Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@TopSecret píše:
A jejejvy tri jste tu chybeli
myslíš trojku bez kormidelníka?
![]()
Omezování osobní svobody. Na to bych byla opatrná aby ti to nedali sežrat. Ale stejně tomu moc nevěřím.
Tak to mě fakt zajímá, jak to dopadne.. pak dej určitě vědět… a radeji pustit, ať z toho pak nemáš problémy.. pokud se bojíš, tak zazvon třeba na sousedy a požadej o doprovod..
@aiwwa píše:
potřebuješ aby tě pustila na záchod jo?![]()
nechce si ho utřít do záclony ![]()
@opozice píše:
až vychladneš, zjistíš, že tohle se děje u 90% rodin jen s tou smůlou, že jsi přišla dříve domů. Pokud by jsi přišla, jak by jsi měla, dáte si mezi dveřmi pusu a ubezpečíte se jak se máte rádi.![]()
Devadesát procent lidí jsou taková prasata, že si mileny a milence tahá do rodinné postele? Tak to asi ne. Toto udělá asi jen opravdový blbec, co chce být načapán.
Příspěvek upraven 24.01.19 v 16:49
tak jim něco uvař, s plným žaludkem se trochu uklidní - bramboráky, palačinky, prostě co se dá podstrčit pod dveřma
![]()
No, moc tomu nevěřím, ale zas u komentáře, „řekla bych že odcházím a hodila bych jim klíče do schránky“
jsem se neuvěřitelně zasmála ![]()
Jak tu byla včera nebo předevčírem ta diskuze " Příteli smrdí zadek, když mu kouřím, jak mu to má říct" To bylo taky parádní
tyhle „příběhy“ mě nepřestanou bavit
![]()
Vážně poslední dobou co sem chodím se mi zlepšuje nálada
![]()
@DustInTheWind píše:
tak jim něco uvař, s plným žaludkem se trochu uklidní - bramboráky, palačinky, prostě co se dá podstrčit pod dveřma![]()
Svíčky, sushi a marlenka to spraví
![]()
@Russet píše:
Devadesát procent lidí jsou taková prasata, že si mileny a milence tahá do rodinné postele? Tak to asi ne. Toto udělá asi jen opravdový blbec, co chce být načapán.Příspěvek upraven 24.01.19 v 16:49
jasný @Russet je to dobrý, že chodíš na azyl, vyznáš se.
![]()
Tak to je moc. Pokud to není troll, tak bych je asi s doprovodem pustila, klidně ale až navečer ![]()
@Andrea.Tom píše:
No, moc tomu nevěřím, ale zas u komentáře, „řekla bych že odcházím a hodila bych jim klíče do schránky“jsem se neuvěřitelně zasmála
![]()
Jak tu byla včera nebo předevčírem ta diskuze " Příteli smrdí zadek, když mu kouřím, jak mu to má říct" To bylo taky parádní
Vážně poslední dobou co sem chodím se mi zlepšuje náladatyhle „příběhy“ mě nepřestanou bavit
![]()
![]()
![]()
![]()
Tak to sem zase nekde byla, kde sem nemela, kdyz sem prosvihla takovoudle diskuzi
![]()
@opozice píše:
jasně může bručet až na dva roky a doplnil bych to i případným ušlým výdělkem za předpokladu že manžel je OSVČ a nebyla mu umožněna možnost pracovat, aby si zajistil vykonanou prací zisk.![]()
A pokud on si zaplatil za ten sex předem a ona jim ho přerušila a tedy znemožnila pokračovat, tak samozřejmě i tohle bude muset nahradit.
@TopSecret píše:člověk tu přichází o různá extempore, že to až zamrzí.
Tak to sem zase nekde byla, kde sem nemela, kdyz sem prosvihla takovoudle diskuzi![]()
@zoidberg píše:
A pokud on si zaplatil za ten sex předem a ona jim ho přerušila a tedy znemožnila pokračovat, tak samozřejmě i tohle bude muset nahradit.
Soudce Alexandr jí to spočítá. ![]()