Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Bábrdl píše:
Holky, mluvíte jedna o koze a druhá o voze.Aktivní plicní chlamydie nemají všichni, ale většina lidí tu infekci někdy prodělala a bude mít paměťové protilátky.
No mně se protilátky zvedaly a ptala jsem se, kde jsem se mohla nakazit nebo jestli já můžu nakazit někoho. A ten primář mi právě řekl to o tom náměstí.
@Bídžej
Já měla chlamydie v šestinedělí.
Prý je má v sobě každý, jen ne u každého se to projeví. Něco jako opary. Někdo je má z každého prdu, někdo za celý život ne.
@Anonymní píše:
To taky znám. Švagrová mi dělala to samé. Kluka vždy přitáhla, ten věčně nudli u nosu, a narvala ho k naší 3M dceři k postýlce, když měl angínu, a ještě si půjčil její dudlík, který jí pak narval zpátky do pusinky. Samozřejmě, že to od něj chytla. Skončili jsme na pohotovosti, malá měla čtyřicítky horečky. No nakopat jim zadky, to je málo.
a ty si bola kde? preco si svoje dieta nechranila???
@Gita17 píše:
a ty si bola kde? preco si svoje dieta nechranila???
Nechápu ten útočný tón. Dítě bylo v postýlce, já jsem nebyla zrovna v pokoji, něco jsem dělala venku. Mezitím přišla švagrová s jejich dítětem. Normálně by mě nenapadlo, že se nakýbluje ihned do našeho pokoje s nemocným klukem, a strčí ho k postýlce. Když jsem vcházela do pokoje, tak jsem už pouze zahlédla, jak ji narval dudlík do pusy.To jsem ještě vůbec netušila, že je švagrová s ním už několik dnů doma kvůli nemoci. Vyplynulo to až v průběhu návštěvy, nebo až po jejich odchodu, to už si nepamatuji. Když malá druhý den dostala horečku, pak jsem si to dala do souvislosti. Nejsem žádná blbka, abych nedokázala svoje dítě ochránit.
@Bídžej píše:
@Bubla BůčkováTyjo kde? To jako kvůli protilátkám v zázračném kojení?
Myslím, že šlo o to, že jakoby nemají „co“ ještě napadnout ![]()
@Kukacka123 píše:
Tak to je zas jina. Pokud lide nemaji soudnost a zakladni slusnost, jinak to nejdechudaci ty deti, kdyz je prasteni rodice tahaji na navstevu, misto aby bylo dite s horeckou doma
Presne, já si říkám, co už ty rodiče zastaví jiného než vlastní nemocné dítě. Když nenechají v klidu vyležet jeho, tak se těžko vciti do situace hostitelů.
@Anonymní píše:
Nechápu ten útočný tón. Dítě bylo v postýlce, já jsem nebyla zrovna v pokoji, něco jsem dělala venku. Mezitím přišla švagrová s jejich dítětem. Normálně by mě nenapadlo, že se nakýbluje ihned do našeho pokoje s nemocným klukem, a strčí ho k postýlce. Když jsem vcházela do pokoje, tak jsem už pouze zahlédla, jak ji narval dudlík do pusy.To jsem ještě vůbec netušila, že je švagrová s ním už několik dnů doma kvůli nemoci. Vyplynulo to až v průběhu návštěvy, nebo až po jejich odchodu, to už si nepamatuji. Když malá druhý den dostala horečku, pak jsem si to dala do souvislosti. Nejsem žádná blbka, abych nedokázala svoje dítě ochránit.
Tak to je na přes držku. Tvoje švagrová musí být opravdová…
@Zuzanec píše:
Presne, já si říkám, co už ty rodiče zastaví jiného než vlastní nemocné dítě. Když nenechají v klidu vyležet jeho, tak se těžko vciti do situace hostitelů.
Jo, tech deti je mi fakt lito. My ted meli taky domluvene nejake navstevy + silvestr u kamaradu s prespanim. Obed u babicky. Vse se holt porusilo, ze dcera je nachcipana. Nic strasneho, ale nehodlam ji nikde tahat. At ma doma svuj klid, ac nelezi. Holt ted je pro nas nejprednejsi ![]()