Nalapala jsem přítele s jinou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18333
24.1.19 17:46
@Anonymní píše:
Nadpis víceméně mluví za vše - nalapala jsem přítele s jinou, dorazila jsem dnes domů dřív než obvykle a nalapala je spolu v posteli, když jsem je tam spolu uviděla byla jsem v šoku, chtěla jsem řvát, on vyskočil z postele, co dělám doma tak brzy, měla jsem takovou zlost, tak jsem v tom momentě popadla klíč od ložnice a zamkla je tam. Jsou tam už přes hodinu,já sedím na záchodě abych neslyšela to bouchání na dveře, nemají u sebe ani jeden mobil, ona má kabelku hozenou vedle, prohrábla jsem jí věci, jsem znechucená, zklamaná a nevím jak dál. Chci si sbalit věci a vypadnout odsud, ale oblečení mám ve skříni v ložnici. A docela se bojím otevřít ty dveře, protože zuří. Co byste na mém místě dělali vy?

v takové situaci bych se určitě přihlásila sem a ptala se co dál. :) Proč si na záchodě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12007
24.1.19 17:48
@DanielaD píše:
v takové situaci bych se určitě přihlásila sem a ptala se co dál. :) Proč si na záchodě?

se z toho asi pos,rala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18333
24.1.19 17:49
@pikola píše:
Vy máte klíče u ložnice zvenku? :think:
:) :) a už to zase jede kvízové otázky :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18333
24.1.19 17:50
@Lekninka91 píše:

chtěla se určitě přidat a dveře zavřel on :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
24.1.19 17:51
@Lekninka91 píše:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18333
24.1.19 17:52
@zoidberg píše:
Naplnila jsi skutkovou podstatu trestného činu omezování osobní svobody. Radím ti otevřít a omluvit se.
:) a už je to PČR jo a taky se hrabala v cizích věcech, navrhuji zvýšenou sazbu
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17008
24.1.19 17:55
@opozice píše:
až vychladneš, zjistíš, že tohle se děje u 90% rodinjen s tou smůlou, že jsi přišla dříve domů. Pokud by jsi přišla, jak by jsi měla, dáte si mezi dveřmi pusu a ubezpečíte se jak se máte rádi. :mrgreen: :mavam:

Jéžiš to máš ale černou statistiku :lol: Ještě, že se m ji nechce věřit, to by pak bylo pěkně depresivní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18333
@Anonymní píše:
Pěkná historka :mrgreen: i když chápu, dobře ti teď není. Já bych je tam taky nechala vydusit a šla bych třeba za kamarádkou.

proč jsi anonymní :nevim: tě tak sebral děj?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2505
@TopSecret píše:
Tak to sem zase nekde byla, kde sem nemela, kdyz sem prosvihla takovoudle diskuzi :lol: :lol:

nevím, či není zablokovaná nebo tak, ale jmenovala se „Smrdí mi manželovo sperma i penis“ od 3 stránky je to obnoveno a jako, parádní čurina vážně :D jsem se včera smála tak nahlas, až přišel muž a ptal se, co se děje :lol: :lol: https://www.emimino.cz/…rankovani/3/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2505
24.1.19 17:56
@DanielaD píše:
proč jsi anonymní :nevim: tě tak sebral děj?
.. protože je to tady teď strašně populární :D se schovávat za květinou při každé větě :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17008
24.1.19 17:57
@DustInTheWind píše:
tak jim něco uvař, s plným žaludkem se trochu uklidní - bramboráky, palačinky, prostě co se dá podstrčit pod dveřma :mrgreen: :mrgreen:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: tak ted jsem si poprskala monitor :lol: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
24.1.19 17:58

97% je to výmysl, ale 3% je to pravda, člověk nikdy neví......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
@Akinee píše:
A jako bonus mám doma čím dál lepšího chlapa. A on proto ani nemusí nic dělat :lol:
:lol: tak to vidím stejně, o víkendu mu dělám oblíbené jídlo :mrgreen: některé zdejší historky jsou neuvěřitelné. Z těch posledních mě nejvíc dostala žena, která nemá na jídlo, protože manžel jí nepůjčí a pokud se ona nevejde do rozpočtu pro celou rodinu, má smůlu.
  • Citovat
  • Upravit
18333
@Andrea.Tom píše:
No, moc tomu nevěřím, ale zas u komentáře, „řekla bych že odcházím a hodila bych jim klíče do schránky“ :D jsem se neuvěřitelně zasmála :D

Jak tu byla včera nebo předevčírem ta diskuze " Příteli smrdí zadek, když mu kouřím, jak mu to má říct" To bylo taky parádní :D tyhle „příběhy“ mě nepřestanou bavit :D :D

Vážně poslední dobou co sem chodím se mi zlepšuje nálada :D :D :D :D
:D :D kdo ví co kouří :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
24.1.19 18:01
@opozice píše:
znám lidi co skousnou horší věci, než si potom klepat na rameno, jak s ním zatočili, ale důsledky byly katastrofa. Ono se to radí, ale když ta situace nastane, pro někoho není řešení. ;)

No jo, ale vědět to a vidět to na vlastní oči musí t šílený rozdíl. A navíc, když ji přitom ještě nadával.
Já bych to neskončila kvůli klepání si na ramena, jak jsem a ním zatočila, ale kvuli sobě . Já osobně mám takovou povahu, že by mi samotné bylo líp než potom všem vedle něj…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky