Nalapala jsem přítele s jinou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28075
24.1.19 16:42
@TopSecret píše:
A jejej :mrgreen: vy tri jste tu chybeli :mrgreen:

myslíš trojku bez kormidelníka? :mrgreen: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19986
24.1.19 16:43

Omezování osobní svobody. Na to bych byla opatrná aby ti to nedali sežrat. Ale stejně tomu moc nevěřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3745
24.1.19 16:43

Tak to mě fakt zajímá, jak to dopadne.. pak dej určitě vědět… a radeji pustit, ať z toho pak nemáš problémy.. pokud se bojíš, tak zazvon třeba na sousedy a požadej o doprovod..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
24.1.19 16:45
@aiwwa píše:
potřebuješ aby tě pustila na záchod jo? :mrgreen: :mrgreen:

nechce si ho utřít do záclony :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
24.1.19 16:49
@opozice píše:
až vychladneš, zjistíš, že tohle se děje u 90% rodin jen s tou smůlou, že jsi přišla dříve domů. Pokud by jsi přišla, jak by jsi měla, dáte si mezi dveřmi pusu a ubezpečíte se jak se máte rádi. :mrgreen: :mavam:

Devadesát procent lidí jsou taková prasata, že si mileny a milence tahá do rodinné postele? Tak to asi ne. Toto udělá asi jen opravdový blbec, co chce být načapán.

Příspěvek upraven 24.01.19 v 16:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334

tak jim něco uvař, s plným žaludkem se trochu uklidní - bramboráky, palačinky, prostě co se dá podstrčit pod dveřma :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2505

No, moc tomu nevěřím, ale zas u komentáře, „řekla bych že odcházím a hodila bych jim klíče do schránky“ :D jsem se neuvěřitelně zasmála :D

Jak tu byla včera nebo předevčírem ta diskuze " Příteli smrdí zadek, když mu kouřím, jak mu to má říct" To bylo taky parádní :D tyhle „příběhy“ mě nepřestanou bavit :D :D

Vážně poslední dobou co sem chodím se mi zlepšuje nálada :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2505
24.1.19 16:51
@DustInTheWind píše:
tak jim něco uvař, s plným žaludkem se trochu uklidní - bramboráky, palačinky, prostě co se dá podstrčit pod dveřma :mrgreen: :mrgreen:

Svíčky, sushi a marlenka to spraví :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
24.1.19 16:52
@opozice píše:
myslíš trojku bez kormidelníka? :mrgreen: :*
:roll: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
24.1.19 16:53
@Russet píše:
Devadesát procent lidí jsou taková prasata, že si mileny a milence tahá do rodinné postele? Tak to asi ne. Toto udělá asi jen opravdový blbec, co chce být načapán.Příspěvek upraven 24.01.19 v 16:49

jasný @Russet je to dobrý, že chodíš na azyl, vyznáš se. :mrgreen: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meredithx

:mrgreen: Tak to je moc. Pokud to není troll, tak bych je asi s doprovodem pustila, klidně ale až navečer :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
12834
@Andrea.Tom píše:
No, moc tomu nevěřím, ale zas u komentáře, „řekla bych že odcházím a hodila bych jim klíče do schránky“ :D jsem se neuvěřitelně zasmála :D

Jak tu byla včera nebo předevčírem ta diskuze " Příteli smrdí zadek, když mu kouřím, jak mu to má říct" To bylo taky parádní :D tyhle „příběhy“ mě nepřestanou bavit :D :D

Vážně poslední dobou co sem chodím se mi zlepšuje nálada :D :D :D :D

Tak to sem zase nekde byla, kde sem nemela, kdyz sem prosvihla takovoudle diskuzi :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17308
24.1.19 16:55
@opozice píše:
jasně může bručet až na dva roky a doplnil bych to i případným ušlým výdělkem za předpokladu že manžel je OSVČ a nebyla mu umožněna možnost pracovat, aby si zajistil vykonanou prací zisk. :mrgreen: :mavam:

A pokud on si zaplatil za ten sex předem a ona jim ho přerušila a tedy znemožnila pokračovat, tak samozřejmě i tohle bude muset nahradit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
24.1.19 16:55
@TopSecret píše:
Tak to sem zase nekde byla, kde sem nemela, kdyz sem prosvihla takovoudle diskuzi :lol: :lol:
člověk tu přichází o různá extempore, že to až zamrzí. :mrgreen: ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
24.1.19 16:56
@zoidberg píše:
A pokud on si zaplatil za ten sex předem a ona jim ho přerušila a tedy znemožnila pokračovat, tak samozřejmě i tohle bude muset nahradit.

Soudce Alexandr jí to spočítá. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria