Nalapala jsem přítele s jinou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28075
24.1.19 17:27
@Russet píše:
Já jdu za jdu za chvíli do kina. Tak abych přišla až po skončení filmu :jazyk: Ale vzhledem k tomu, že doma je i naše dítě, tak to by byl vážně úlet

na co jdeš? Na Rapsodia bohémia, to teď frčí, taky jsem byl. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26583
24.1.19 17:28
@nostress píše:
Nebo jim řekni, že odcházíš, a klíč mají ve schránce. :D

Pod rohozkou… :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
24.1.19 17:28
@opozice píše:
na co jdeš? Na Rapsodia bohémia, to teď frčí, taky jsem byl. :mavam:

Jo. Jsem se nechala ukecat, ale jestli budu zklamaná, tak se tady pozdě večer vyřádím ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
24.1.19 17:29
@Russet píše:
Jo. Jsem se nechala ukecat, ale jestli budu zklamaná, tak se tady pozdě večer vyřádím ;) ;)

myslím, že nebudeš zklamaná, pokud tedy máš ráda hudební životopisy. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
24.1.19 17:30
@Russet píše:
Jo. Jsem se nechala ukecat, ale jestli budu zklamaná, tak se tady pozdě večer vyřádím ;) ;)

Neboj, nebudeš. Je to skvělé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
24.1.19 17:31
@Russet píše:
V životě jsem milence neměla. Tak nevím, kam chodí zasouvat. Ale doma v naší ložnici by fakt bylo sexuální dusno, kdybych věděla, že na stejném místě spíme my dva spolu, bývá tam náš syn a do bytu kdykoliv může přijít i tchýně :roll:

no musi to byt dobrodruzo. Ja bych si to nelajzla, kdyz pomyslim, kolikrat se mi stalo, ze manzel prisel necekane z prace domu driv. Jako spolehat se na to, ze manzelka konci tehdy a tehdy a driv doma nebude, to muze jenom de*bil nebo nekdo, komu na dusledcich vubec nezalezi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
24.1.19 17:31
@divine woman píše:
Neboj, nebudeš. Je to skvělé.

pro jistotu sem k @Russet nepolezu, abych to nenačapal z první ruky. :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26583
24.1.19 17:33
@warita píše:
no musi to byt dobrodruzo. Ja bych si to nelajzla, kdyz pomyslim, kolikrat se mi stalo, ze manzel prisel necekane z prace domu driv. Jako spolehat se na to, ze manzelka konci tehdy a tehdy a driv doma nebude, to muze jenom de*bil nebo nekdo, komu na dusledcich vubec nezalezi.

Tak tohle bylo to prvni, co me napadlo, kdyz jsem to cetla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
24.1.19 17:33
@rodinka4 píše:
Tak ak mal ešte odvahu ti nadávať, tak ti môžem len pogratulovať, že si ho nalapala a zbavila si sa ho :kytka:

to nejde napsat líp. Každý chlap s alespoň troškou mozku v těle, když už by se snížil přivést si milenku domů, by klečel v téhle situaci na kolenou. Neuvěřitelný blbeček tohle.

• Citovat
  • Upravit
53518
24.1.19 17:38
@opozice píše:
myslím, že nebudeš zklamaná, pokud tedy máš ráda hudební životopisy. :think:

Mám ráda Queeny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
24.1.19 17:38
@Lalelale píše:
to nejde napsat líp. Každý chlap s alespoň troškou mozku v těle, když už by se snížil přivést si milenku domů, by klečel v téhle situaci na kolenou. Neuvěřitelný blbeček tohle.

Tihle mladi jsou cim dal vic drzejsi a drzejsi. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
24.1.19 17:40
@Lalelale píše:
to nejde napsat líp. Každý chlap s alespoň troškou mozku v těle, když už by se snížil přivést si milenku domů, by klečel v téhle situaci na kolenou. Neuvěřitelný blbeček tohle.

Suterén :mrgreen: A slečna krasavice inteligentní. Jestli si nevšimla jejího pyžama pod polštářem a voňavky v koupelně. Asi to byla „rychlofka“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18333
24.1.19 17:40
@Anonymní píše:
Nadpis víceméně mluví za vše - nalapala jsem přítele s jinou, dorazila jsem dnes domů dřív než obvykle a nalapala je spolu v posteli, když jsem je tam spolu uviděla byla jsem v šoku, chtěla jsem řvát, on vyskočil z postele, co dělám doma tak brzy, měla jsem takovou zlost, tak jsem v tom momentě popadla klíč od ložnice a zamkla je tam. Jsou tam už přes hodinu, já sedím na záchodě abych neslyšela to bouchání na dveře, nemají u sebe ani jeden mobil, ona má kabelku hozenou vedle, prohrábla jsem jí věci, jsem znechucená, zklamaná a nevím jak dál. Chci si sbalit věci a vypadnout odsud, ale oblečení mám ve skříni v ložnici. A docela se bojím otevřít ty dveře, protože zuří. Co byste na mém místě dělali vy?

uvařila bych jim kafe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7375
24.1.19 17:44
@Andrea.Tom píše:
No, moc tomu nevěřím, ale zas u komentáře, „řekla bych že odcházím a hodila bych jim klíče do schránky“ :D jsem se neuvěřitelně zasmála :D

Jak tu byla včera nebo předevčírem ta diskuze " Příteli smrdí zadek, když mu kouřím, jak mu to má říct" To bylo taky parádní :D tyhle „příběhy“ mě nepřestanou bavit :D :D

Vážně poslední dobou co sem chodím se mi zlepšuje nálada :D :D :D :D

A jako bonus mám doma čím dál lepšího chlapa. A on proto ani nemusí nic dělat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
24.1.19 17:46

a ještě by ten finančně pologramotný sexuální predátor mohl mít na sobě nabalený exekuce - pro ženskou partie na celý život :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí