Nalapala jsem přítele s jinou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18333
24.1.19 18:01
@Andrea.Tom píše: .. protože je to tady teď strašně populární :D se schovávat za květinou při každé větě :D

aha, :) budu muset chodit častěji, mám mezery, květinky… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18333
24.1.19 18:04
@Andrea.Tom píše:
nevím, či není zablokovaná nebo tak, ale jmenovala se „Smrdí mi manželovo sperma i penis“ od 3 stránky je to obnoveno a jako, parádní čurina vážně :D jsem se včera smála tak nahlas, až přišel muž a ptal se, co se děje :lol: :lol: https://www.emimino.cz/…rankovani/3/

tak ta je fakt dobrá :lol: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17021
24.1.19 18:05
@Anonymní píše:
Děkuju všem za odpovědi už jsou venku, napsala jsem kamarádce, přišla i s přítelem, kdyby něco sbalila jsem se a vypadla ale vyslechla jsem si o toho spoustu nadávek od přítele i té coury, vysypala jsem jí věci z kabelky na chodbu aby to tam sbírala a boty letěly z okna to jsem asi dělat neměla ale chtěla jsem ji ranit aby cítila taky aspoň něco vždyť věděla že je zadaný a nechápu jak mi to on mohl udělat je mi z toho všeho špatně

Pokud je to všechno pravda, tak je mi tě líto - že jsi si tím m usela projít. Ale na druhou stranu opravdu lépe ted, než když by jste spolu už měli děti, měli po svatbě a nějaké společné závazky. Ted to bolí, ale veř že až přebolí, tak se u toho hodně nasměješ. Vznikla z toho poměrně groteskní příhoda.
A myslím si, že jsi situaci zvládla bravurně. Já bych svýho asi tak zbušila, že by nás od sebe odtrhávala policie :oops: A že jsi te nevěrnici vyhodila boty, no boooože. Myslím si, že kdyby to chtěli hlásit na policii, tak se na stanici všichni hezky zasmějí. Pochybuju, že by to mělo dohru, by se museli hanbou propadnout. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7209
24.1.19 18:07
@DustInTheWind píše:
tak jim něco uvař, s plným žaludkem se trochu uklidní - bramboráky, palačinky, prostě co se dá podstrčit pod dveřma :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18333
24.1.19 18:17
@Anonymní píše:
Děkuju všem za odpovědi už jsou venku, napsala jsem kamarádce, přišla i s přítelem, kdyby něco sbalila jsem se a vypadla ale vyslechla jsem si o toho spoustu nadávek od přítele i té coury, vysypala jsem jí věci z kabelky na chodbu aby to tam sbírala a boty letěly z okna to jsem asi dělat neměla ale chtěla jsem ji ranit aby cítila taky aspoň něco vždyť věděla že je zadaný a nechápu jak mi to on mohl udělat je mi z toho všeho špatně

když jim ani kafe neuděláš, tak prskají. Máš dost času, řešit takové drama, jít pro kámošku i s přítelem, psát sem, vyhazovat věci…ty nejsi člověk, ty jsi Robocop, nebo žena roku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9173
24.1.19 18:19
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nmdl
24.1.19 18:25

Trol netrol, ale ta představa mě pobavila. :D

• Citovat
  • Upravit
1044
24.1.19 20:01

Jak to je v tom vtipu…hod jim cokoladu a utec do bezpecne vzdalenosti :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122849
24.1.19 20:24

Ahoj. Jsi prostě jednička. :palec: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7209
24.1.19 22:32

Tož jsou tam ještě zavření nebo co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122849
24.1.19 22:39
@GabinkaCh píše:
Tož jsou tam ještě zavření nebo co?

Už jí vyhodila boty z okna. :mrgreen: Takovou bych chtěl mít doma. Kdybych to ještě zkombinoval s tvou image. :* :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meredithx
24.1.19 22:44

Ty boty jsou pecka. Mě by to v tom vzteku ani nenapadlo. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
28075
24.1.19 22:46

prosím, jak to vše dopadlo? :dance:

• načítám...