla žízeň, tak si dala trochu čaje, pak to za hodinku vyklopila a než to manžel uklidil, tak stihla vyzunknout zbytek čaje a dobrý. Jen teplota jí vylezla přes 38, tak dostala nurofen. Přes den celkem v pohodě až na teplotu, tak odpolende dostala další nurofen. Po tom velice obživla, takže by člověk řek, že jí nic není. Jen s jídlem nic moc… no a v půl devátý dala další kolo, teď spí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
9.1.13 12:16

Ahoj,
prosím o radu. Syn(14m)před čtvrt hodinou upadl na hranu dveří, když se mu zamotaly nožičky. Chodí už asi měsíc, ale přesto dosti často padá, většinou na zadeček, ale teď letěl přímo na hranu dveří dopředu. Stála jsem přímo za ním pro jistotu, ale tak rychle jsem zareagovat nedokázal :,( Okamžitě se mu objevila na hlavě asi 3 cm modrá čára - modřina a boule. Bylo to do pěti sekund. Začal hodně plakat. Po pár minutách se uklidnil a byl „normální“ dokonce se i trochu smál. Byla to chvilka před tím, než měl jít spinkat, byl hodně unavený, proto jsem nejela hned. Ale hrozně moc se bojím, takovou hnusnou ránu jsem ještě neviděla, když už se praštil, měl to jen trochu narůžovělé :( Mám jet na pohotovost, až se vyspí (cca 1,5 hod) nebo raději hned? Kamarádka mi říkala, že nějaká holčička spadla z postýlky a byť nejevila žádné divné známky, dr. je poslala na rtg a tam řekli, že má prasklou lebku, ale že se s tím stejně nic nedělá :( Nerozumím tomu, ale bojím se, aby neměl nějaká vnitřní krvácení nebo tak něco.. nebo je ta boule v mezích „normálu“? Nezažil někdo? Díky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
9.1.13 12:18

Na těch fotkách toho není moc vidět, ale když už si ho dala spát tak ho kontroluj, klidně ho i vzbuď a třeba na něj posviť baterkou, jestli reaguje na světlo, hračky apod.. já bych ho spát nedala, protože tak nezjistíš, jestli mu něco je - v tom spánku.. Jinak na pohotovost nevím, můžeš tam zavolat a oni už ti poradí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
9.1.13 12:18

@Koblizka boulí ještě bude ;).Uvidíš, jestli bude ok až se vzbudí, nejela bych.To můj syn měl kolem roku a půl horší čelo :mrgreen:.Neustále boule, modřiny, odřený no děs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
9.1.13 12:21
@kamikaa píše:
@Koblizka boulí ještě bude ;).Uvidíš, jestli bude ok až se vzbudí, nejela bych.To můj syn měl kolem roku a půl horší čelo :mrgreen:.Neustále boule, modřiny, odřený no děs.

no to mi ani neříkej :zed: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
9.1.13 12:22
@PetaP píše:
Na těch fotkách toho není moc vidět, ale když už si ho dala spát tak ho kontroluj, klidně ho i vzbuď a třeba na něj posviť baterkou, jestli reaguje na světlo, hračky apod.. já bych ho spát nedala, protože tak nezjistíš, jestli mu něco je - v tom spánku.. Jinak na pohotovost nevím, můžeš tam zavolat a oni už ti poradí..

Když ho někdo vzbudí nedospalého, je v amoku pláče. Vzala jsem si ho k sobě na břicho do manducy a poslouchám každý nádech… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2118
9.1.13 12:23

SPINKAT BYCH NEDALA, CHLADILA BYCH NECIM STUDENÝM KDYBY SE TI NEZDÁL PO 2H OD URAZU -ZVRACEL BY, KOULEL OČKAMA TAK BYCH JELA. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
9.1.13 12:23

Kdyby jsi videla co mi meli za boule :roll: asi v roce a neco mi spadnul z betonovejch schodu :oops: stala jsem u nej a najednou letel, koukala jsem na nej jak pada a neslo nic udelat :zed: bylo mi pak hodne ouvej. ale nikdy jsme k doktorce nejela, porad jsem ho kontrolovala jestli reaguje normalne atd. bude to dobry, neboj :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
9.1.13 12:25

My byli na pohotovosti jednou, bylo to nějak čerstvě před 2.narozeninama když spadl na hranu stolu a rozsekl si hlavu, to bylo krve :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
9.1.13 12:25

Tak tohle máme jednou týdně, sotva se jedna zahojí, tak si udělá druhou (o stůl, nábytek, dveře…). U nás teče i krev, ale pohotovost jsme naštěstí navšívit nemusely. Osobně bych nikam nejela, ale kdyby se ti něco nezdálo, tak neváhej, jsou zvyklí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
9.1.13 12:26
@78mamina píše:
SPINKAT BYCH NEDALA, CHLADILA BYCH NECIM STUDENÝM KDYBY SE TI NEZDÁL PO 2H OD URAZU -ZVRACEL BY, KOULEL OČKAMA TAK BYCH JELA. :hug:

myslíš, že ho mám vzbudit? On je hodně navyklý na ten polední spánek, jinak by plakal i bez boule, nepoznala bych vůbec jestli je to kvůli ní nebo spánku :think: Teď mi spinká v manduce na břichu.. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák